Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 děkuju.. budu je potřebovat. Dneska trošku začalo pobolívat bříško, ale snad to nic není. Jsem úplně naměko, ikdyž vlastně ještě nic nevím ![]()
@adrusenkaaa
v lázních jsem byla na 3.týny a platila jsem jen a pouze za ubytování a to asi cca 1600kč jinak vše zaplatila pojišťovna, byla jsem v Klimkovicích..
bylo to fakt super a našla jsem tam i kamarádky.
Jinak po operaci se pro mě nic nezměnilo, cyklus přesný jak hodinky, žádné bolesti jen jsem asi 2.měsíce po operaci špinila den-dva po skončení MS ale dle doktora je to normální. Na záněty jsem nikdy extra netrpěla jen párkrát jsem je prodělala a to probíhalo celkem normálně. Já na IVF šla dva měsíce po operaci a nepovedlo se
pak jsem si dala půl roku pauzu a šla do nového celého IVF jelikož na první pokus nám nezůstaly žádní mražáčci..
jinak otěhotnět se mi podařilo na 1.KET z 2.IVF to bohužel skončilo ZT v 8.tt
a tohle těhotenství se nám povedlo na 3.KET a embryjka máme vyšetřené PGS a ještě nám zůstávají 3.prcci v mrazu
doporučuji ti tak měsíc se určitě šetřit a necvičit..
Montty Tak to moc gratuluji
a at to vyjde!! Chodis do Repromedy??
Ahoj holky, všem, co postupují úspěšně dále moc gratuluji a ať se vám stále daří
![]()
Já dnes jsem byla na 2.KETu…Vůbec se mi do toho nechtělo a musela jsem se fakt nutit. Ani nevím proč, mám takovou předtuchu, že to nevyjde. Vlastně s tím tak nějak počítám a jsem v pohodě. Jsem na neschopence, tak si aspoň užiju volno, v práci to bylo poslední dobou náročný. Na další KET chci jít až za pár měsíců až se tělo spraví a tentokrát v nativním cyklu. Ty náplasti a prášky mě nesedí.
@ilia.katka Ahoj
Jaké embryjko ti transferovali?
Je to zvláštní, že se ti do toho nechtělo. Já bych to brala jako další naději, že třeba tentokrát to vyjde ![]()
@longtime Byla to hatchující blastocysta (jako minule) jestli myslíš tohle. Naděje to je, nedokážu to pořádně vysvětlit, proč se mi do toho nechtělo. Nějak tomu nevěřím, tomu umělému oplodnění, a to mám za sebou teprve jeden neúspěch
Uvidíme jak to dopadne. Když to nevyjde tak si pak vynutím další vyšetření a zkusíme to znovu za pár měsíců. Když už těch 5 embryjek máme, byla by hloupost je nevyužít, ikdyž tomu nevěřím. Ale finance dochází, tak snad to nějak zvládnem. Ty si taky byla těď někdy na KETu že? Diskuzi sleduji, ale už 3 týdny jsem se do diskuze nezapojovala.
@ilia.katka píše:
@longtime Byla to hatchující blastocysta (jako minule) jestli myslíš tohle. Naděje to je, nedokážu to pořádně vysvětlit, proč se mi do toho nechtělo. Nějak tomu nevěřím, tomu umělému oplodnění, a to mám za sebou teprve jeden neúspěchUvidíme jak to dopadne. Když to nevyjde tak si pak vynutím další vyšetření a zkusíme to znovu za pár měsíců. Když už těch 5 embryjek máme, byla by hloupost je nevyužít, ikdyž tomu nevěřím. Ale finance dochází, tak snad to nějak zvládnem. Ty si taky byla těď někdy na KETu že? Diskuzi sleduji, ale už 3 týdny jsem se do diskuze nezapojovala.
Já jsem byla na KETu v úterý. Byl to můj první transfer a bohužel nemáme žádné zmražené embryiko, žádné nepřežilo, takže se děsím toho, že bych celé IVF musela absolvovat znova
Navíc repromeda je šíleně drahá ![]()
Je dražší než ostatní, ale zase lepší si myslím, mají vyšší úspěšnost. Četla jsem, že v jiných CARech se zase platí některá vyšetření, co tady dělají na pojišťovnu. A taky záleží co všechno potřebuješ, my museli mít i PICSI, někomu stačí obyčejné oplodnění v misce, které kompletně hradí pojišťovna. Takže někoho to stojí třeba kolem 25 tisíc. U nás to byl víc jak dvojnásobek. ![]()
@longtime Ale doufám, že ti to vyjde
Aspoň by to byl důkaz, že to u nich funguje ![]()
Ahoj devcata tak jak pokracujete? nebyla jsem zde ale 2 mesice, doufam ze je to tu tet nakazeny tehulkama ![]()
Ahoj holky, víte jak jsem tu řešila ty záda že mě bolí už více jak rok. Tak si představte, byla jsem v Olmu na školení na 3dny a ubytována na to snad nejhorším penzionu. ALE normálně jsem se tam na těch jejich starých a tvrdých matrackach vyspala! Takže se teď budu snažit zjistit jestli je to opravdu tou matrací. Žádá mě začaly bolet rok po koupi nové zdravotní matrace(5000,–). Bylo by super kdyby to bylo matracía zzáda opravdu přestala bolet po výměně ![]()
Jinak Maru ahoj!!! Jak se máš? Nějaké novinky? Ja pokud budu mít ovulaci a love v prosinci tak jdu do ketu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.