Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kobra11
neee ještě nevím.. teď mě konečně čeká v pondělí poslední ket v Praze a právě řeším jestli Teda ten další cyklus pripadne v repromede kvůli právě dojíždění. kolilrat to znamená tam dojíždět
bohužel se mi to cely protáhlo… ![]()
@baru-ska
My teda ke KETU ještě nedošli, snad příští cyklus. Ale přijde mi, že už tam jsme častějc než doma
![]()
@Kobra11 ty vogo nestraš.. já si říkám, že jestli tam na konci táří začnu stimulaci, tak si tam dojedu pro léky, pak na opu a pak vlastně 2 měsíce nic než bude transfer… to vyšetření před opu že mi udělá mu mudr ![]()
to už fakt čekáte dlouho vid ![]()
@baru-ska
Jen za stimulaci jsme tam byli 6×…ale mám PCOS, hodně vajíček, tak mě hlídali - byli jsme vlastně rádi (stejně se to neuhlídalo, odebrali mi jich 50
).Teď neroste sliznice, tak proto tam zase furt jezdíme… Takže proto tam jsme furt.
Ani tak dlouho nečekáme…jezdíme tam nějak od dubna - na to, co jsem za „případ“, tak dobrý. Právě že nám přijde, že to jde docela hladce.
Zítra tfujtfuj, ať není Brno vůbec třeba ![]()
@Kobra11 to je přijde dlouho..já jsem dohodnuta, že kd, z to teď neklapne tak na konci září stimulace a začátkem prosince kéž po pgt..tak uvidíme. drzim palce a dej vědět! ![]()
Ahoj holky,
když jste si lepily náplasti estrahexal, měly jste vedlejší účinky? Bolí mě prsa… jsou tak o velikost většív
takhle mě zatím za dobu, co tělo dostává různé hormony, nikdy nebolely. Jde to vydržet, ale je to nepříjemný… Tak budu ráda za sdílení zkušeností, jestli je to „normální“.
Ahoj, jsme 8.den po ket (nepočítám den transferu) dnes bych měla dostat ms, dělala jsem test a nevím nevím. Přikládám foto.. v březnu jsme byli taky a bohužel se nepovedlo.. a taky mám dotaz, lepim estrohexal a beru progesteron, pokud se to nepovede dostanu ms i přes léky, nebo až je vysadím?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme 8.den po ket (nepočítám den transferu) dnes bych měla dostat ms, dělala jsem test a nevím nevím. Přikládám foto.. v březnu jsme byli taky a bohužel se nepovedlo.. a taky mám dotaz, lepim estrohexal a beru progesteron, pokud se to nepovede dostanu ms i přes léky, nebo až je vysadím?
Taky vidím ale max mi po zaschnutí hází duchy často. zkus zítra a dej vedet ![]()
Ja dnes 8 den po transferu a krev 6.4 takže buď biochemko nebo prostě spatne.. ![]()
Ahoj holky, od KET beru progesteron a když ne propouštěli z kliniky, tak mi napsali, že ho mám brát do, konce 12.tydne. KET byl v přirozeném cyklu… Dnes jsem byla na kontrole a chtěla po svoji doktorce aby mi napsala další progesteron, že už mám jen na dva dny a ona mi řekla, že už není potřeba protože jsem 11tt+6 takže mi to vyjde akorát do toho 12tt. Jenže to budu teprve začátek 12tt a ne konec. Je mezi tím nějaký rozdíl? Nerada bych něco pokazila. Doufám že doktorka ví co dělá. Nemáte s tím někdo zkušenost?
@baru-ska no včera jsem dělala mamatest 10 a byl taky takto slabí.. teď mě ale zarazilo pri vkládání progesteronu, u vchodu jsem narazila na něco tvrdého 🤔 🤷🏼♀️
@Anonymní píše:
Taky to tam vidím, to dopadne! Menstruace by měla jinak přijít až po vysazení progesteronu…ale taky se mně už stalo, že jsem přes něj začala špinit.
@Anonymní píše:
Vzdyt je tam krasny duch na 8 den
udelej test zase za dva dny at vidis rozdil a leky ber do prvni kontroly, tak jak dr nastavil, je to individualni, nekdo krvaci i pres leky a nekomu to drzi. Drzim palecky ![]()
@Victorie518 progesteron si tvori placenta od 13tt, trvala bych si na predepsani leku, hlavne i z duvodu ze nemuzes vysadit ze dne na den
nevim kolik ho beres ale chce to alespon 3-4 dny postupne vysazovat. Takhle mi to rikali dva doktori nezavisle na sobe. Ja brala az do ukonceni 13tt a vubec nicemu to nevadi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.