1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
2.2.15 12:15

Embrya se zamrazuji nejpozdeji do sesteho dne. Oni z nej vezmou kosek asi nejaky bunky a z te se udela pgs. Mezitim jsou zamrazena. Si tam zavolej a treba ti rovnou reknoukolik jich je. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 12:17

@kratjana ježiši mě je z toho uplně zle, jak si mi napsala ať si tam zavolám! snad nejsou blbí a zamrazili by je každé zvlášť! teď mam uplně žaludek na vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.15 12:22

Rosie, ja ti rikam, me se nikdo neptal a zamrazili je automaticky po jedne.. ja jsem nervozni s tebou, vim jak se citis :-) :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 12:28

@kratjana tak jsem si tam už volala, a řekla mi, že se mrazí automaticky po jednom, ale že mi k k tomu, kolik jich mám nemůže nic řict, že ona neví! tak nevím, jestli tam neviděla 0 bodů a raďsi to chce nechat až na někom jinem ať mi to oznámi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.15 12:30
@rossie0911 píše:
@kratjana tak jsem si tam už volala, a řekla mi, že se mrazí automaticky po jednom, ale že mi k k tomu, kolik jich mám nemůže nic řict, že ona neví! tak nevím, jestli tam neviděla 0 bodů a raďsi to chce nechat až na někom jinem ať mi to oznámi!

To ti rikala na recepci ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.15 12:32

Pac nepa recepci nic nevi. Bud v klidu. Ja verim ze to dopadne dobre. Jinak to dopadnout nemuze. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 12:32

@kratjana ne norm´lně v té laboratoři! takže nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.15 12:34
@rossie0911 píše:
@kratjana ne norm´lně v té laboratoři! takže nechápu

Tak to byl treba nekdo kdo se nevenuje tvym embryim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 12:36

@kratjana už to neřeším! jsem zpocena, akorad jsem v praci znechucená! už je mi ze všeho špatně, už bych neměla na to, jít na další ivf! ale děkuji, že mě podporuješ! uvidíme zítra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.2.15 12:41

@rossie0911
neboj ja byla taky nervni a bylo mi zle od žaludku…
ja si tam taky volala den předem ale mě pro změnu nikdo nezvedal telefon..
tak si pamatuju že jsem psala mail pani doktorce a ona mi odpověděla a zjistila i počet :srdce:
a to bylo vlastně den před zamražovanim..
a to že se zamražuje po jednom je automatické..
jen míň kvalitni se zamrazily po dvou..a to se neděje v Repromedě tam se mrazi jen ty kvalitni.
Vlastně v každém kvalitnim CAR už mrazi jen po jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 12:55

@oskárek59 ja už zo dneska nebudu řešit, mám volat zítra po 13:00!tak uvidíme, stejně to tak osud chce, a neovlivním to jinak! tak prdím na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.2.15 14:59

@rossie0911
máš recht :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 13:09

Holky tak do 6,dne vydrželi dvě bobenky, tak jim držím pěsti ať jsou zdravé! teď zase 3 týdny nervů, ani nevím, jestli si pak budu volat, nebo oni mi zavolaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.2.15 13:15

@rossie0911
NO GRATULUJU :srdce: :srdce:
oni ti pak budou volat..alespoň mě volaly
přesně za 3.týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 13:18

@oskárek59 no není to taková snůška, jako u Tebe, ale jsem na ně pyšná! hlavně ať jsou zdravá! tak velký šutr odpadl, a další zase na krku tíží! tak ať jsou tři týdny už za náma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.