1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
24.1.15 13:41

@rossie0911
jj pohlavi vime, pani doktorka nam ho prozradila :srdce:
a mužu se zeptat kde jsi absolvovala prvni IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.15 16:13

Ja to mam stejne jak andrusenka, jen jezdim na zakroky. Jsem ze znojma, tak je to pro me lepsi.

Pohlavi jsme taky vedeli. Ptali jsme se podle ceho vybiraji a prisla na to rec. Mame jeste dve holcicky a dva chlapecky. A dvakrat uz mi zavadeli holcicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 16:56

@oskárek59 v repromedě, i po první i teďka! tak zo je něco, že se ví to pohlaví, ja jsem se dočtela, že holčičky bývají bojovnější! tak jsem zvědava, co tam budeme mít my! a ty ai taky byla poprve v repromedě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 16:58

@kratjana teda to je něco, tak ať už zkusí chlapečka, třeba to bude už to pravé ořechové, už jsem četla, že jedna žena pořád potracela, a zjizstili ji, že může mít jen jedno pohlaví! mě je to úplně jedno, hlavně něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 17:52

@rossie0911
jj já taky v Repromedě oba dva cykly IVF..
u druhého IVF tedy KET-u jsem otěhotněla ale skončilo to v 8tt ZT :(
ale já věřím v úspěch do třetice..
já mám 5.kluků a 1.holčičku :srdce: v prvním KET-u zaváděli kluka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 18:02

Týýý brďo tak to je teda něco, asi s maňzelem máte větší pravďepodobnost pro chlapečky! to by i muj chlap chťel! ja jn nechapu, jakto, že po pgs se může tohle stát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 18:17

@rossie0911
jj paní doktorka říkala, že je vidět, že budeme zakládat asi fotbalovou jedenáctku :lol: můj je samozřejmě potěšen..důležité je že jedna Eliška tam na nás čeká :srdce:
to nechápu ani já… :(
prostě něco bylo špatně..ale řeknu Ti dostala jsem se z toho..
ale chvíli to trvalo..nemohla jsem na to vůbec myslet natož o tom mluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 18:43

@oskárek59 to věřím, konečnem když už ty dvě čárky a srdíčko, a pak taková rána! proto je fakt, oznámit těhu nejdrív v 17.týdnu! jinak ty si nemůžeš říct, jaké pohlaví chceš zavést? jinak ke komu chodíš? ja k Hromadové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 18:54

@rossie0911
Víš co já když měla mít KET byli vyšetřené 4 embryjka a všechno kluci takže jsem si nemohla vybírat :lol: ale já snad ani nechci nejsem bůh abych rozhodovala o tom jaké pohlaví chci..já chci hlavně dítě a zdravé dítě.. :srdce:
teďka jsem trošku přemýšlela nad tou holčičkou…ale nechci vypadat jako, že si fakt vybírám..prostě to nechám na nich a co zavedou to bude..
jinak já chodím taky k Hromadové, podle mě je moc fajn doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:15

@oskárek59 jo to jasný, já bych taky to nechtěla! manžé říka, přemluv je ať tam daji Kluka, ale já chci ať je to na osudě, hlavně se midlím ať máme po pGs aspoň jedno dvě embryjka, to budou pro mě muka! hlavně kolik bude so PK! tebe čeká už jen to nejhezčí! a kdy to máš přesně naplanovane ten Ket? a jak se pripravuje n ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 19:21

@rossie0911
Víš co já měla mít KET tento čtvrtek jenže na začátku ledna jsem brala ATB (zánět stř. ucha) a dostala jsem z toho mykózu(takže jsem nemohla zavádět utrogestan) a pořad mám rýmu tak jsem KET zrušila ač velmi nerada. Sliznice byla krásná i ovulace byla.
Takže počkám na únor a pak uvidíme, pojedu na UTZ.
Přesně si pamatuji ty nervy když my volaly z repormedy že mají výsledky PGS..já měla srdce až v krku…
ale já 5.den kultivace napsala mail paní doktorce a ona mi řekla kolik, že nám zůstalo vajušek na PGS tak jsem byla alespoň trochu klidnější že máme 8.kousků..a věřila jsem, že nějaké to zvládnou :srdce:
Jinak před KET dva dny popíjím dvě deci červeného vínka a po KET baštím ananas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:21

@oskárek59 takzě ty jsi mela i při prvím ivf PGS? nebo jak ti dopadlo prvni ivf, kolik bylo při odběru a kolik bylo po PK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 19:24

@rossie0911
při prvním IVF bylo 14.oocytů ale jen 7.vajíček a z toho se oplodnily jen 3 zbytek prostě nebyl kvalitní..po prodloužené kultivaci zůstalo jedno kvalitní a jedno míň kvalitní..ale nechala jsem si zavést jen jedno abych nepřišla o 4.pokus na pojišťovnu. Při 1.IVF jsem neměla PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:26

@oskárek59 aha,tak to je mi líto, ale asi to tak vše má být, teď už ti to uteče! a ty si poznáš sama ovulaci, nebo jakto víš? ja jsem se ke ketu ani nedopracovala, jinak to ti uplně rozumím, mě jak budou volat tak se snad poseeeru :mrgreen: já teda jsem ukázkový flegmatik, ale v tomhle jsem úpně měkotinka :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.15 19:26

Holky ja si myslim ze ty embrya nejsou vysetreny na vse. Ja jsem mela taky dve carky ale hned to vzdalo, mela jsem 11.dc 48hcg. 18.dc 9hcg, zrejme biochemicke tehu, a takovych je pry vetsina. Koukala jsem na statistiky na heliosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.