Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markys25 asi jak u koho mě to takto říkal doktor. A neprivolavej si to ![]()
@Konik1994 tobe se ohss vyhl? Tak super
ale bílkoviny do sebe preventivně cpát budu.. Už se těším na zítřejší kontrolu už poslední
..OPU utery ci středa, to se dozvím zítra ![]()
@Markys25 tak budu držet palce ať je vše ok a pak dej vedwt
určitě to bude vpohode
@Konik1994 na ET bysme měly jít.
snad nejsem v tom moc zběhla. Jak už jsem psala je to naše první IVFko. )
@Markys25 naše taky ale mě bylo doporučeno jeden cyklus vynechat a až další. Tak uvidíš 🙂
@Markys25 jenom obcanku a manzu aby si me pak odvedl:D…zadne obleceni ani prezuvky, vse dostanes jednorazove:) i se svacinou
![]()
Mě nejdřív, že počkáme přes 1 MS s Ket, ale pak že jsem dobře reagovala, tak nebylo potřeba čekat a šla jsem na KET hned. Tak držím moc palce. Ať pak není moc blbě. (mě bylo fest ). Ale stálo to za to. Hned první KET byl úspěšný a jsem 29+6 ![]()
Ahoj holky dnes jsem 5+4tt a krome mirne bolesti prsou mi nic neni, presla me i bolest jako na ms, tak zas blaznim at ne vse v poradku:D ale po kontrole (2dny) tj 16dni po ketu vypadal 25 test takto..mela jste nektera taky takove ne-priznaky a vse bylo ok?:D
@Adelastra ahoj. Jen klid. Mě nebylo celé těhotenství nic. A dokud se holky nezačal hýbat, ani jsem se necitila nejak těhotne. A az dokonce pohoda. Jen se mi v břichu mlely dvě holčičky.. Takže držím palce ať jste zdraví a hlavně klid ![]()
@Konik1994 tak mam OPU ve stredu. Ale geneticka nam min. tyden rekla, ze dopadla vsechno dobre ale ze jeste nema jedny vysledky.. kdyby dopadly spatne, tak ze zavola a nevolala. A dneska nam rekli, ze bysme to mely mit.. jak je to s hrazenim? Co vse hradi pojistovna?
@Adelastra Nestresuj se a hlavně klid. Já celé těhotenství absolutně bez příznaků, když pominul asi dva dny na začátku, kdy mi bylo blbě a pár dní jsme trochu špinila. Jinak prsa nic, nevolnosti nic, břicho mě skoro nebolelo. Bude to dobré, určitě jo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.