Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Ja mam jen velke obavy, ze zacne panika tak i tak.
I kdyz mozna budeme mit alespon volne dalnice, kdyz pomazeme na Vanoce k nasim
Ti co tady hlásají jaká je to všechno kravina se budou divit nejvíce. Dle mého to mohou byt jen polopravdy, ale něco co zastaví lidstvo jistě příjde a můžem si za to sami. Podívejte se jak se k zemi chováme, přece každá akce vyvolá reakci. Myslím že urážky typu jste blbečci co tomu věříte nejsou vůbec na místě. At už příjde cokoliv a kdykoliv bude to pro naše dobro, protože když to neumíme zastavit my tak to musí udělat někdo jiný…
![]()
Holky a chystáte si tedy něco???Nebo je to zbytečné?? Poté co mi jedna kamarádka řekla, že si načetla, že všechny děti přejdou do páté dimenze(tedy zemřou)…ale mám být klidná..bude to pro ně rychle a nebudou to ani vědět…jsem se od toho odprostila a nic už o tom nestuduju… Jen mě tedy zajímá to chystání…
Doporucuju stranky www.fenomen2012.net … plus cyklus dokumentu na youtube.
@Anonymní píše:
Holky a chystáte si tedy něco???Nebo je to zbytečné?? Poté co mi jedna kamarádka řekla, že si načetla, že všechny děti přejdou do páté dimenze(tedy zemřou)…ale mám být klidná..bude to pro ně rychle a nebudou to ani vědět…jsem se od toho odprostila a nic už o tom nestuduju… Jen mě tedy zajímá to chystání…
ja bych zacla pernickama, pak linecky a pak dalsi druhy…no a pak stromecek, ozdoby, darky…a mozna bych nakoupila o neco vic svicek ![]()
To se mi též líbí, a povšimněte - nové zjištění o chemoterapiích, očkování, lécích, vše uměle vyrobené a zřejmě naprd. Kdo trochu čte, tak si úsudek udělá. A taky si všimněte, že třeba kašel vám vyléčí líp nějaká bylina než léky, ale nezavrhuji dnešní vymoženosti moderní doby, jen bych užívala tam, kde je to nutné. Jinak nevěřím na konec světa a zlepšení, co se týká přírody bych uvítala, těžko říct, co bude.