1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.19 17:39
@aidule píše:
Zdravím!…Moje kamarádka…Byla po onkologické léčbě neplodná, její manžel v pořádku…Tak jeho spermiemi nechali oplodnit dárcovské vajíčko a mají dvojčata-2 krásné zdravé kluky!!! Kdybych nevěděla, že ona není jejich genetická matka, nikdy by mě to při pohledu na ně nenapadlo. Jsou totiž oba neskutečně podobní svým rodičům :D :potlesk: :andel: :andel:!!!

Ahoj, moc dekuji za odpoved. Akorat tedy ja jsem mela ma mysli cele darovane embryo, t. j. vajicka i spermie od darce. Moc informaci k tomu neni… :(

• Citovat
  • Upravit
254
2.1.20 18:36

Estrahexal

Ahojte děvčata

Prosím vás o radu. Stimulují na KET náplastěmi estrahexal v pondělí 6.1. mám transfer.
Pokaždé když měním náplastě tak mě zůstávají červené fleky vypada to jako spálené :( a to pokaždé nalepím na jiný místo.

Měla ste to taky tak některá?
Je to v pořádku nebo ne?

Děkuji za rady 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.1.20 20:56

@Ejminka11 Ahojky, já jsem to takhle měla. Postupně mě to začalo strašně svědit, tak jsem to při kontrole řekla a přestali mi dávat náplasti a místo toho beru tabletky estrofemu. I teď, po pár letech, kdy jsem se zase začala chystat na ket, tak jsem už dopředu hlásila, že ne náplasti, ale tabletky. Nechtěla jsem riskovat zase šílenou kopřivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.1.20 09:05

@missy-m
Ahojky tak to si měla hodně. Já to tak nemám a nesvedi to. jen z takou to nebudu met kam lepit. V pondělí při transferu se na to zeptám.
Já taky stimulovala estrofem ale žádná reakce sliznice nerostla tak sme dali náplastě a to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
3.1.20 09:10

Zdravim vas devcata v Novem roce :hug: Jak se mate? Vse v poradku? My mely vcera poradnu, byl se mnou i pritel, tak jen stal a kukal :mrgreen: Viki se s nama nechtela bavit, otocila se zady :nevim: :mrgreen: Jo a nwm jak se to stalo, ale i pres to, jak sem se cpala pres svatky, mam dve kila dole. A ze cpala je slaby vyraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
3.1.20 10:06

@Ejminka11 Tak se v pondělí popřej a třeba přijdou s nějakým řešením. A mizí to třeba po pár dnech? Já naštěstí - ťuk ťuk ťuk- nemám s estrofemem problém. Sliznice vždy v poho. Tak moc držím pěsti, ať se let podaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.1.20 17:45

@missy-m změní to barvu na hnědo a zatím to tam pořád je, v pondělí se zeptám přinejhorším to vydržím… Děkuji doufám že to vyjde, ET v dubnu nevyšel a od září pořád stimulace estrofem a nic v listopadu laparo a teď to snad vyjde…musí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.20 20:29

Ahoj, tak včera jsme absolvovali první návštěvu a konzultaci v Repromedě. Nyní čekáme na výsledky genetiky. Zároveň mi dělali ultrazvuk a potvrdili mi endometriózu na levém vaječníku :? Pan doktor mi řekl, ze by to na oplodnění a těhotenství nemělo mít vliv, ale jsou prý specializovaná centra ve Znojmě a v Praze, kde se právě zabývají endometriozou, a kde ji odstraňují. Je teďka na mě, jestli se nejdřív pokusím otěhotnět a operace by byla potom, a nebo se rozhodnu pro operaci rovnou. Ale nejspíš by mi část vaječníku museli vzít, případně pokud by byly komplikace, tak i celý vaječník :( má některá z vás s tímhle zkušenosti, která varianta je lepší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
5.1.20 11:49

@missy-m ahoj mám další otázku je možné při lepení estrahexalu a užívání utrogestanu mírně špinit? Dnes sem 2× trošičku zasipinila už sem strašně nervózní když mám zítra ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.1.20 17:34

@Ejminka11 Ty jo, tak to netuším. Já nešpinila. Tak snad to nic nebude a ket zítra proběhne v pohodě. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
5.1.20 18:22

@missy-m taky doufám, třeba sem se jen poranila při zavádění utrogestanu pokud by to bylo možné. Jinak doufám že bude zítra vše ok. Snad se to přes noc nerozjede do MS a to sem myslela, že při užívání toho to jen tak nepřijde jen po vysazení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
5.1.20 21:10

@Ejminka11 kdyby jsi mela mit ms, neplanuji KET prece. Ms bys mela mit 8 dni po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.20 21:15

@Beeruskka81
Nádherná fotečka nejroztomilejší fazolky :srdce: :andel: :srdce:!!!
Kila neřešte, ty ještě nabudou… Důležité je, že je Vikinka v pořádku a že i vám chutna :lol:!
Opatrujte se obě a jen to NEJ do celého roku 2020 :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.1.20 21:26

@aidule i tobe stastny novy rok :hug: Ja ty kila nahore prave nechci, takze klidne muzu hubnout😂 😂 A co ty, jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.20 21:37

@Beeruskka81
Se vubec nedivím, že nechceš přibrat :D
U nás Vánoce super, děti spokojené, takže o. k.
Ja jsem měla i pár služeb a chodila si zacvičit, takže mam kila stejne jako pred svátky :lol:
Kdy máš termín porodu? :srdce: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.