1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
23.8.14 12:19

@Petitchat to mas svatou pravdu, co se ma stat, stane se :D. Budu si to v klidu uzivat a uvidime co casem.Ty se ted taky opatruj, nenervuj se a uvidis, ze to vyjde. Mooooooc ti to preji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.8.14 13:17

@Petitchat ahojky drzim palce at se zakousne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.8.14 13:17

@jarunka13 ahoj kocko prosim te mysly pozitivne a neplas to maly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 13:25

@marenkaF ahoj kocenko moje, uz budu, slibuji :hug:.Co ty, uz se zari blizi, uz se nemuzes dockat, vid? Co vam vubec budou rikat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.8.14 13:47

@jarunka13 jj blizi se to jsem zvedava jak dopadne to imuno a na kolik vypocita dalsi ivf jinak jsem se rozhodla ukoncit neschopenku a od 3 jdu do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 13:59

@marenkaF to pak musis povykladat co a jak, doufam, ze to nebude moc drahe :(.Vazne pujdes uz do prace!!Jeste s tim pockej az co ti reknou toho druheho, budu drzet pesti, at je to vsechno v poradku a reknou vam jen same dobre zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.8.14 14:01

@jarunka13 jo to pockam ale kdybych mela byt doma dalsi mesic pro nic za nic tak bych chtela jit uvidim jak dlouho budou trvat pak vysledky pgd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 14:04

@marenkaF to jo, to mas zase pravdu, celi mesic jen tak doma nema smysl. Aspon prijdes v praci na jine myslenky a hlavne ti to bude vic utikat, nez kdybys byla doma.Ty vysledky trvaji asi tak 3 tydny, nekomu dele nekomu min, ale ty tri je tak prumer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.8.14 14:04

@marenkaF dekujii, taky na Tebe myslím! Uvidíš, co vám reknou…ja se teda rozhodla, ze budu chodit do práce..mam volno jen pondeli a úterý, pak válím do prace..práci mam 5 min. salinou z domu..a sedím tam na zadku..mame tam skvělej kolektiv, tak si říkám, ze alespoň přijdu na jiný myslenky… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.8.14 14:08

@jarunka13 @marenkaF vysledky pgs jsme měli za dva tydny..ale musela jsem to popozenout na telefonu..mam trosku dojem, ze na nás zapomneli..uz jsem byla objednána na ket, ale vysledky furt nebyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 14:12

@Petitchat ja to mela podobne, volam tak kazdy tyden a po 3 tydnech rekli, ze jeste nejsou, jestli na to tak moc specham :zed:, tak jsem rekla, ze celkem ano, ale oni, ze jeste nejsou a za pet minut me zvonil telefon, ze se spatne podivali, ze ty vysledky uz tam jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
23.8.14 14:15

@jarunka13 jj, stejně tak..taky mi pak zachvili volali, ze uz je mají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 14:16

@Petitchat tak to vidis, asi maji pekny zmatek v te laboratori :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.8.14 14:21

@jarunka13 akorat jsem premyslela ze kdyz tak jedu 2.9. tak v praci bych si vzala 2 dny volna ale nevim zda pujde ukoncit neschopenku zpetne o dva dny nebo jestli tam musim zbytecne jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.8.14 22:34

@marenkaF ja myslim, ze je to o domluve, ale melo by to jit ukoncit driv, me se vzdycky ptaji, ke kteremu dni, to chci ukoncit, tak to urcite pujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.