1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
8.10.19 14:02

@Lipno Tak tfuj tfuj tfuj, doufám a věřím, že za dva týdny tu budeš dávat foto dvou čárek :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
8.10.19 14:07

@Ewangelle Tak ať je brzo lépe :hug: Takovou hrůzu si člověk ani neumí představit.
My teď čekáme na výsledek genetiky embryjek. Z těch tří loňských se ani jedno nechytlo, tak jsem v září podstoupila celé další kolo ivf. Ale už vážně naposledy (jako fakt si nejsem jistá, jestli bych to ještě někdy dala). Bylo mi při stimulaci strašně zle a tentokrát i po odběru. Sice jen ten jeden den, ale stačilo. Odebrali mi 18 vajíček (jen z pravého vaječníku, k levému se nemohli dostat, aniž by mi propíchli cévy v břiše), všechna vhodná k oplodnění, oplodnilo se 15 a 7 jich šlo na genetiku. Tak teď čekáme a čekáme. A nervy zase pracují a pracují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.10.19 15:02

@Racochejlek87 Ahojkyy tak coo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.10.19 18:55

Ahoj tak HCG kleslo z 594 na 390 myslíte že to ještě může být dobré někdo kdo to měl stejně jak já a dopadlo to dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.19 21:37

@Adelastra ahoj jsem tehotna :hug: Dnes jsem byla na krvy odpoledne ultrazvuk za14dni jdu zas na ultrazvuk jen at se drzi a vyviji!!!dekuju za podporu😊jen me dnes boli moc hlava to je asi hodne z toho cestovani nebo ze malo piju…
A co ty? jak to zvladas ty? Zvracela jsi? Si prave rikam kdy na me prijde nevolnost… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.10.19 21:44

Děkuji za podporu holky, čeká mě dlouhá cesta (i Tokareva říkala ať se hlavně dám prvně dohromady) a na jaře jdu znovu do boje :palec: Imunoglobuliny jednou týdně od prvního dne cyklu, Fraxiparin denně, estrof. náplasti na tři dny, Utrogestan 2-2-2 a šest den KET… no a když ne výjde první, zkusím druhý a i třetí :hug: Máme v mrazáku šest a navíc jsme v čekacím listu na najití náhradní matky… prostě jednou se dočkáme… VŠECHNY :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
8.10.19 21:44

@Racochejlek87
Velká gratulace k těhotenství :potlesk: :potlesk: :palec: :srdce: :kytka:!!!
Ať je v pořádku po celou dobu :srdce: :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
8.10.19 21:45

@nicl
A co k tomu výsledku říkala doktorka? :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.10.19 06:17

@Racochejlek87 moooc gratuluju :srdce: ať miminko pěkně prosperuje. Moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
9.10.19 07:31

@Racochejlek87 Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.10.19 09:04

@missy-m jeeee, moc děkuji :srdce: a též v to pevně doufám a věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.10.19 09:25

@Racochejlek87 supeeer velka gratulace :hug: :srdce: noo, nechci te strasit, ale ja od 8 tydne zvracela snad az do 6 mesice denodenne od rana do vecera :D :D ale doktor rikal ze tak se pozna ze se mimcu dari :lol: :lol: takze tak..pak uz jsem byla nervozni kdyz mi bylo dobre jestli je vse v poradku :roll: :D :D…ale nenech se vystrasit, nekdo nevolnosti nemaa :)…jinak Ja chodim jak duchodce jak me boli v krizi :D ale jinak se to docela dá :srdce: :hug: tak at krevetka roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.10.19 15:38

@Racochejlek87
Tak s tím zvracením jsem to měla stejně jako
@Adelastra :roll: :mrgreen: :roll:… Musela jsem být nějaký čas i v nemocnici na infuzní výživě, ale zvracení ustávalo pomalu… A když přestalo a já měla konečně pocit, že si to těhotenství začnu užívat, tak mi začalo slinění, ale v takové míře, že bernardýn byl proti mně suchar :P :P :P!!! Doktorka byla ze mě nešťastná, ale na zmírnění nic nebylo, pouze spánek!
No mazec, co ženská vydrží kvůli těm andílkům :andel: :andel: :srdce: :srdce:
Naštěstí porodem to skončilo a začala jiná, pestřejší etapa :lol: :) :P… A trvá, díky Bohu, do dnes… Už téměř 15 let!!! :srdce: :srdce: :srdce:
Tak snad to budete mít klidnější… A kdyby ne, to dáte, protože víte, ze to za to stoji a že odměna v podobě krásného a zdravého miminka je to nejcennější, co vás může potkat ;) :potlesk: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.19 16:00

@Adelastra no ja jsem zatim unavena…a takova blba asi otazka v kolikatym jsem tydnu ja kdyz vlozeni embria bylo 23.9.to mam pocitat od vlozeni embria 23.9.do 23.10=1mesic? asi ano ze? no optam se pak doktoru…ja jen ze neco chvili udelam a chce se me spat ale nevim zda to neni zkrz pocasi…23.10.mam jit na ultrazvuk to me daj fotku to pak uvidim uz srdicko? mam asi hodne pit ze? zkus rict svemu muzi at te zkusi namasirovat…at te to tak neboli nebo cviceni podle mojzisove mam videa nejaky stazeny :) treba to bude lepsi!:-) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.19 16:04

@aidule to mate pravdu :-) dekuju za rady..uvidim jak na tom budu ja…moc dekuju za kazdou radu😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.