Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana @kratjana účinek je naprosto stejný.
Já teda budu říkat, že v peru nechci. Ten rozdíl je fakt velký, abych jen tak vyhodila několik tisíc.
Hele, ted jsem našla tu tvou FA z Repromedu a docela síla. Celkem mě to vyděsilo.
Kolik ti řekli, že to bude stát, než si do toho šla?
Mě právě primář řekl, že 27-31tisíc, a to je včetně léků- v peru. A je to metodou stříknutí spermie do vajíčka.
Jinak jsem objevila i spermio tvého partnera a jsme na tom podobně. My jsme měli 95% s defektem hlavičku a k tomu velmi pomalé.
@hyppytime a jaké léky ti poradila? vím, že mi doktor říkal, že budu mít s perem. A jaké jiné jsou ještě?
@adrusenkaaa píše:
@hyppytime a jaké léky ti poradila? vím, že mi doktor říkal, že budu mít s perem. A jaké jiné jsou ještě?
Léky jsou to stejný, jen je rozdíl v tom, jestli to máš v peru, nebo si to mícháš sama a dáváš do klasické injekce. Ta injekce je to prý jen ta malá a namíchat si to je naprosto jednoduché.
Hodně se o tom psalo i zde v jiných diskuzích, že oni na těch perech vydělávají.
Vůbec nevím, jak se na to budou tvářit, ale řeknu, že pero nechci, pro mě je to dost peněz, takže budu trvat, že si to budu píchat klasicky bez pera.
Kamarádka chodila do reprofitu, tam ji to přímo nabídli, jestli chce pero- ale musí připlatit, nebo bez pera. Už je těhotná ![]()
@hyppytime aha, tak to jsem nevěděla, že to je dražší to pero.To je mazec jak se na všem vydělává je to hnus. Tak to pobavím s doktorem o tom, a taky budu chtit tu levnější variantu.
Jo spermio je na. ovno :'( tak jako vy. Rikala 30000. Ale my jsme meli odne vajicek na oplodneni, tak to naskocilo
Holky a jak jste to měly vy? V Repromedě si taky můžu vybrat zda chci hormony v peru nebo klasicky? A opravdu to výjde levněji?
@adrusenkaaa ja nevim. Ja chodila k te me gyndarce a ta se mi ani o tom nezminila. Jen jsem o tom cetla
@adrusenkaaa mne se nikdo na nic neptal a rovnou jsem dostala pero… ![]()
@adrusenkaaa
ja si nejsem jista jestli vubec v repromedě nabizi něco jineho než injekce v peru.. ![]()
maji jen gonal a puregon..a ja taky dostala pero..
ale ja jej i chtěla ty čištěné preparáty jsou kvalitnějši než ty co se míchaji…
a proto jsou ty michane i levnějši..takhle mi to vysvětlil můj gynekolog…
@kratjana
došel mi dopis o tom jak dlouho už marodím a že po uplynuti nějake jejich doby
co vypočítaly budu muset k posudkovému..
ale bylo mi to fuk protože jsem už měla neschopenku ukončenou..
@kratjana
myslím, že déle než 180.dnů..socialka posílá jeden dopis tobě, jeden doktorovi
a jeden do práce..
Ja hlavně nechci jít před komisi. Jak bych řešila transfery?
@kratjana píše:
Ja hlavně nechci jít před komisi. Jak bych řešila transfery?
Kdy tě čeká další transfer?
@hyppytime ted lepším náplasti, budu mít stimulovany ket- tzn transfer bez ovulace s hormonama. Předpokládám ze kolem velikonoc. Dnes jsem 5.DC. A 30.budu 13.a to jdu k dr na kontrolní ultrazvuk. Ta mi řekne podle sliznice kdy na to pujdem
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.