1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
21.4.19 09:44

@Adelastra ja bych urcite na pohotovost jela. Daji ti tam neco na to krvaceni. Muze tam byt hematom. Ja jsem krvacela skoro az do 20tydne. Urcite hodne odpocivej :hug:. U toho hematonu zalezi kde je ulozeny, pokud je nad plodem, tak hrozi, ze ho muze strhnout. Pro klid bych jela. Tehdy jsem uzivala ascorutin vysoke davky a pichali mi tam dicynone injekce. Jaka je ta krev? Jasne cervena? Pokud ano, urcite to bude ten hematom. Ja jsem jela pokazde, kdyz jsem neco na intimce nasla. Chtela jsem mit vzdy jistotu, ze jsou miminka v poradku. Dokonce jednou na pohotovosti ze me dr vytahl velkou srazeninu krve cca 5cm a to jsem si myslela, ze je uz konec. Musis porad odpocivat, nic netahej. Drzim pesti :hug:

Příspěvek upraven 21.04.19 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.4.19 09:48

Taky jsem na začátku jeden den začla krvácet. Tak jsem jela. A taky brala Ascorutin. Byl to hematom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.4.19 09:51

Krev je jasně červená a vzdy jen ráno když vstanu.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.19 11:14

@kelynka ahoooj. Jak se vede? Ja zacinam s 2.ivf ale jsem marod 🤧

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.4.19 13:39

@Adelastra
Myslim, ze je to vic nez jasny :lol: ;) :srdce:!!!
Hold prdolka fazolka od poceti zkousi mamincinu trpelivost :P :P :P :andel: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.4.19 13:43

@Markys25
Pokud to bude mozne, snazte se nedostat horecku nad 38…omezte navstevy a odpocivejte doma v klidu :kytka: :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
21.4.19 14:06

Ahoj, dnes sem byla na kontrolním utz, 8dc, dostala sem ještě navýšenou dávku gonal, ale sestra mi už nedala další desinfekční tamponky kterýma se otira místo před vpichem… Mám použít něco jiného místo toho.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.4.19 14:16

@aidule no zkouší moc:( test je porad silny…bojim se strasne proc krvacim vzdy v to ráno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.4.19 14:26

@Konik1994
Postaci i slivovice :lol:…nebo alpa apod. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
21.4.19 17:13

@aidule ok, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.4.19 17:51

@aidule děkuji za radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.4.19 12:34

Holky mate někdo zkusenost s utrogestanem? Prisla vam ms kdyz jste neotěhotněly normalne v terminu a nebo meskala az nez jste utros vysadily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.4.19 13:52

@Adelastra U mě vždycky přišla až po vysazení. A jak to vypadá? Pořád po ránu krev? Doufám, že už prcek přestane zlobit a bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.4.19 16:06

@missy-m včera jsem si koupila ascorutin cetla jsem ze na krvaceni pomuze ale kdyby to byl třeba potrat tak to ten ascorutin nepomuze..vcera rano jeste krev a dneska po tom ascorutinu je klid…prsa porad boli a jsem teda hrozne unavena asi po tom utrousi…a mam v brise a v krizi uz od transferu tlaky jak na ms někdy min někdy vic…ve stredu jdu na krev a ultrazvuk tak snad bude vse ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.4.19 16:32

@Adelastra Mně to vždycky taky držel Utrogestan, dokud jsem ho nevysadila. Ty máš ale tak krásně pozitivní test, že si myslím, že ti dalších devět měsíců nepřijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.