Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m moc děkuji.Právě mi mudr říkala,že si myslí,že budu reagovat až moc.tak mám zas ještě k tomu Dostinex,abych prej zas nereagovala nějak moc
nerozumím tomu
@campús Dostinex by měl zabránit případnému hyperstimulačnímu syndromu, který se může objevit, když tělo reaguje až moc na stimulaci a je hodně folikulů a vajíček.
@Ewangelle děkuji za vysvětlení. Je to tolik informací. Ale věřím,že konec to bude mít dobrý ![]()
@campús Určitě, ze začátku se v tom člověk snadno ztratí, ale za chvilku se budeš orientovat. Navíc ti při každé návštěvě vysvětlí co a jak se děje s jaký bude další postup.
Takže zcela nečekaně dnes telefon z genetiky. No nervy pracovaly. Z pěti vyšetřovaných embryí jsou tři zcela zdravá a dvě jsou mozaicistní. Takže jich je k transferu všech pět, jen ty dvě po konzultaci s genetikem. Tak doufám, že z těch tří je alespoň jeden šampion ![]()
@Slvz Děkuju
A na zítra posílám hromadu štěstí.
@Ewangelle Tak nebránila bych se myšlence, mít tam ještě nějakého toho sourozence na později. No uvidíme. Teď se ten měsíc strašně potáhne
Už bych tam nejraději naklusala na ket.
@missy-m A pak se potáhne těch 14 dní po KET. Já byla minulou středu a mám dojem, že to vůbec neutíká a zároveň jsem už nervózní, že se to blíží a jak to (ne)dopadlo ![]()
@Ewangelle No těch 14 dní po transferu je snad nekonečných. Moc moc držím pěsti, ať už vám to vyjde. Moc doufám, že konečně uvidím od tebe pozitivní test ![]()
Tak ženy je to tam, dnes HCG 1600 a gestačni váček 5mm kontrola za 14 dní
![]()
@Slvz No paráda, strašně moc gratuluji
Jsem moc ráda, že máš takové dobré zprávy. Od rána jsem vyhlížela zprávičku, jak jsi dopadla. Tak se s miminkem opatrujte a ať je vše v pořádku.
@missy-m moc děkuju bylo mi to jasné hned ráno protože samozřejmě přišla moje první ranní nevolnost takže jsem jela víceméně na jistotu teď si to budu užívat bude muset holt obskakovat muž nás ![]()
@Slvz Nechte se teď s prckem opečovávat
A ať tě nevolnosti moc netrápí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.