Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mattu
No venku je nádherně
Tak jsme si udělali s manželem včera první letošní výlet na rozhlednu a teda po té zimě jsem z toho byla úplně vyřízená. A to to bylo jen necelých 6 km. Ale nádhera. A jak je? Všechno dobrý?
@Kikuška90
Tak v dubnu hurá na to
A třeba se ta zprávička až k rukám embryoložky dostane a budete mít chlapečka. Držím moc pěsti.
Já bych to měla dneska dostat a pořád nic, tak už mám zase černý scénáře, jak budu muset pro vyvolávačku. No snad si dá mrcha říct a můžu na to vlítnout.
Tak holky, všem hodně sluníčka a moc štěstí ![]()
Cauky holkyyy
já to mám dnes taky dostat asi
a dokonce to možná i cítím. Dnes jsem 35.dc . nějak se mi ty cykly prodloužily z 31 na 35. takže kdovi proc tam nneviděla ovulaci ![]()
Kdo ma tedy plánovaný ket v březnu? Myslela jsem že nás bude vvíc.
Jinak u nás se zatahlo ale je tam teplo.
@Kikuška90 aha, takže pohlaví se nedá vybrat jo? ikdyž by byly třeba stejné kvality? ALe možná na tom něco bude, když máš tolik holčiček, tak se ta holčička více uchytí. Já nevím já tomu nerozumím, je to jenom domněnka.
@kratjana
Ahojky, taky bych to měla dneska dostat. Sice břicho bolí, ale furt nic
Takhle to bylo i posledně. Tak jsem zvědavá. Náplasti už mám doma, tak už chci konečně začííít ![]()
Taky mám náplasti doma
já se strašně bojím ze to nevyjde když nebude ovulace. Co ty? Nemáš blbej pocit? jak mas dlouhej cyklus? Kdy zavádějí embryo když je stimulovany ket? Tam zzáleží na velikosti te sliznice?
@kratjana píše:
Taky mám náplasti domajá se strašně bojím ze to nevyjde když nebude ovulace. Co ty? Nemáš blbej pocit? jak mas dlouhej cyklus? Kdy zavádějí embryo když je stimulovany ket? Tam zzáleží na velikosti te sliznice?
Jak jsem dneska pochopila, tak pokud dostaneš náplasti, tak ovulace proběhnout nemusí. Stačí aby jsi měla vysokou sliznici.
Kiku to vim že může byt transfer bez ovulky a když lepší náplastitak fakt nnení, ty náplastito bloknou a ppodporují růst sliznice. Ale lepší je kkdyžje ovulka. CChtělo by to statistiku úspěšnosti:)
@kratjana Ahá, já myslela, že jsou pouze na sliznici. Budu si to muset přečíst
A to jsi někde četla, že KETy vycházejí víc když ovulace je? ![]()
@kratjana
No já se nebojím, protože u mě to ani jinak nejde. Já ve svý podstatě cyklus nemám. Rekord byl 245 dní, než jsem to dostala (a to asi jen díky tomu, že jsem byla na laparce). Já se bez vyvolávaček neobejdu
Takže díky za stimulovaný KET. A neboj, to dobře dopadne. Moc držím pěsti
![]()
Já myslím, že to je, jak píše @Kikuška90 Ovulace nebude, oni si pohlídají sliznici a až bude nachystaná, tak ti šoupnou mimino. Aspoň teda v protokolu nemám žádné léky na ovu, jenom na růst sliznice. No, jsem taky zvědavá. Hlavně už chci MS. Chci chci chci.
Zdravím děvčata moje! tak je nás tu pěkné seskupeníčko! jinak teda nechápu, že tak strašně moc nás musí mít stimulovaný ket! dříve to byla výjimka a teď už je nás povícero! achjoo! jinak já si dávam očistu, chlorela, meduňka, kopřiva! jsem úplně nesvá! jinak menstruace by měla taky dojít koncem týdne, ale nemám ani prsa nadutý! tak už mi z toho všeho pěkně jebká, hihi
@rossie0911 chlorela? to jsou ty zelené tabletky? Jedna paní mi je právě doporučila at si je koupím, když pořád trpím na záněty. Jak dlouho je uživáš jsi s nimi spokojena??
@rossie0911 Mě to ani moc nepřekvapilo. Měsíc po stimulaci mi příjde logický, že se tělo nenakopne samo od sebe tak rychle Já mám dokonce pořád dost zvětšený pravý vaječník. Což je teda u mě asi tím, že mám PCO a hodně velký AMH. Je to náročný pro to tělo.
A navíc já dostala jen ty náplasti na sliznici. To v podstatě není ani tolik stimulace, jen podpora sliznice
Ty budeš brát ještě něco?? ![]()
@adrusenkaaa ano jsou to ony! užívám je teď poprvé, tak nevím! ale slyšela jsem na ně chválu! ![]()
@Kikuška90 ne právě jsem dostala jen náplasti, nic víc ja tomu prostě nerozumím, ja jsem měla sliznici nějakých 6, a vajíčko prý žadne! tak jsem z toho jelen! nikdy mi nebylo prokázáno pco a teď tohle
už jsem znechucená ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.