Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
@Kikuška90 ty si trdlo
A už víš kdy budeš testovat??
Musím si to poznačit do kalendáře
![]()
Mám nervičky z toho zítřka, myslíte, že je ukecám na tu stimulaci? ![]()
@T.martasek píše:
Mám nervičky z toho zítřka, myslíte, že je ukecám na tu stimulaci?
Moc Ti přeji aby to šlo.
Ono jde o tu pojišťovnu. ![]()
@Kikuška90 No my jsme na PGD domluvení, i když máme nesmluvní pojišťovny, tak přecházíme a v Repromedě si to vyúčtují dodatečně. Já bych si přála, aby bylo v pořádku a pak další stimulaci pro aspoň trošku větší naději…
@kratjana asi tak nějak to bude tenkrát jsem se na to ptala a říkala kolem 3 dnů
@Kikuška90 píše:
A už víš kdy budeš testovat??Musím si to poznačit do kalendáře
![]()
![]()
Od chlapama.mam zakázáno testovat dřív jak za 14dnů. Jinak ho prý zklamu. Nechce abych stresovala a aby to nemělo vliv na embryo.
Holky já vůbec nic necítím. Je to divny
@kratjana ne neboli ale se začátku to stiplo když jsem třeba Zavadila ručníkem ale jinak můžu klidně na něm spát. ty jo tet jsem dovarila kuře na paprice a chytla jsem v podbrisku takový křeče jak na silný měsíčky ![]()
@marenkaF křeče jakože přesně jak na menses? Nebo Ken pichnuti? Pořád bolí?
@kratjana včera jsem měla občas píchnutí ale dneska jak na menzes koukala jsem že bych to měla mít až v neděli tak je ještě brzo. treba se mě ta holka zabydluje dneska jsem ji domlouvala
@T.martasek Nejsi magor.Ja taky jak zabiju pavouka tak mam svedomi.Ale nemam je rada a doma je rozhodne nechci!
@kratjana Jsi super.
Ja piju uz asi 3 mesice kazde rano nalacno kefir.
@adrusenkaaa Mně se zdá, že jsi mi už jednou děkovala, tak to nemusíš, moc bych Vám to všem tady přála
A pavouci mi až tak nevadí, když to nejsou zrůdy velké…
A bylo to na schodech před bytdm, možná jsem ho měla nechat být… ![]()
@adrusenkaaa A když čtu o tom kefíru, nechceš tibetskou houbu? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.