1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
23.7.14 12:41

@jarunka13 je to strasny me taky chybely a musela jsem pro nove jelikoz ja mam car ale 50 km tak se me nevyplati tam furt jezdit tet su vdecna za ty prasky…no uz se ti to blizi budu ti drzet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 12:45

@marenkaF ahojky, to jo, me rekla doktorka, ze naplasti jsou lepsi, tak uvidim. Dneska jsem byla na gynde a jsem na neschopence. Zitra v 9:30 jdem na to, bojim, bojim.Tobe to delala ktera doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 15:45

@jarunka13 pokazde me to delala doktorka Hromadova, mam ji nejradsi je prijemna, taky se zacinam bat dalsiho zavedeni naposled me to docela zabolelo bala jsem se abych sebou netrhla a neusadilo se jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 15:48

@marenkaF z toho mam taky strach :,(, ja ji mam taky moc rada, doufam, ze to zvladnu. U me co se tyce doktoru, nemocnic atd.tak jsem takova bojacna. Nevim co me ceka a jsem nervozni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 15:51

@jarunka13 to ti verim taky nemam rada doktory ale bat se nemusis poprve zavedeni jsem necitila jen dobnuti, minule to bylo vetsi dobnuti to me vydesilo ale doktorka rikala ze se krasne prisalo tak to je k necemu dobre a na tu vterinu se to da vydrzet a neboj se :D budes mit sebou teda pritele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 15:54

@marenkaF budu se snazit nebat :), asi pujde se mnou, chce tam u toho byt. A ty jdes v patek na ten ultrazvuk, vid? To ti reknou i ten den, kdy budes mit ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 15:56

@jarunka13 jo vetsinou me daji vybrat mezi tremi dny samozrejmne jdu hned ten prvni co je mozny :D ja si pritele vzdy beru sebou je me to prijemnejsi kdyz tam nejsem sama a kdyz nejsme u oplodneni spolu tak alespon u zavedeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 15:58

@marenkaF taky bych sla hned prvni den.To mas pravdu, kdyz ne u oplodneni, tak aspon u zavedeni, taky budu klidnejsi, kdyz tam bude se mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 16:10

@jarunka13 na vic je to velka podpora, to semnou chodi jen k tomu zavedeni jelikoz uz je na car nastvanej ze sme do toho daly tolik penez a porat nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 16:11

@marenkaF ja se ani nedivim, ale uvidis, ze ted to uz vyjde a bude dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 16:19

@jarunka13 snad jo, mame posledni vajicko :( nezapomen zitra dat vedet jak si to zvladla ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 16:21

@marenkaF urcite to vyjde, mooooc ti to preji a verim tomu :*, musis taky verit a rikat si, tak dneska si jedu pro mimiska :).Urcite dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 16:23

@jarunka13 ja vzdy verim a premlouvam ho ale asi to je malo tet si na jednu stranu rikam kdyz uz to malem minule vyslo tak snad tet to dotahnu do konce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.7.14 16:25

@marenkaF urcite jo, ver tomu.Budu na tebe myslet, budu premlouvat s tebou a uvidis, ze to bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.7.14 16:28

@jarunka13 jo snad uz se nam to povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.