Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle Ano bohužel platí pouze jednou ročně a max do 7 nebo 8 embryí.
@Potkyš A u jaké jsi pojišťovny, já u VZP? No tak kdyby to teď znovu nedopadlo, jdeme do třetího IVF začátkem roku spolu ![]()
@Ewangelle Taky u VZP. Beru tě jako parťačku, ale radši bych, aby to byl někdo jiný, protože ty budeš v té době už těhule. ![]()
Ahojte holky mela z Vas nektera dlouhy protokol? Kolik Vas vysly hormony? Ja mam predbeznou kalkulaci na hormony 25 tisic.
@adrusenkaaa To je pálka! Já neporadím, měla jsem krátký. A za gonal jsem platila 20 000kč.
@adrusenkaaa já jsem teda platila za jeden proces stimulace za Gonal celkem 7600 kč a měla jsem dva 900 a jeden 450.
Příspěvek upraven 08.09.18 v 13:15
@adrusenkaaa 11 dní jsem píchala 375j gonalu. 11 den jsem samozřejmě neměla tolik jednotek na celou dávku, tak mě na klinice dopíchli levnější menopur ať si zbytečně nekupuju celé pero, které je drahé a nevyužiju zbytek.
Holky prosím inspiraci, radu… Co jíte? Mě je zle jen na jídlo pomyslim ale obráceně asi zle i z hladu..
trvá to vesměs celý den a večer bych řekla asi že to je nejhorší ![]()
@Potkyš A mohu se zeptat jake mas AHM, kdyz jsi mela tak vysokou davku gonalu?
@helposhel zkus studené věci jogurt nebo tak něco já si koupila Rennie a při sebemenším problemu si ho vycucam a je klid mohu ho i těhotné a mě teda zabírá a co ovoce třeba banán to ti taky dělá zle? Hlavně hodně pij ať se nedehydratujes třeba mátový čaj. Mě teda nedělají dobře spíš individuální věci ![]()
@Slvz snažím se ovoce, zeleninu, dnes jsem si udělala kuřecí vývar.. doufám tedy že to brzo přejde a bude klid.
@helposhel Zkus těhotenská lízátka. Mně na nevolnost způsobenou hormony hodně pomáhala ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.