Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka @Mišuta29 v patek uz by mela byt hodnota dvojnasobna (hodnota je ze středy), takze okolo te 1000 by uz to prave i byt mohlo. Ale nestoji mi to za to, abych to takto brzo rekla šéfce a navíc jsme malý kolektiv samých ženských, ono by jim to hned došlo..před 2 týdny jsem lítala po dokktorech a už ke mně hned přilítla otázka, zda nejsem v tom
a kdyby to mimoděl. bylo (ale ono nebude), tak tomu stejně nijak nepomůžu ![]()
@labelinka ty mi tak připomínás me samotnou kocko. Neboj vše bude Dobry vím to
@Mišuta29 dekuji
ted jsem mluvila s endokrinolozkou a zitra si mam skocit na odbery kvuli ŠŽ. Myslite, ze bych k tomu mohla prihodit i HCG jako samoplatce?
pro vysledky si mam ale volat v pondeli, takze si asi stejne nepomuzu
jedine, ze bych se jich zeptala, zda si muzu zavolat.
@labelinka na žádnou krev nechod!!! Už je to zbytecne. Mas to potvrzené a basta v pondělí jdes na utz a zase budeš chytřejší
@Mišuta29 dobre, poslechnu te, vim, ze desne blaznim…ale vnitrne citim, ze to je v poradku, tak budu verit svemu 6.smyslu ![]()
@labelinka taky vnitrne citim ze to bude dobre… pro obě. Fakt. Tak se neboj ![]()
@labelinka Všechno bude jenom dobrý a pondělí si třeba odneseš i krásný obrázek ![]()
Já byla hodně pozitivně překvapená jak v RM řeší případný problém, ve středu po punkci jsem tam volala, ve čtvrtek ráno už mě Tokareva čekala, okamžitě odběr krve s výsledky do 1 hodiny, vyšetření, kapačka… Dnes a zítra mám v případě nepřestávajícího zvracení a bolesti opět přijet na kapačku… Jinak v pondělí UTZ kontrola jak to vypadá. Odsávání vody z břicha, se ale snad vyhnu
.
Ahoj holky 5tt+4 a máme ❤️( jen jdu na utz další čtvrtek protože špatne videl žloutkový vacek) tak snad to bude v poradku. Nechapu ja nemůže poradně vidět žloutkový Vacek a muze byt ????
Tak to čekáš chlapečka… Protože holčička by takhle maminku nezlobila…
@Mišuta29
@Mišuta29 no to je parada, moc doufam ve stejny vysledek!!! Mam z tebe radost! Urcite to bude vswchno v poradku!!!
To je dobře, že se o tebe starají. Hlavně aby se ti udělalo líp. Už víš něco o embryjkach? @Ewangelle
@Potkyš kluka si přejeme vsichni… ale hlavně at to zvladneme do konce. Stve me ten můj Dr. Rekl mi když to nevyjde teď tak priste… bych ho kopla. Žádné priste nebude věřím fazolce
Ten tvůj gyndař teda umí psychicky povzbudit… Pozitivum je to, že mrňouse uvidíš za týden zase. @Mišuta29
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.