1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
2.5.18 10:07

@Mišuta29 @Ewangelle díky holky, jste zlatíčka :hug: když vám to nevyšlo, dostaly jste ms v termínu i přes utroš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.5.18 10:41

@labelinka Mě utroš ms podržel a dostala jsem jí až dva dny po vysazení utoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.5.18 10:49

@Potkyš a kdys vysadila? Je to pro mě vše poprvé a nevím jak postupovat. Navíc beru jen 1-1-1, což si myslím, že je nízká dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.5.18 10:58

@labelinka Taky jsem brala 1-1-1. Poprvé jsem ho vysadila hned jak mi Hromadová řekla, že je krev negativní. Podruhé jsem si ho dala naposled večer před krví, protože jsem věděla, že to nevyšlo. A potřetí 13 den jsem si vzala jen ráno a večer. 14 den krev negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.5.18 11:23

@labelinka ja to dostala i přes utros v termínu… a myslis ze už je fakt konec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.5.18 13:00

@labelinka podle cipku to nezkoumej. Nekdy je čípek otevřeny i nazacatku tehotenstvi. Ja jsem ho mela take otevřeny a spinila jsem, utros mi sice ms podržel, ale vždycky jsem prez něho začala špinit i po posledním transferu, takže jsem si myslela ze to zase nevyšlo a ted jsem 17 tt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.5.18 13:02

@Tralalajda Už v 17tt? 8o To tak rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.5.18 13:09

@Potkyš přesně 17+1 :lol: Utíká to rychle.Do 3 měsíce to moc teda neutikalo, bylo mi dost špatně, ale ted si to užívám. Koukala jsem ze jsi v nové klinice spokoje, tak moc moc držím pěsti ať se ti to konecne povede, nakukuju sem abych viděla tvůj pozitivni test. :hug: Holky, moc vám všem přeji ať se vám podaří otěhotnět, je to opravdu krasne období. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.5.18 13:11

@Tralalajda díky za uklidnění…já už to obrečela…jak se mi začal otevírat čípek, tak jsem podle toho vždycky poznala, že nejpozději do 2 dní mrcha přijde. Takže zavádět dále, i kdybych začala špinit?
@Mišuta29 já nevím, ale mám všechny příznaky jako vždycky před ms. Břicho bolí, nafukuju se a teď do toho ten čípek :nevim: který den jsi testla poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.5.18 13:13

@Tralalajda Jo jo jsem tam spokojená, doktor je hodně pečliví… Na můj test si ještě počkáš… :lol: Dostala jsem antikoncepci kvůli cystě. Takže stimulace bude na konci května. A pak ještě PGS. Ale neboj než porodíš, tak sem snad test stihnu dát… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
2.5.18 13:15

@labelinka podle cipku tehotenstvi nepozna ani doktor, tak ho nezkoumej. :) Určitě ber Utrogestan dal, Ja to pravé tenkrát chtela vysadit aby přišla ms a přítel mi to zakázat a jeste ze tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.5.18 13:33

@labelinka od 5teho dne :lol: poslední 13ty sem vam poslala sólo s potvrzenou krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.5.18 13:33

@Tralalajda a kdy sis poprvé udělala testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.5.18 13:35

@Mišuta29 ty jo, krása…já zkoušela dneska 7. den a sněhobílo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.5.18 13:35

Tak nejsem

Tak jsem byla dnes na krvi a HCG=10, což je málo. Ještě se Tokareva šla poradit s Hromadovou…nakonec je verdikt takový, že je to málo, aby mělo smysl pokračovat. Takže mám vysadit všechny léky. Ach jo, bylo to naše poslední…ještě máme jednu mozaiku, ale je otázka, zda to má smysl. Nevím, zda mám sílu se pustit do dalšího IVF. :zed: :oops: Mám pocit, že to všechno nemá smysl… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.