Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami ja byla na aku kdyz se to nevyvedlo. Nevim jestli bych dal brala ty doplnky. Podle me je to o vire. Ja mela 900 hcg a je z toho Ada. Mas suprovou hodnotu a verim ze to bude holka
@hancami strašně moc ti gratuluji maminko
ale taky ti hrozně moc závidín,
hrozně se bojím, že se nám to nikdy nepodaří ![]()
@hancami ja mela hcg 865 a jsou z toho holky jednovajky
GRATULUJU TEHULKO
.
@Ewangelle Taky se dočkas. S přítelem jsme se pokoušeli 2 roky a nic, minuli rok v srpnu jsme navštívili Repromedu, tam jsme zjistili ze přítel ma jen 3% zdravých spermií no a mezi tím me gynekolog poslal na operaci ze mam nález na cipku a ze to musí okamžitě pryč, první co me napadlo bylo ze nebudu moct mít deti. Dopadlo to naštěstí dobre, musela jsem teda rok počkat, ale ted mam nachystanych 5 mrazacku a doufám ze jeden uz umně bude co nevidět. ![]()
@Ewangelle děkuji a neboj, další Era test vyjde pozitivne, vy si zajede do tepla na Floridu a na jaře bude i pozitivní ten těhotenský test
vím, že ty nemáš Ms bez injekci. Moje cykly bez léků klidně 47, 56, i přes 60dni. Když budete mít teď čas pred ketem, nechceš zkusit hormonální jógu? Ta jediná mi pomohla k cyklu cca 32-36 dní. A jestli má manzel trochu v poho spermio třeba nebude ket ani potřeba ![]()
@pajinkapajinka děkuji moc, bude mi stačit jedno
mám z dvojčat velký respekt ![]()
Ahoj holky, jdu se k vám přidat. O miminko se snažíme už přes čtyři roky, první dva jsme tomu nechávali volný průběh a teď chodíme do Repromedy. Manžel má hodně špatný spermio a já cyklus nic moc. Už máme za sebou 3× KET a neúspěšně. Ale ještě máme dva mrazáčky, tak snad se zadaří. Ale teď jsem zrovna ve fázi, že nevím co dál, ale pořád doufám
.
@Ewangelle mně ke zlepšení cyklu pomohla čínská medicína, chodím k té stejné, co dělá v Repromedě akupunkturu. Srovnal se mi cykkus zhruba na 35 dní, předtím jsem měla i 60 nebo i nic.
@hancami
ani se nedivim. Ja si vubec nepripoustela, ze by to mohlo byt nejak extra narocne, ale holkam je rok a pul a hodnekrat uz jsme si sahla na dno. U nas babicky nefunguji, takze jsem na ne s mojim sama a teda je to posusnanicko nekdy
![]()
Ahoj holky
, tak včera jsem byla na 1.konzultaci u lékaře v Repromedě a mám z toho dobrý pocit. Přešla jsem z Reprofitu, kde jsem se necítila vůbec příjemně.
Líbí se mi nové a příjemné prostředí na nové klinice. Chtěla jsem se vás zeptat, jak dlouho přibližně trvá, než se začnu stimulovat?? dnes mi brali krev asi na hormony ![]()
Jinak kterého lékaře byste mi doporučily? předem díky ![]()
Holky dotaz. Nevim jestli to tady uz bylo… delala někomu transfer ta nová doktorka? Jakoze nic proti ni nemam jen bych asi byla raději, kdyby mi to dělal zkušenější doktor/ka. Myslite ze bude hodně blbý kdyz to řeknu? ![]()
@lena.p13 tak ať jsi tam spokojená a co je hlavní, ať se brzy zadaří
Já byla na první konzultaci v březnu, v dubnu první odběry - hormony, partner spermio. Pak čekání na výsledky. Pak mi vyšly horší výsledky na štítnou žlázu, takže ještě endokrinolog. V květnu pak genetika, pak odběry na pohlavní choroby, pak ještě jedna konzultace ohledně stimulace a někdy začátkem srpna jsem počala stimulovat. Ale šlo by to urychlit určitě o měsíc, jenže v červenci jsme měli dovolenou. To bylo mé první IVF. Druhé šlo rychleji.
Jinak já měla jako svou doktorku paní Hromadovou, ale poznala jsem postupně všechny, protože na ultrazvucích, při zákrocích a při samotném KETu je pokaždé někdo jiný. Kdo má zrovna službu. Tak držím moc pěsti.
Holky drzte se. Jsem v tehle skupine uz tri roky a vysel pokus cislo sest. Posledmi embryo z sesti. Taky jsem neverola ze to nekdy zaziju ale jo i na nas se usmalo stesti. Drzim vam palce. A
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.