1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
8.10.11 22:47

No já jsem tam byla hrozně spokojená, (utekla jsem k nim z Prahy, tam to bylo jak na běžícím páse).
Dělají hezký dětičky - no to už se těším. To bude malá parádnice. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.10.11 22:48

ahooj holky-četla jsem vše zpět,tak vim-čím jste si prošly,doufám,že i já budu patřit mezi štastné těhulky-je mě jedno kdo mě bude lečit,hlavně at pomůže.Ted jsem doma na neschopence-mám zablokovanou pater a nejaké vyrustky,tak další komplikace :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
8.10.11 22:50

a jaj jaj, to je nepříjemné, tak se co nejdříve uzdrav. :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.10.11 23:06

dekuji Miryyy a ty se hezky kulat a rozmazluj,at se má holčička co nejlip :palec:""http://www.celysvet.cz/metrik/line-86ea43ab86b993ba7128e3da226ad161.png:http://www.celysvet.cz/…226ad161.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
9.10.11 21:21

holky, vím že to sem nepatří, ale nechcete někdy femibion 800 prodám, za lepší penízyk než z lékárny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
10.10.11 12:10

ahooj-a jaká je ta lepší cena? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
10.10.11 12:17

zkouška :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.10.11 10:19

Ahoj holky, v Repromedě jsme byli s manželem zatím jen na spermiogramu a teď po 3 měsících, když jsem pořád neotěhotněla, tam půjdeme znova. To už pak budou dělat vyšetření asi konečně i mě. Dočetla jsem se tady, že vám dělali hormonální profil během menstruace. Jen mi není jasné, od kdy mi pak nasadí ty hormony, kvůli stimulaci vaječníků pro umělé oplodnění. Jestli hned ten měsíc, co dělají ten rozbor nebo až ten následující měsíc. Blíží se totiž vánoce a mám strach, aby to nevyšlo zrovna na ně. Aby neměli třeba volno a tak. Prosím odpovězte, kdo máte nějakou zkušenost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.10.11 23:40

Předpokládám že stimulovat začneš až nasledující měsíc, protože pro ni budou potřebovat výsledky té krve a stimáulovat se začíná tak druhý-třetí den MS a ta krev je taky na začátku MS. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.10.11 09:55

Děkuji moc za odpověď. Hezký zbytek víkendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.11.11 16:58

Čau holky, mám takový dotaz .. když jste byly na IVF, podle čeho jste se rozhodovaly, jestli si necháte zavést 1 nebo 2 embryjka? A padlo nějaký doporučení ze strany CARu?
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.11.11 17:31
Gladiola píše:
Ahoj holky, v Repromedě jsme byli s manželem zatím jen na spermiogramu a teď po 3 měsících, když jsem pořád neotěhotněla, tam půjdeme znova. To už pak budou dělat vyšetření asi konečně i mě. Dočetla jsem se tady, že vám dělali hormonální profil během menstruace. Jen mi není jasné, od kdy mi pak nasadí ty hormony, kvůli stimulaci vaječníků pro umělé oplodnění. Jestli hned ten měsíc, co dělají ten rozbor nebo až ten následující měsíc. Blíží se totiž vánoce a mám strach, aby to nevyšlo zrovna na ně. Aby neměli třeba volno a tak. Prosím odpovězte, kdo máte nějakou zkušenost. :nevim:

určitě začneš se stimulací až další měsíc a možná ještě i ten další-nejdřív vše vysetří a neboj v Repromede makaji svátky,nesvátky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.11.11 17:34
Founik píše: Čau holky, mám takový dotaz .. když jste byly na IVF, podle čeho jste se rozhodovaly, jestli si necháte zavést 1 nebo 2 embryjka? A padlo nějaký doporučení ze strany CARu?
díky moc

ahoj-me osobne před 5 lety doporučili dvě a ted uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
23.11.11 09:22

Ahoj všem,
já právě budu v Repromedě končit se stimulací a rozhodujeme se, jestli jedno nebo dvě vajíčka…ptala jsem se na pravděpodobnost dvojčat při transferu dvou vajíček, tak prý 25 procent. To mně osobně nepřijde tak moc…
Hlavně při vložení jednoho vajíčka je šance na otěhotnění 30 až 40 procent, při vložení dvou prý až 60 procent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.11.11 10:53

Já už taky skončila se stimulací, takže teď jsme právě řešili kolik případně pro transfer, ale ještě předtím PGD. Takže jsme tam IVF+ICSI+PGD+PK za nějakých 100tis. Je to mazec :((( Ale u mě byl ten „pozitivní problém“, že jsem měla hodně odebraných vajíček, a pomocí ICSI se oplodnila všechna. Jsem zvědavá, kolik jich tedy ve výsledku zbyde a bude dobrých. :nevim:

Samozřejmě šance u vložení 2 embryjek je vyšší, ale taky je vyšší riziko předčasného porodu a komplikací u prcků, nebo u matky. A protože jsem si už jeden těžký začátek s první dcerkou zažila, nerada bych něco takového podstupovala ještě jednou, proto je to rozhodování o to složitější.

Mmchdem 25% šance je statisticky poměrně dost velká .. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.