1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
29.7.12 17:26

Belda - vsak to tak ma byt ne??? Dobre, ze neco citis… Ja myslim, ze to klapne :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.7.12 17:28

Kikus diky!!! Ja bych do toho byt vaama sla ale s pgd… Omk je to pak jistota, ze ta embryjka jsou nej nej nej!!! Co vis, treba byla strjne nezdrava a nevyslo by to. A ver mi, nejak se to nasetrit vselijak da, take ksme si mysleli, ze na to nebudeme mit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.7.12 17:31

Jinak holky ja jsem dnes nemozna… Vcera jsme byli grilovat, v jednunrano dojelanpicie, ze nam nekdo vybil vylohu v prodejne, muj mel popito, tak jsme jeli a resilimto tam do 4rano a v 9 tam jeli znovu seo sklarama a klizeli… A ve dve jsem si lehka a ted vstavam!!! Jsem silene navena!!! Jinak brisko jen porad citim, uz neboli, ale dnes je mi teda soufl cely den… Treba to je tou noci, zaludek mam jako na vode… Jinak dneszadne jine priznaky nemam : :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.7.12 17:34

Beldo - ty tam mas ted chlapiky s pgd, ze ano??? Kolikaty den cyklu jsi dneska??? Ja 26DC - ms nic nastesti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
29.7.12 18:13

Kamilko lezim a odpocivam. Zitra budu testovat. Ale mam strach :(

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
29.7.12 18:19

Taky budu zitra testovat!!! Tak v 8 rano, tak jsem zvedava a taky se bojim… Beldi kolikaty den to mas od ET tedy? A kolikaty den jsimdnes cyklu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
29.7.12 18:29

Zitra budu 7.den po et. A menstruaci mam dostat presne v utery, ale minule jsem spinila den pred coz je zitra. U me se zitra rozhodne!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
29.7.12 18:37

Tak ale i zreba kdyz tam bude jedna, tak to nic neznamena… Nezapomen na me, ja mela negativni i den 8!!! Ja bych to asi mela dostat take v to utery, ale nevim to az tak presne skrz ty vsechny hormony a naplasti Estrahexal. Tak u tebe bude spis hlavni to nedostat. Ale z negativniho testu si nic nedelej, vsak sama jsi mi rikala, ze je to brzo ;)!!! Budu na tebe rano moooc myslet a drzet palecky!!! My budeme s manzilkem zkouset ten test z vyletu rano, je v lila barve, coz jenbarva nasi svatby, tak snad to vyjde!! Jsme povercivi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
29.7.12 18:45

Drzim vam pesticky!!! Verim vam!!! Aspon budete spolu! Ja mam porad nadeji, nevzdavam se! Jen me boli bricho a zada jako pred ms :(

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
29.7.12 18:48

A tebe to bricho uz treba vcera nebolelo??? Me bolelo porad jako pred ms, tak to tak asi ma byt…ted uz me neboli tak moc, ale jako ze byh o nem nevedela, tak to take ne :roll:… Dekuji za podporu a ze veris… Ja bych byla moooc stastna, kdyby to bylo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
29.7.12 18:49

A kdyby ne, tak jdeme pak do solne jeskyne, na obidek a na lodicky, tak snad to nebude tak hrozne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
29.7.12 19:16

Nebolelo me bricho porad. Od 4.dne me nebolelo do dneska. Dnes jsem mela i takove dve lehoucke zaspineni. Stejne s tim nic nenadelam, je to osud!

• Citovat
  • Upravit
29.7.12 19:16

BledaR: nestresuj zlaticko …budu na tebe myslet jaký jsi den po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
29.7.12 19:19

Kamilko moc dekuji, snazim se byt v klidu. Mam jen strach! Dnes jsem 6.den. Meli jsme hatchujici blastocystu zavadenou 6.den kultivace.
Bojim se, pt vim jak to bylo 1.ivf.Zacala jsem spinit 7.den.

• Citovat
  • Upravit
93
29.7.12 19:30

Holky moje, budu zítra držet palečky a hned ráno sem poletím zkontrolovat výsledek a doufám, že budou dobré zprávy!!!

Mě je pořád všelijak. Pořád bych spala a je mě na zvracení téměř nonstop.
K mému dr. jdu příští pondělí, tak snad bude vše o. k.

Takže ještě jednou tfuj, tfuj, posílám vám těhotenské bacily :lol: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.