1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
4.2.12 11:57

Holky, tak jich máme 8 úspěšně oplodněných a doposud se vyvíjejících!!!!! Jedno prý nepřežilo, jedno nebylo vhodné k oplození a jedno se nepodařilo oplodnit. Prý je to výborný výsledek! Už jsem musela dát souhlas k testování osmého embrijka, protože v ceně jich máme 7. Holky, já jsem tak šťastná!!!!!!! Normálně jsem to obulela. Ve středu bude ET, v pondělí ta genetika. Jen ať to ty naše tečky všechno vydrží!

Omlouvám se, že tu pořád spamuju, ale já to nemám komu jinému říst. Myslím komu jinému, kdo by to pochopil jako vy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.12 13:22

Jessiko, tak hlavně ať se jim daří dále a vydrží i tu genetiku. Držím všechny palečky. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
4.2.12 14:47

Marti: to uteče.....hlavně aby vajíčka rostla…

Jesika: super! Držím palce, ať se vyvíjejí! To je super počet, budete mít i na zamražení, kdyby něco ;)

Mirka: jeeee, Lucince se ještě nechce na svět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
4.2.12 14:48

Jessikka: a neomlouvej se, proto tu všechny jsme, abychom si měly s kým popovídat, myslím s někým, kdo to chápe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
4.2.12 14:50

Marti: teď to nebylo nic moc, od neděle do čtvrtka jsem byla v nemocnici, protože jsem krvácela :x , ale naštěstí mimi je v pořádku. Bylo to prý po námaze, no já trouba v neděli vařila, uklízela, luxovala, převlékala peřiny, prala…bylo toho asi moc najednou, ale předtím jsem to normálně zvládala. Na mimi toho asi bylo moc, tak mi pohrozilo. Mám tedy absolutní klid, v nemocnici jsem mohla jen do sprchy a na toaletu, i jídlo mi nosili, doma občas něco pomaličku udělám, ale hodně odpočívám, protože se do nemocnice opravdu vrátit nechci - až do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.12 16:23

Mio - tak hlavně na sebe dávej pozor. Já jsem taky dvakrát krvácela a všechno jsme ustály. Buď na sebe hodná a nic nedělej. Ono ti doma nic neuteče. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
4.2.12 17:57

Mirka: díky, budu se snažit! ;)
Lucinka si dává na čas? Kdypak jdeš do poradny? Teď už si vás budou hlídat, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.12 18:23

Do poradny jdu až ve středu, tak uvidíme. Já doufám že už do té poradny nedorazím. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.2.12 18:39
jessikka píše:
Holky, tak jich máme 8 úspěšně oplodněných a doposud se vyvíjejících!!!!! Jedno prý nepřežilo, jedno nebylo vhodné k oplození a jedno se nepodařilo oplodnit. Prý je to výborný výsledek! Už jsem musela dát souhlas k testování osmého embrijka, protože v ceně jich máme 7. Holky, já jsem tak šťastná!!!!!!! Normálně jsem to obulela. Ve středu bude ET, v pondělí ta genetika. Jen ať to ty naše tečky všechno vydrží!Omlouvám se, že tu pořád spamuju, ale já to nemám komu jinému říst. Myslím komu jinému, kdo by to pochopil jako vy :-)

Jesikka, tak to je úplně perfektní výsledek, gratuluju a nadále sleduju, jak se ti budou miláčci vyvíjet, tak držím pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.2.12 18:49

Mio, tak to tě muselo mimi ale pořádně vystrašit…Ještě že to tak dopadlo! :dance: Opatruj se, ať je ti lépe a opravdu asi vůůůůbec nic nedělej, nechej se opečovávat, ať jsi v klidu.

Miry ať to už dlouho netrvá a Lucinka je brzy na světě :dance:

Děvčata, já jsem tak strašně ráda, že si tu můžeme napsát, jak se která cítíme a co nás čeká!!!!Nevím jak vy, ale s mojim chlapem se o tom moc nedá kecat, ikdyž chce, nechápe to a je zavalen neustále prací...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
5.2.12 11:47

Mirko: držím palce, ať je Lucinka brzy s vámi a hlavně ať je vše v pořádku, ona i ty :palec: :palec: Dej nám určitě vědět!

Marti: jj, je super, že si to tak můžeme napsat, poradit se, postěžovat. Oni ti chlapi to mají nastavené trochu jinak, neprožívají to jako my. Můj taky ne…prostě jsou z Marsu a my z Venuše, a tím je nijak nehaním. Můj je taky hodně vytížený, jsem ráda, že aspoň na dobu, co jsem byla v nemocnici, trošku zvolnil, postaral se na střídačku s mou mamkou o naši malou, a teď zase naskočí do svého kolotoče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.2.12 13:19

Mio, musí to být těžké starat se při tom všem ještě o malou, musí být těžké donutit se odpočívat…Vidím, že jdeš 9. února na screening, tak ať je vše v pořádku :hug:
Já si budu tento týden užívat volna, máme jarní prázdninky :lol: To jsou ty učitelky!!!! Měj se hezky :kytka: paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
6.2.12 08:45

Marti: děkuji! Také doufám, že bude vše v pořádku.
Ty odpočívej, však s mimískem to odpočívání nebude tak horké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.2.12 19:56

Kamarádka mi říkala, že v Reprofitu s ní mohl být manžel při ET. Že to pro ně oba byl úžasný zážitek. Umožňují to i v Repromedě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.12 20:32

V repromede manžel nemůže být u ET ani po OPU na pokoji. pokoj je pro pět lidí a za dvě hodiny ležení se platí 1 tis. kč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.