Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Zkoušela jsem osmý den dopoledne a nic tam nebylo, od té doby jsem nenašla odvahu a chci počkat až na krev v úterý.
Jinak dnes je to 12. den od KETu.
@Marlenka91 Tak ať jich do úplného konce dojde co nejvíc ![]()
Já se už toho úterý nemůžu dočkat i když mám děsný strach, co když to nevyšlo…
@Ewangelle Hlavně myslet pozitivně. Jseš dobrá, že vydržíš netestovat až do krve.
Já už bych to nevydržela.. ![]()
@Potkyš @Marlenka91 Minule jsem právě pořád testovala a s každým dalším bílým testem jsem byla víc a víc špatná a tak jsem se rozhodla to tentokrát nechat být a prostě počkat… pokud to výjde tak si udělám nějaký potom, jako památeční ![]()
@Mellisa 012 to mě moc mrzí, že máš takové trápení. Na zítřek ti moc držím palce ![]()
@Ewangelle děkuji, tobě držím palce, ať je úterý celé pozitivní ![]()
@Marcya moc děkuji, tobě přeji, ať všechny testy dopadnou na jedničku.
Vím, že je ještě brzy, ale máte už vymyšlená jména? ![]()
@Mellisa 012 děkuji moc. Ne jména zatím nemáme
Zatím jen žiju každým ultrazvukem. Na zítra přeji šťastnou hvězdu na obzoru, aby to dopadlo dobře. Drž se a určitě se potom ozvi ![]()
Holky mam otazecku. Kdyz ste meli brat po OPU utros 10 dni. Udelala jste nektera, ze jste ho brala kratsi dobu? Ma to na neco zasadni vliv? Kdyz jdu na transfer az v rijnu tak by to nemusel byt problem ne ![]()
@Marlenka91 to určitě problém nebude. Dostaneš asi při kratším bráni dříve menstruaci. Aspoň si tak myslím.
@Marlenka91 Já ho brala kratší dobu. Asi jenom šest dní, jelikož jsem dostala ms a tak ho vysadila. Nemělo to vůbec na nic vliv ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.