1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
24.2.16 07:44

@Kikuška90 no ja doufam, tet me volaji holky z prace a rikaji me at se opovazim dojit do prace at si jdu hezky na materskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.2.16 07:46

@marenkaF já si taky myslím že ještě není nic ztraceného. 8.den je brzy. Do toho desátého by mohlo ještě něco být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.2.16 07:48

@marenkaF to jsou aspoň kolegyně. Ty jsi měla nativ nebo stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 07:49

@kratjana snad jo 10 den to zkusim to jdu jeste na kontrolu k vymu obvodakovi tak abych vedela jestli se nechat uschopnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 07:50

@kratjana stimulaci a jak ty se citis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.2.16 07:58

@marenkaF já se necítím nijak. Jako by byl normální den. Mám nemocenskou a až od pátku mám vycházky. Přemýšlím jak to udělat abych mohla jít ven se proji a prokrvit přitom dělohu. Zatím se cítím tak nějak fakt normálně a zatím to mejak neprozivam. Bojím se že to nevyjde ale zatím hlava čistá. Vím že nemá smysl hledat příznaky protože je to různý, tak to nehledám. Jsem klidnější možná proto že nikdo neví že jsem byla na ket, takže neocekavam nějaké vyptavani a očekávání. uvidim jak na tom budu sedmý den. Je možný že mi přeskočí a budu vás tady otravovat s tím proč nemám čárky a proč mám takovou smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:08

@kratjana no ja doufam ze ti to uz vyjde.me tet rikala kolegyne ze ne ze by me to neprala ale pokud me to nevyjde tak me klidne zaplati prevoz embryek jinam, ta je husta je skoro jak moje matka ta to semnou tak proziva ale zaroven ma obavy aby to jednou nepotkalo jeji holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.2.16 08:15
@marenkaF píše:
@kratjana no ja doufam ze ti to uz vyjde.me tet rikala kolegyne ze ne ze by me to neprala ale pokud me to nevyjde tak me klidne zaplati prevoz embryek jinam, ta je husta je skoro jak moje matka ta to semnou tak proziva ale zaroven ma obavy aby to jednou nepotkalo jeji holky

Kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:17

@kratjana to nemam tuseni na internetu jsem to nenasla tak doufam ze ne moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 08:18

@marenkaF Hele a nemáš strach Ty embrya převážet?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.2.16 08:19

@Kikuška90 já bych měla strach ze by mi řekli že je zamrazili špatně a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 08:20
@kratjana píše:
@Kikuška90 já bych měla strach ze by mi řekli že je zamrazili špatně a tak.

Já bych měla prostě strach, že se s nimi hýbe :nevim: Mění se okolní teplota a ták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:26

@Kikuška90 @kratjana strach mit budu ale bude to stejny co kdyby jako bych sla na dalsi KET v repromede, proste si myslim ze po patem nezdarenem pokusu je cas vymenit kliniku a abych si je nechala zbytecne vkladat s tim ze nevijou uz co udelat pro to aby se to uchytlo me pride zbytecne, tet budu mit potrebu znat nazor i jineho lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.2.16 08:28

@marenkaF To je jasné, základ je domluvit se na jiné klinice co Ti k tomu řeknou. A už jsi o nějaké konkrétní přemýšlela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.2.16 08:31

@Kikuška90 vcera jsem najela na internet a mas tam volnou diskuzi s doktorem z heliosu tak jsem mu napsala jak se veci maji a on ze ok at si domluvim s nim termin a ze to poresime tak jsem si rikala ze tam ale mam pocit ze pritel bude chcet na obilnak ze tam se to povedlo jeho kamaradovi ale co tet procitam tak moc chvala na to neni pry neni moc laskavej pristup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.