Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zulil prednison je asi na potlaceni imunity a anopyrin na redeni krve jinak ty dve veci co pises nemam ani poneti co to je jinak za ket platim 7500
@marenkaF hagynk je ze ti embryjko propychnou jehlou aby se dobre uchytilo a platime ya to 3500 a medium jsem mela poprvi a je to pry neco jako lepidlo maji to na strankach meli to v akci na pul 900kc tak jsme to zkusili a k nicemu to nebylo
@zulil jo ty myslis AH jak lejzrem nariznou embrio???mam pocit ze to na repromede nedelaji a pry je to zbytecny pokud uz mame hatchujici blastocystu, ale o tom lepidle jsem neslysela
@Clariss - Ahoj, ty máš cukrovku?
Vím, že ji měla kamoška s prckem a držela docela přísnou dietu. (Jako plus teda měla, že pak za celej svůj život byla v těhotenství nejhubenější!) Teď už má zase kila navíc
Jinak toho o těhu cukrovce moc nevím. Ale jistě to spolu zvládnete, jako všechno. Máme v sobě bojovníčky
![]()
@marenkaF nam o lejzru nic nerikali rikali o slabe jehly tak nevim a co je hatchujici blastocystu no o tom lepidle je to asi nejaka novinka protoze mi o ni rekli az ted a kolikaty den cyklu ti zavadi zitra jedu na krev vcera jsem si delala test a nic
asi mi neni prano mit deti to bude zase trapny hlavne ty pohledy sester kolik jste meli vajicek ty jedes dnes ze at ti to dobre dopadne ![]()
@zulil ta hatchujici blastocysta to je stadium vajicka melo 5-6 denni kultivaci jinak jsme mely z 20 vajicek jen 3.to je skoda ze ti to nedopadlo ja doufam ze uz to vyjde na po 3.minule uz se me zahryzlo ale potratila jsem ho melo pry vyvojovou vadu
jsem zvedava co me dnes reknou a modlim se aby se vajicko rozmrazilo pak v poradku
@Reprovera @marenkaF Ahoj holky tak jsem konečně doma, no bohužel se splnily moje nejhorší obavy mám cukrovku, dieta mi nevadí, držím ji už týden, ale ještě navíc mám i inzulín. Informací jsem taky moc nedostala, ale snad to zvládnem. Jinak cukrovka je nebezpečná, když se neléčí mimi je nejenom enormě větší 4kg a víc, ale do vínku dostane obezitu, sklon k cukrovce a po porodu může mít hypoglykemiii(nízká hladina cukru v krvi, protože byl zvyklý dostávat vys. dávky cukru v těhu) a jiný potíže. No musím se s tím srovnat…zvládly to jiný holky, tak já musím taky…
@Clariss tak to ti drzim palecky koukam ze je to fakt sila, ja tet dojela z caru a v utery si jedu pro mimousa ![]()
@marenkaF ahojky vidim ze ti to dopadlo dobre budu drzet pesticky ta hatchujici blastocysta to ti delaji ted nebo uz pred zamrazenim prekvapuje me ze to vis ja tam musim ten den volat jestli je dobry nebo ne ja mela 14vajicek a krom dvou byli dobry jeste mame 6embryy myslis ze by se dalo prejit i stema vajickama jinam uz jim vubec neverim co pises to je uplny opak co nam rikaj skoro nic a ke vsemu ze jsem mela pry tolik vajiek se mi pobourili vajcniky a 5dni jsem byla na aru a to me nechali trpet celou noc pry ze mam plny mocak ale mela jsem brich plny krve davali mi 2infuze krve a 3kanily no do ted mam trauma z boleni bricha az jsem odchazela tak nam dali 15tisic slevu pry za to co jsem si vytrpela nejraci bych presla hned zitra
@zulil teda koukam ze sis dost uz vytrpela.kdyz jsem byla na odberu vajicek tak jsem si zaplatila prodlouzenou kultivaci vajicek to ze jak je oplodni tak je ale jeste 5 dni sledujou jak se vyvyji a pak posoudi kolik jich je vhodnych na zmrazeni.ale co jsem si jednou psala s jednou holcinou tak rikala ze neni problem prejit s vajickama do jineho centra. jinak si budu taky jeste v pondeli volat na kolikatou mame dojet a teprve tam se bohuzel dozvim jestly se podarilo embrijko rozmrazit v poradku
Ahoj holky, chci se zeptat, dneska mam nejake strasne krece v podbrisku, je to po transferu normalni nebo je neco v neporadku? Mela jste to taky nejaka tak? ![]()
@jarunka13 ahojv to jsem nemela nejaky krece pobolivani jo ale toto. treba se zavrtava embrijko
nebo zkus zavolat do caru
@marenkaF ahojky, kez by se zavrtavalo
, uvidim jak me bude odpoledne jinak tam zavolam, chvilkama to jen poboliva a nekdy mam velke krece, ktere trvaji treba pet minut a pak je zase klid a za hodinu to zacne zase. Doufam, ze to nebude nic vazneho
.A co ty, uz se tesis na utery?? Ze se tak blbe ptam, ze!! Urcite ano ![]()
@jarunka13 tak to si radsi zavolej na car,,,jinak se tesim jak mala holka na hracku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.