1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
12.3.15 20:09

Holky byla jsem u dr a dostala jsem vcelicku na vyvolání menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.3.15 08:25

Tak test negativní, myslíte že můžu čekat ještě jiný výsledek? jsem dnes 10.den po ET… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.3.15 08:31

@Mattu Myslím, že můžeš. U některých holek se to vážně projeví až třeba 12. den po KETu. Držím všechno co mám, aby to byl tvůj případ :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.3.15 08:42

@kratjana
Tak ať brzo MS přijde. A řekla ti doktorka, proč se to zpozdilo? Mně se rozjíždí, takže zítra jdu lepit první várku.
@Mattu
Zatím to nevzdávej, pořád tu naděje je. Třeba za ty dva dny se objeví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
13.3.15 11:03

@Mattu
ještě neztrácej optimismus počkej do 12.dne :hug: :hug:
držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 12:59

@missy-m rekla jen ze to muze byt tim ze nebyla ovulace, ale kdo vi..nic vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 13:00

@Mattu ja myslim ze opravdu jeste ten dvanacty den muze naskocit. Dnes jsi 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.3.15 13:23

@kratjana Hmm, tak snad včelička zabere :hug: Já to asi zakřikla :-( Špinění ustalo. V pondělí asi budu muset volat sos doktorce, co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 13:36
@missy-m píše:
@kratjana Hmm, tak snad včelička zabere :hug: Já to asi zakřikla :-( Špinění ustalo. V pondělí asi budu muset volat sos doktorce, co mám dělat.
:D my jsme tragedky :-) :-) :-) :-) treba se to rozjede :-) nebo pockej na me :-) jak probiha ten stimulovany ket? Kolikaty den se jde na transfer? Asi podle sliznice ze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.3.15 14:10

@kratjana Dvojka k pohledání :lol: Tak uvidíme, která začne dřív :-D Jak to probíhá, já nevím. Pro mě to bude premiéra. Mám zatím za sebou jen jeden transfer čerstvýho embryjka. Ježiši, já už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.3.15 14:19

@kratjana Já to mám přesně jako ty, můj gynekolog s nimi spolupracuje, takže do repromedy pojedeme jenom na opu a Et. Takže jsou zase nějaké penízky ušetřeny za jízdné že. Máme to 220 km od domova. A taky, když všechno zaplátime zbyde nám přes 10 000kč. Ty peníze jsou strašné. Máme barák, kde nemáme dodělanou zahradu, takže šetřime i na zahradu. Je to šílené ty prachy zasrané. Tak to se opravdu nedivím, nemáš ovu ani ms. Máš šilený stres. Posilám ti štěstíčko :kytka:. Kdyby to stálo jak říkali těch 30 000kč tak je všechno v pořádku. Chlap musí pochopit, že musíš být v klidu, tak se nežen do práce. Kup si nějaký čajík na stres, čaje hodně pomáhají a přečti si o čaji kontryhel a drmek obecný je na podporu ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.3.15 14:21

@Mattu máš ještě 4 dny, ta čárka tam bude. štěstí přeji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.3.15 14:34

@Mattu jo a být tebou bych to nechala až na ten 14 den, nejspíš ti hcg roste pomaličku. At se zbytečně nestresuješ. A jak píše klinika netestujte dřive, výsledek může být skreslený. Počkej 4 dny a budu dvě // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 15:21

@adrusenkaaa ja mam pocit ze ten kontryhel mi cxklus rozhazel. Od te doby jako bych nemela ovulaci…

Jde i to ze jak jsem na neschopence tak mam cca o 5-6000 mene. chlap ma ted taky nizsi vyplatu minimalne o sest :'( taky mame baracek a na zahrade leda bordel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 15:29

Jo jolky pry je dobry pred transferm nejit curat. Pry je lepe naklonena deloha. Zkusim to :-) budu pit vinko i kdyz ho nemusim a budu se snazit chodit na prochajdy. Jo a po ketu si dam ten ananas, ten taky nemusim, ale co uz. Co vy. Jak se na transfery chystate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.