1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
15.10.20 20:08

@Verunousek já u prvního ivf spokojena byla i přes to střídání lékařů, povedl se 3. KET a já v roce 2019 porodila, letos jsem byla na 2. Ivf a vyšel z tohoto cyklu 2. KET ( ale letos to byl 4. KET, protože z prvního cyklu už dva letos nevyšly) i přes to, že jsem otěhotněla a jsem v 11. Týdnu jsem byla s repromedou velmi nespokojena, střídání lékařů bylo extrémní, nikdo o mně nic nevěděl a musela sem vše připomínat, jeden hlavně říkal to a druhy na další kontrole ono, byla jsem z toho tam velmi zklamaná. Dokonce jsem dostala špatnou zprávu o počtu zbývajících embryí a doma jsem byla v šoku, nebo jednou sem normálně přišla na recepci nahlásila se, dala klasicky kartičku pojišťovny a čekala no po 45 minutách kdy furt nic mi volala sestřička, kde jako jsem. Na recepci mi nějak neodklikla v systému, člověk by aspoň čekal omluvu, ale sestra mi jen řekla, no oni vás na recepci neodklikli, jako bych za to mohla já :think: Pak mi je záhadou proč ti lékaři tam tak odchází, není to dobra vizitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.10.20 17:25

@missy-m jeeee to mic gratuluji :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.10.20 17:27

Holky sice uz mam davno po ivf a deti uz diky tomu dve ale mam pamet mizernou :mrgreen:

Kamaradka je po et. Na zavadeni byla v utery…kolikaty je dnes den? 3.nebo 4.?
Diky za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.10.20 20:53

@kratjana ahoj, první den se nepočítá, nebo počítá jako nultý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.10.20 13:16

@Jana1902 ahoj no ja si to prave myslim taky. Jen si to uz presne nepamatuji a kamaradka me zmatla 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.10.20 13:20

EndomeTrio

Ahoj holky čeká mě vyšetření děložní sliznice EndomeTrio byla ste na tom některá? Bolí to? Jak dlouho ste čekali na výsledky a zda vám to pomohlo? Děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.10.20 08:53

Endometrio

@Ejminka11 píše:
Ahoj holky čeká mě vyšetření děložní sliznice EndomeTrio byla ste na tom některá? Bolí to? Jak dlouho ste čekali na výsledky a zda vám to pomohlo? Děkuji za odpovědi ;)

Já jo. Příjemný to moc nebylo, ale ta chvilička se dá vydržet. Výsledky byly další měsíc na ultrazvuku před KET. Měla jsem posunuté implantační okno o 12 hodin dýl. KET vyšel a teď vedle mě leží skoro dvouměsíční holčička. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
29.10.20 10:12

@EL-_-EN gratuluji k miminku a měla jsi předtím nějaký neúspěšný KET, že jsi šla na test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.10.20 11:27
@Jadviga2 píše:
@EL-_-EN gratuluji k miminku a měla jsi předtím nějaký neúspěšný KET, že jsi šla na test?

Díky! Dva, první nic, druhý biochemické. Embrya po PGT-A…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
29.10.20 11:56

@EL-_-EN diky, mám to zatím uplne stejne, ale teď ještě 2 pokusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
29.10.20 12:48

@EL-_-EN gratuluji k miminku, já doposud 1et a 2kety a neúspěšně. tak snad tohle pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.10.20 14:04
@Jadviga2 píše:
@EL-_-EN diky, mám to zatím uplne stejne, ale teď ještě 2 pokusy…

Tak držím palce! Jo a ještě jsem si před posledním KETem nechala dát kapačku intralipidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.10.20 14:08
@Ejminka11 píše:
@EL-_-EN gratuluji k miminku, já doposud 1et a 2kety a neúspěšně. tak snad tohle pomůže

Snad jo, je to sice drahý, ale mně to pomohlo. Našim problémem byly jen pomalé spermie, já všechno ok. Dokonce jsem byla jednou těhotná přirozeně, asi nějaká spermie nebyla tak zpomalená :dance:, ale skončilo to zamlklým těhotenstvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
2.11.20 13:53

@Ejminka11 Já byla na tom dvakrát. Na prvním se ukázalo, že je implantační okno posunuté a druhým se potvrdilo kam. Příjemné to nebylo, ale dalo se to vydržet. Šla jsem na to po dvou nezdarech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
2.11.20 13:58

@Verunousek Já mám s Hromadovou jenom špatnou zkušenost. Po prvním KET jsem šla na kontrolu jak to dopadlo k ní a ona mi pomalu na chodbě řekla, že to nevyšlo a když jsem začala brečet, tak se mi pomalu vysmála, že poprvé to skoro nikdy nedopadne a kdy půjdu znovu :zed: No nikdy už jsem k ní nešla a hlásila, že k ní nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.