Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka rozumim ti, proto se vzdy snazim objednat ke stejnemu dr… Testy jsou zmatene, papirkovy mamatest negativni, comfort pozitivni, rano papirkove dva, objevi se obe dve a ta druha potom zmizi a u druheho testu se objevi prvni ta testovaci a potom ta druha a zase jedna vymizi…
Jinak ja jsem u dvou tehotenstvi uz 7den mela hezkeho dusika, proto to tak beru, ze to nevyslo… Ale nehroutim se… jen to zamrzi…
@kelynka jenže, když jsem tak z daleka, tak to nemám tak jednoduché, abych se mohla objednávat jen k jednomu. Na druhou stranu si zas říkám, že je to možná lepší, třeba by to Tokareva do mě dala, i když ještě nejsem připravená, zatímco díky Kafkovi mám třeba větší šanci. ![]()
No ale něco se tam objevuje, je dost možné, že za 2 dny už to bude všude
Každé těhotenství je jiné ![]()
@labelinka Ha děti na první pokusy… Jen u nás co jsme tady na emiminu jim to nevychází… ![]()
Příspěvek upraven 21.01.18 v 11:10
@labelinka ano a prekvapuje me, ze Tokareva ma jiny nazor jak Kafka
. Oba hsou super… Budu ti drzet pesti ![]()
@Potkyš no vážně, byli z Repromedy nadšení, že jim tam všechno hned vyšlo. Ale je už to pár let zpátky.
@labelinka píše:
@Potkyš no vážně, byli z Repromedy nadšení, že jim tam všechno hned vyšlo. Ale je už to pár let zpátky.
Jj ja jsem sest let zpet byla taky max spokojena a mam kolem sebe hodne znamych, kterym to tehdy vyslo na 1pokus jako mne ![]()
@kelynka píše:
@labelinka ano a prekvapuje me, ze Tokareva ma jiny nazor jak Kafka. Oba hsou super… Budu ti drzet pesti
Ono už to bylo i u ultrazvuku, Kafka mi říkal, že budu mít málo folikulů, tak jsem to obrečela, za dva dny mě Tokareva pochválila, jak dobře reaguju na léčbu, že mám 20 folikulů. A teď toto, věřte mi, že se cítím jako blb. c ![]()
Měsíc po OPU jsem šla na KET v nativu, ale tělo bylo ještě zblblé a reagovalo pomaleji. Tokareva to nejdřív chtěla odpískat, ale ještě mě pozvala na další utz a nakonec povolila KET na 26DC… A když se to nepovedlo, tak mi řekla, že je lepší po OPU nechat tělo odpočinout…
@Potkyš Tak tady to máme, beztak zase jen další tah, jak vymámit peníze. Určitě dopředu tušila, že to bude zmařený pokus. Kafkova první věta byla, že nechápe, co tu dělám tak brzo, a že se musí jeden cyklus vynechat.
@kelynka Zkus jiný test než mamatest, mám pocit, že jsou vadný.
@labelinka Tak a teď kterému „odborníkovi“ máš důvěřovat…
Každý říká něco jiného…
@labelinka a kolik jsi jich nakonec mela??? 20 je nadhera
Asi by meli mit stejny nazor, zbytecne te stresoval ![]()
@Potkyš Přesně tak
Ale tady na jedné diskusi mi někdo psal, že žije v USA a tam se prý teď podle nejnovějších postupů nedělá ani ET, nechají tělo odpočinout a až je připravené dělají KET. Je prý pak větší úspěšnost.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.