21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aaaneta
15.11.12 13:28
@Iji píše:
Ahoj, tak já zas vím o jiné teorii. Na naší planetě, se střídají takové doby. 1. Doba zlatá - tam je všechno nejlepší, lidé jsou spjatí s přírodou a dokážou věci, o kterých my si můžem jen nechat zdát. 2. doba stříbrná - už je horší než zlatá, ale pořád dobrá. 3. doba bronzová - tam už spojení s přírodou a všechno hodně klesá. No a 4. tzv. doba temna - v té žijeme teď my. Doba temna je nejhorší, protože lidé spoléhají jen na vynálezy a stratili souznění s přírodou. No a 21.12.2012 nebude konec světa, ale Májský kalendář určuje, že končí ta doba temna. A konečně se vracíme do doby bronzové. Ty doby jsou dlouhé tisíce let. Takže pokud je to fakt pravda, máme štěstí, že se to zrovna tady láme. No věřím tomu radši, než teorii o konci světa :-)). :pankac:

To se mi též líbí, a povšimněte - nové zjištění o chemoterapiích, očkování, lécích, vše uměle vyrobené a zřejmě naprd. Kdo trochu čte, tak si úsudek udělá. A taky si všimněte, že třeba kašel vám vyléčí líp nějaká bylina než léky, ale nezavrhuji dnešní vymoženosti moderní doby, jen bych užívala tam, kde je to nutné. Jinak nevěřím na konec světa a zlepšení, co se týká přírody bych uvítala, těžko říct, co bude.

• Citovat
  • Upravit
laaaalaaaa
15.11.12 13:50
  • Citovat
  • Upravit
3476
15.11.12 13:51
@Weru píše:
Ja mam jen velke obavy, ze zacne panika tak i tak :roll:.
I kdyz mozna budeme mit alespon volne dalnice, kdyz pomazeme na Vanoce k nasim :lol:
:lol: Aspoň tady budete rychleji :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laaalaaa
16.11.12 20:38
  • Citovat
  • Upravit
George-84
20.11.12 17:10

Ti co tady hlásají jaká je to všechno kravina se budou divit nejvíce. Dle mého to mohou byt jen polopravdy, ale něco co zastaví lidstvo jistě příjde a můžem si za to sami. Podívejte se jak se k zemi chováme, přece každá akce vyvolá reakci. Myslím že urážky typu jste blbečci co tomu věříte nejsou vůbec na místě. At už příjde cokoliv a kdykoliv bude to pro naše dobro, protože když to neumíme zastavit my tak to musí udělat někdo jiný… :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1216
20.11.12 17:20

George-84 pravdu díš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
George-84
20.11.12 17:33

Děkuji ti za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
2882
20.11.12 17:55

Taky to nepodcenuju. Šílim strachy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
George-84
20.11.12 19:58

Kecalko, napiš nám taky něco k tématu ať už se nebojíme :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1216
20.11.12 20:02

To jako ja? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
George-84
20.11.12 21:18

No jó ty kočko :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.12 21:46

Holky a chystáte si tedy něco???Nebo je to zbytečné?? Poté co mi jedna kamarádka řekla, že si načetla, že všechny děti přejdou do páté dimenze(tedy zemřou)…ale mám být klidná..bude to pro ně rychle a nebudou to ani vědět…jsem se od toho odprostila a nic už o tom nestuduju… Jen mě tedy zajímá to chystání…

• Citovat
  • Upravit
2882
20.11.12 21:54

Ty jo ty mě děsíš teda. Já už jsem z toho takhle na nervy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
20.11.12 21:56

Doporucuju stranky www.fenomen2012.net … plus cyklus dokumentu na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
20.11.12 21:58
@Anonymní píše:
Holky a chystáte si tedy něco???Nebo je to zbytečné?? Poté co mi jedna kamarádka řekla, že si načetla, že všechny děti přejdou do páté dimenze(tedy zemřou)…ale mám být klidná..bude to pro ně rychle a nebudou to ani vědět…jsem se od toho odprostila a nic už o tom nestuduju… Jen mě tedy zajímá to chystání…

ja bych zacla pernickama, pak linecky a pak dalsi druhy…no a pak stromecek, ozdoby, darky…a mozna bych nakoupila o neco vic svicek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová