Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Ahoj
U nás teď nic. Začala jsem pátý měsíc, další UTZ mě čeká až v půlce prosince. Prďolku zatím necítím, tak jsem trošku nervní, jestli tam je. Tak snad jo. Angelsounds ještě nepřišel, mělo by to být každým dnem, tak jsem zvědavá. Říkám si, že se tím třeba alespoň trošku uklidním. Akorát mě začaly trápit zuby. Včera jsem už musela akutně k zubaři, vrtnul mi provizorně osmičku a dneska jdu odvrtat plombu na šestce a zkontrolovat, proč zub tolik bolí. A to chodím k zubaři pravidelně, ach jooo.
@missy-m
Tak ze zubama jsme na tom podobně..už měsíc zlobí i mě…
A doktorka nemůže přijít na to proč..jelikož na rentgen nemůžu tak holt musím vydržet do porodu a pak dojít.. Tobě přeji aby přestaly zlobit a umoudřily se ![]()
Já pohyby zaregistrovala kolem 18/-19.tt a teď už malý kope jak vzteklý..
Takže neboj za chvíli to čeká i tebe je to luxusní zážitek ![]()
@pajinkapajinka čekám na dobre zprávy. U nás oplozovali 7 a všechny se oplodnily.Ve středu mám volat kolik půjde na genetiku
@montty jsem objednaná na třičtvrtě na čtyři, tak pak písnu. Už jsem úplně nervózní, ale pořád věřím, že to bude ok. Snad by bylo něco špatně, kdyby se něco dělo a já se cítím fajn. Určitě dám vědět. A mooooc gratuluji ke šťastné sedmičce. Z takového krásného číslo musí být bojovníčci jako hrom
moooc držím pěsti, aby všechny krásně rostly a sílily ![]()
@pajinkapajinka Paráááádaaaa. Moc gratuluju, maminko
Tak ať je všechno i dál v pořádku a užívej.
@pajinkapajinka Víte pohlaví. Nepamatuji si jestli mate genetiku.
@pajinkapajinka
Ty brďo, skvělý! Dvojnásobně gratuluju!!!
To je fakt mazec, se picnu! ![]()
@missy-m
Tak já jsem zvědavá, co na to budeš říkat, ale určitě to bude hrozně dojemný. Prvorodičky ty pohyby prej cítí později, tak uvidíš. A to už na tom Veveří se dovíte konečně pohlaví, že? Necháte si to říct?
Holky všem moooc děkuji za gratulky
a doufám, že to takto pohodově půjde až do porodu
.. ale to je ještě dlouhá cesta ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.