Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Přeji všem krásné velikonoce.
Můžu se zeptat, jestli se v repromede zavádí embryo pod ultrazvukem? Na jejich stránkách jsem to nenašla, četla jsem, že to někde bývá a že u toho může být dokonce i partner.
Holky nema nektera zp ministerstva vnitra? Jak dlouho se ceka na schvaleni ivf? Nevi nekdo? ![]()
@adrusenkaaa heleee tak koukam na fb a nejsi ty naaahodou adrianka co chodila s tomasem galuszkou?
(mozna se pletu ale…)
@audiomax Ahojky, pri zavadeni utz nepouzivaji. A partner tam jit s tebou muze, myslim ze to tady holky psaly
Pekne velikonoce
@audiomax Ahojky, Tobě také…
No, já nevím, já ještě na zavedení nebyla… ![]()
Holky, tak já dostala MS o týden dřív a asi vykrvácim, nezačalo to žádným špiněním, rovnou krev a kolik, už to trvá třetí den a pořád tak hodně… Po té první stimulaci to nebylo, je to normální? ![]()
@T.martasek
Určitě je to tím, ja jsem to měla stejné jako ty, řekla jsem to Dr. A ta řekla, ze je to hormonama.Tak můžeš být v klidu ![]()
@Katjus, @Mišuta29, @T.martasek
Holky, děkuju. Já už 14 dní čekám na mrchu, abych mohla začít stimulovat, tak pročítám a zjistuju co třeba. Jsem dnes 43 DC, mám to po druhé takhle dlouhý a jsem z toho neštastná. POčkám asi ještě tento týden a budu volat do car o injekci nebo o radu. Co myslíte nemůže to mít vliv na uspěch ivf? Takovej dlouhej cyklus ach jooooo
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.