1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
12.7.18 09:28

Holky repromeda stimuluje jenim gonalem? Budu mit 3 ivf a nevim, zda nezmenit leky na stimulace. Napriklad v heliosu maji jine leky. A kdyz je gonal tak se k tomu apliku Fsh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.7.18 14:03

@adrusenkaaa Jasně, můžeš…vajíček bylo i přes dávky hormonů jen 5, ale na mě v té době opravdu maximum! Schopné byly 3, ale nakonec šlo jen 1…na zamrazení už nezbylo…To 1 se sice neuchytlo, ale ty dávky hormonů mi nastartovaly můj cyklus, který byl 2 roky zastavený a pak se nám zadařilo spontánně otěhotnět.Takže i tak bylo nakonec vše špatné k něčemu dobré :lol: :D :mavam: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.7.18 14:27

@aidule krasny pribeh :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.7.18 21:38

@adrusenkaaa Děkuji…hlavně úžasná dcerka, které bude v srpnu už 7 let!!!!…ani se mi tomu nechce věřit, že to tak rychle uteklo…Jak tady pročítám příběhy ostatních, tak mám pocit, že v tom jedu s nima právě teď a tady :lol: :D …Přála bych ze srdce opravdu všem šťastný konec, ikdyž cesta k němu opravdu nemusí být jednoduchá a nekomplikovaná :mavam: :potlesk: :srdce: :lol: :D .....!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
15.7.18 19:15

Holky, plánujete nějak kdy začít se stimulaci? Já dobiram během příštího týdne klimonorm a budu čekat na ms a začínáme se stimulaci, mám ale strach, co když vyjde ultrazvuk na víkend, nebo pak ket? Na ultrazvuk mám jít ke své Dr ale ti jsou jen přes týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.7.18 11:31

@helposhel Zdravím! Nebojte, v Repromedě mají služby i o víkendu a oni si Vás podle uzv budou korigovat a objednávat sami …takže není z tohoto hlediska důvod k obavám :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.7.18 13:57

@aidule a jak často se na utz chodí před ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.7.18 19:06

@helposhel Jestli si dobře pamatuju, tak před ketem jsem byla jednou na utz a další návštěva už byl transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.7.18 07:51

@missy-m děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 21:03

Transfer

Ahoj holky, prosím pěkně, jsem už ze všech informací a naopak neinformaci unavená. Primář nám neřekl spoustu důležitých věcí, které se dozvídáme nyní. :( Nechtějí nám udělat čerstvý transfer embryíí, PGD nám dělat nebudou. Měla jsem 24folikul, oplodněných máme 15. Můj dotaz zní, pokud nám nyní zmrazí embrya s tím, že nám hi budou zavádět až v září, budeme platit za to rozmrazení a transfer? Dostala jsem informaci, než jsem šla na odebrání folikul, že budeme doplácet jen za tu kryokonzervaci. Jak to tedy je? Moc děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
5571
18.7.18 21:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím pěkně, jsem už ze všech informací a naopak neinformaci unavená. Primář nám neřekl spoustu důležitých věcí, které se dozvídáme nyní. :( Nechtějí nám udělat čerstvý transfer embryíí, PGD nám dělat nebudou. Měla jsem 24folikul, oplodněných máme 15. Můj dotaz zní, pokud nám nyní zmrazí embrya s tím, že nám hi budou zavádět až v září, budeme platit za to rozmrazení a transfer? Dostala jsem informaci, než jsem šla na odebrání folikul, že budeme doplácet jen za tu kryokonzervaci. Jak to tedy je? Moc děkuji za odpověď.

podle toho, co píšeš, tak určitě zaplatíš za zamrazení a v září postoupíš KET a ten taky zaplatíš. Proč až v září?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.7.18 21:39
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.7.18 21:42

Zdravim! Meli byste platit jen to zamrazeni. Rozmrazeni a ivf by melo byt v cene :D… Aspon to tak byvalo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 22:58

Měla jsem 24 folikul, vaječníky na hormony reagovali až moc. Prý aby se předešlo OHSS. Jinak děkuji moc za odpovědi. ????

• Citovat
  • Upravit
574
20.7.18 12:21

Budeš platit akorát zamrazení embryí, první KET máš v ceně (rozmrazení, zavedení).
Každý další KET pak už platíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.