1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
29.2.16 21:14

Paní doktorka Hromadová mi slíbila buněčnou imunitu, tak tím jsem asi vyčerpala všechny nápady, proč se nám nedaří… Holky, čím víc se v tom patlám, tím víc jsem unavená a bezmocná, já jsem už asi fakt stará :zed: Čekám pořád na nějakou pozitivní zprávu od vás, že by nás to všechny nakoplo… :nevim: Prčic, mám blbou náladu, jdu si dát kousek čokošky a dnes mi dorazil Femibion a čajík na podporu otěhotnění, tak si ho jdu uvařit… Tak se na mě nezlobte za ten výlev, už nebudu… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 21:25

@T.martasek Jo jo, určitě skrz možné zdravotní komplikace. Děkuji moc :hug: :hug:

Hele věkem to vůbec není, podívej se na nás, nám je s manželem obou letos 26, snažíme od našich 22 a za sebou máme 1× přirozené, které skončilo ZT v 8tt a 3× neúspěšný transfer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 21:38

@Kikuška90 :hug: Jj, asi to není jen věkem, já se taky snažím pochopit proč jsem s minulým partnerem dvakrát normálně otěhotněla a porodila a s manželem třikrát potratila… Tak si říkám, že asi my dva si v něčem nesedneme, a pak takové ty myšlenky, jestli se to prostě neděje z nějakého určitého důvodu, že to asi nemá být… :nevim: Na druhou stranu chápu jeho biologickou touhu a snažím se kvůli němu a kvůli sobě jasně že taky, ale mám to jinak… Nicméně mě ty potraty ničí a jsem ráda, že se to chýlí ke konci, páč můžu s klidným svědomím říct, že jsem se pokusila udělat všechno… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 09:06

@Kikuška90 Super pondeli je za chvili. Urcite to Tokareva myslela dobre. Aspon jde videt, ze ji na pacientkach zalezi. A mas brat utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 09:07

@adrusenkaaa Já vím, že to myslí dobře, ale zase by mohli trochu víc respektovat přání pacientů a některý věci mi nevykládat :?.. Jasně, Utrouš jako vždycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 09:12

@marenkaF Ahoj moc ne to mrzi. Verim, ze priste to vyjde! Vim, ze ti zadna slova nepohladi na dusi, ale cas rany zahoji. Csechno bude v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 09:14

@adrusenkaaa Kdy budeš mít ET?? Zítra nebo ve čtvrtek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 09:14

@Kikuška90 Nevis jdo tam bude ve st nebo ct? Nechci Kafku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.3.16 09:19

@adrusenkaaa jeden čtvrtek tam byl Kafka :) těžko říct jak tedy slouzijou. Ale když se zeptas tak oni ti to poví. Kolik vás zatím stalo toto druhý ivf? Cítím v kostech že ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 09:20
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Nevis jdo tam bude ve st nebo ct? Nechci Kafku. :roll:

Netuším :nevim: Já byla v prosinci v pondělí a to tam byl Kafka a brala bych ho znovu zase, byl to nejpohodovější transfer co jsem zažila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 09:23

@kratjana zatim to stalo 13 000kc hormony zaloha 23 700kc (melo to stat 28 700kc, ale meli jsme 5000kc slevu) a jeste mrazeni. :mrgreen: Tento cyklus dekuji rodicum, pripely pres 30 000kc. Dekuji jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
1.3.16 09:54

@kratjana zůstanu s vami stejně musím vědět jak dopadnete strašně vám to taky přeji. Uskladneni možná budu platit ale v červnu bych musela platit i v repromede už to tam budeme mít pak rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.16 09:58

Holky podavam info, tak nam ze 7 embryjek po PK zbyly jen 2 :,( a ted jeste cekame na PGS doufam ze to jsou bojovnici. Je mi z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 10:01
@Katjus píše:
Holky podavam info, tak nam ze 7 embryjek po PK zbyly jen 2 :,( a ted jeste cekame na PGS doufam ze to jsou bojovnici. Je mi z toho smutno.

Jéééjda, držím těm dvou bojovníčkům moc palce :kytka: :hug: :hug: A nebuď smutná, bohužel ta PK je nejdůležitější a projdou opravdu jen ty dobrá embyjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.16 10:06

@Kikuška90 dekuji, taky jsem si to rikala. Ted se bojim toho pgs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.