Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka ještě je brzy počkej tak do 10teho dne to už by mělo jít něco videt
@middle to mě tak moc mrzí…život je pěkná svině
každou chvíli jen slyším, jak má někdo nechtěné dítě, samé potraty nebo porodí a nechají v porodnici a my, co bychom pro miminko udělaly první, poslední, tak nám se toho zázraku nedostává
tvé pocity chápu, sama kolikrát ani nevím, jak přežít další den…posílám spoustu energie a věřím, že se jednou dočkáme. Nedočká se jen ten, kdo to vzdá! ![]()
@Mišuta29 já si taky myslela, že je brzy, ale pak jsem četla, jak už měly holky pozitivní testy od 6.dne, tak jsem to prubla. Tys už ho měla dokonce 5.den ![]()
@labelinka ještě vydrž…a taky záleží, čím testuješ. Já měla 6 dnů po et ducha na plastovým mamatestu, ale na seenow nic. Držím pěsti, aby se objevila // ![]()
Příspěvek upraven 02.05.18 v 14:12
To mě mrzí. Vím jak ti je. Ale věř, že budeš chtít jít do dalšího ivf. Jseš silná. Teď se vybreč, rozbij talíř, vynadej mi. Dostaň ze sebe emoce a uleví se ti.
@middle
@luc86 @Tralalajda tak jste mi zase dodaly trochu naděje, děkuji ![]()
@Potkyš tak ať ti to rychle utece. Rodit budu až začátkem října, takže to určitě stihnes. ![]()
Holky, dneska jsem 8.den po KET a našla jsem po ránu ducha
To asi mám ještě šanci, že?
Holky, nevím, jestli to má cenu, je to fakt pididušík a je strašně slabě vidět (ale je růžový). Jednoho jsem zachytila už i včera odpoledne, tak zkusím testnout ještě dneska odpoledne, jestli nebude silnější a pokusím se lépe vyfotit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.