Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 píše:
@kratjana
myslím, že déle než 180.dnů..socialka posílá jeden dopis tobě, jeden doktorovi
a jeden do práce..
a na kdy ti to vypočítali? Po tech 180 nebo 380dnech? Co bych řekla komisi. Ja čekám na transfer a bohuželse mi nedostavila oovulace a nemělo smysl chodit na chvíli do prace?!?!?!
@kratjana
ja tam měla že marodim tolik a tolik dni a že v nějake datum mi konči podpurči doba
kdy mi budou vyplácet penize..a po tom datumu musim ke komisi a nebo musim
donest papir ze bych měla častečny inv. důchod ![]()
ale fakt se bohužel nepamatuju jak dlouho jsem marodila ![]()
ale vic jak 180.dnu ale ne v kuse..
@oskárek59 píše:
@kratjana
ja tam měla že marodim tolik a tolik dni a že v nějake datum mi konči podpurči doba
kdy mi budou vyplácet penize..a po tom datumu musim ke komisi a nebo musim
donest papir ze bych měla častečny inv. důchod
ale fakt se bohužel nepamatuju jak dlouho jsem marodila
ale vic jak 180.dnu ale ne v kuse..
a neblizilo se zo treba uz tem 380dnum? Co jsem cetla tak teprve pak se zada o inv. duchod.
@kratjana
ne to určitě ne marodila jsem tušim 7.měsiců… ![]()
měla jsem po operaci pak jsem byla v laznich…
Holky tak jestli jsou kvalitnější ty pera, tak není co řešit že. pro mě je kvalita důležita. A dívala jsem se na net kolik přibližně stojí a je to přibležně kolem 3500kč, ale záleží taky jak na to žena reaguje. Holky já začínám být už plačtivá, a to je ještě žádné hormony nepíchám. Včera jsem doma uklizela, vytírala a pak jela s mamkou nakupovat oblečení. Jenže můj mezitím tahal motorku domu a udělal na chodbě fleky a dneska se mi chtělo brečet, že uklízím jak pako a on za chvili udělá bordel, jakmile vytřel chodbu se mi ulevilo, že už je pořádek. Ach jo, co se to mnou děje nechápu. ![]()
@adrusenkaaa tak to řešíme taky porad
snažím se mít uklizeno. Přijde chlap z prace a ponožky se válek vsude. Druhy den vysavam- máme dvě feny a chlupy vydáván dost často, a kdyžnnádražím na ponožky tak SR mi chce taky bulet, ale vstekem.. Nebo, přijede domu doveze prázdnou dozu od jídla a nedá ji do prázdný myčky. Hodí to na bar a jde..
takže te chápu. Ja zítra zavolán nanpostu abych zjistila co tam mám za doporučené psaní - mám tam misto trvalaku, bydlim 40km jinde. A jestli to bude ossz tak me klepne a budu na nervy… To už jsem i ted
![]()
@kratjana jj je to pláč ze vsteku.Asi se potřebuji ožrat, abych všechen ten stres spláchla a uklidnila se. Nikdy před tím jsem to neměla. Tak to mě mrzí, že jsi na nervy, ale kdyby jsi šla ke komisy, já bych to normálně řekla, že chodiš na ivf, že to stojí peníze a žena potřebuje být v klidu.Co se s nimi budeš mazlit ![]()
@adrusenkaaa píše:
@kratjana jj je to pláč ze vsteku.Asi se potřebuji ožrat, abych všechen ten stres spláchla a uklidnila se. Nikdy před tím jsem to neměla. Tak to mě mrzí, že jsi na nervy, ale kdyby jsi šla ke komisy, já bych to normálně řekla, že chodiš na ivf, že to stojí peníze a žena potřebuje být v klidu.Co se s nimi budeš mazlit
ja mydlim ze oni se sr mnou nebudou mazlit.
tohle by je asi nezajimalo ![]()
@kratjana tak ukonči nemocenskou, chod týden do práce a pak začni zase marodit.
Ahoj moje spolubojovnice, jsem po dovolence! jinak vidím že se tady nic moc nezmněnilo, jinak já jsem ze dva dny pošpinila a teď už nic, tak nevím co teď! asi počkám až dojde menses! ![]()
@rossie0911
tak doufam, že jste na dovči pořádně odpočinuly ![]()
a načerpaly sílu na KET ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.