Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adona-i uplne na zacatku, dneska jsem byla potvrdit, ze jsem
@marenkaF dekuji kocko a moooooooocc a co ty? Jak ti to dopadlo vcera?
@jarunka13 ahoj test mam snehobilej zitra jedu na krev tak uz pojedu smirena ze nic ![]()
@marenkaF kocko, to me moc mrzi
, ale treba se jeste neco stane a zitra ti reknou dobrou zpravu
, ja ti to tak mooooooooooooc preji.
@jarunka13 taky bych si to prala, no kdyz tak tam domluvim iui a pak treba za rok az vse splatime tak zkusim helios
@marenkaF uvidis co ti reknou, budu ti drzet pesticky a myslim moooc na tebe ![]()
@jarunka13 Ahoj Jarunko
Mooc vám gratuluji
, vidíš, že to dobře dopadlo. Moc ti to přeji. Když jsi byla na ketu nechala sis říct jestli je to holčička nebo chlapeček?? KAždopádně silný jedinec
GRATULACEE
@Monika1987 ahojky kocko, moc ti dekuji, moc jsi me potesila
.Nene, nenechala jsem si to rict
, ja jsem na to uplne zapomnela ![]()
@jarunka13 Tak, ještě půjdeš určitě do Repromedy ne, se můžeš zeptat dodatečně:-)? Já tam byla po potvrzení ještě 2×, propouštěli mě, když už jsem byla v 8tt. Když mi doktorka říkala, že ze dvou embrijek po pgd zbylo jen jedno, tak ze mě vyletělo: A bude holčička nebo chlapeček??
Doktorka se mě ptala, jestli to chci vědět, já, že jo no a pak sem si říkala, že jsem se radši nenechala překvapit, ale teď jsem zase ráda:-)
@Monika1987 taky jsem tam jeste objednana, za 14 dni jdu znova, tak se asi zeptam. I kdyz je asi dulezitejsi jestli je zdrave, ale i tak bych to rada vedela ![]()
@jarunka13 ahojky moc gratuluji vidis ze to dobre dopadlo to ani nevim ze se to da zjistit hned jestli je to holka nebo kluk tak to je dobry ale hlavni je aby to bylo zdrave tak si uzivej tehotenstvi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.