1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
9.2.18 17:54

@Ewangelle To je od manžela pěkné, že kývl na nm. Ten můj je tvrdě proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.2.18 17:59

Holky novinka v RM test Panda… https://www.repromeda.cz/…a-to-zjisti/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
9.2.18 18:13

@kelynka ne,ne přirozene určitě ne, my dodrzujeme zákaz. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
9.2.18 18:14

@labelinka děkuji. :hug: No konečně ses dockala, taková radost, ze??? :lol: A zachvilku si půjdes pro miláčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.2.18 21:18

Ahojky holky, tak malej má už po první operaci obličeje. Je pořád v inkubátoru, ale už je bez pomoci ventilace. Za ty tři týdny co je na světě jsem ho mohla pochovat jen jednou a dneska kdy jsem šla na jistotu, že si ho pochovám tak opět nic dýchání se zhoršilo a zase dostal infuze krve. Jak jsem si ho dnes jen hladila tak 3 krát zapomněl dýchat a já nevěděla co mám děla, tak opět slzy v očích a až napotřetí jsem mu pomohla. Operace rozštěpu rtu se povedla moc hezky, ale bude mít Štěpánek asi předkus kvůli rozštěpu čelisti. Nečekala jsem že to bude tak moc těžký, doma s dcerou a malej v nemocnici. Dnes jsem se ráno taky trochu složila, kdybych neměla kamarádky který mě pohlídají Elenku a já mohla za malým do nemocnice. Snažím se mu odstříkavat mléko a celkem se mě daří pokrýt celý den. A ani jednou jsem nelitovala toho, že jsem se rozhodla po odchodu plodové vody pokračovat v těhotenství dál i když mě každý posílal na přerušení. Přeji Vám holky at se taky zadaří a máte svoje andílky v náruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.2.18 21:34

@Pindrušenka Máš to těžké, ale cítím z tvých slov, že jsi silná žena, která to zvládne. Štěpánek je bojovník už od začátku a bojuje i na světě. Posílám mooooc hodně pozitivní energie vám oběma. Pokud bych mohla nějak pomoct, tak to ráda udělám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
9.2.18 21:42

@Pindrušenka drž se. Cítím s tebou :srdce: Musí to být hodně psychicky náročné, ale tys mu šanci na život tehdy dala a těhotenství jsi nepřerušila, tak teď musíš věřit, že on to bojovníček zvládne. Už zabojoval několikrát, neboj zvládne to i teď. Hodně sil a energie přeji a věřím, že bude líp. Až si ho vezmeš do náruče, vše špatné bude zapomenuto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 21:49

@Ewangelle mrzi me, ze se necitis dobre, ale asi bych sla do posledniho mrazacku i za cenu, ze by mi bylo zle. Ja na tom psychicky taky nejsem ok po vsem co se mi v zivote stalo, ale bojuji dal… Budu drzet pesti at se miminka dockate :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 21:51

@Tralalajda aha tak potom si dalo embryjko na cas a nekde se toulalo nez se uhnizdilo :lol: :andel:. Verim, ze to dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.2.18 21:52

@Pindrušenka posilam spoustu sil i Tobe i malinkemu :hug: :hug: :andel: :andel: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.2.18 00:20

@Potkyš @kelynka @Marcya Moc Vám děkuji, když se podívám na Elenku jak vůbec na Štěpánka nežárlí a těší se na něho, tak mě to pomáhá a dává sílu bojovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.2.18 18:29

@Tralalajda ahoj, jak jsi dnes dopadla? Myslela jsem na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.2.18 18:54

@kelynka Ahojky, Ja na tebe taky, jak proběhl ket???Ja jdu až zitra na kontrolu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.2.18 18:58

@Tralalajda ajo, myslela jsem, ze dnes :lol:…Tak to budu drzet dal pesti :hug:… Dekuji za zeptani :hug:… Probehl na 1*. Kafka byl opet super, tak snad to klapne :lol:… Akorat teda nic nepocituji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.2.18 20:36

@kelynka děkuji. :hug: Ja jsem take nic nicitila a pak jsem našla // :lol: Tentokrat jsem se nehlidala a plánovala hory, ani jsem nelezela, chodila jsem na procházky a za kamaradkama a pak jsem byla překvapena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.