Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem shlédla dokument a dost depresivní, hodně věcí tam pasuje, bude postavení planet, které nebylo 26000 let. Nemám z toho dobrý pocit ![]()
Depresívní mi nepřišel, vše bylo pouze o teoriich, co by se mohlo stát. Stejně to nemůže prostě nikdo vědět, navíc přesný den a hodinu? Lidi fakt neblbnete,22.se tady všichni sejdeme a napisem si.(když teda nebudu zrovna rodit;-))
Docela mě znepokojuje, ze je prý v Bibli v Novém zákoně rok 2012 a zánik planety.. sice to prý predpovedel nekdo, komu něco nevyslo v roce 2006.. ale je to divny.. věříte tady vůbec ještě někdo, že budou Vánoce? ja dost pochybuji.. tech teorii je tolik, ze určite nejaka vyjde..
Já jsem na tom zrovna jako ty. Divím se že jsem z toho ještě nespáchala sebevraždu
@smrst píše:
Ma to vypuknout v 8.00 rano naseho casu..
A to si vzala kde?
@ajkapajka píše:
Kajda: tam říkali něco o hodině? jsem viděla jen konec.
No v tomhle dokymentu zrovna ne, ale v těch poplasnejch zprávách, co kolujou internetem, je i hodina.12.00
Vánoce normálně budou a další roky jedeme normálně dál. Říkám, že každým dnem mám rodit, tak snad ne zbytečně, ne?:)
Jo a k tomu článku na který jsi sem dávala odkaz, tak na netu si může napsat každej kdo chce, co chce, vydávat se za kohokoli a ostatní o něm budou vědět kulovy.Co když to napsal nějakej pubertální vyrostek, kterej rád cuci na sci-fi? Nebo nějakej ftipalek, kterej se tím tedka baví, jak vydeptava lidi?
Fakt neblbnete, vždyť těch konců už mělo bejt X a pořád jsme tady.Co Milénium rok 2000?Dříve akorát tolik lidí nemělo internet a počítač doma, tedka je to tak běžná záležitost, jako splachovaci záchod, kterej dřív taky jen tak někdo neměl. No a tím, že je to všechno přístupnější, tak i teorií a všeho kolem konce světa je víc.
Aha tak lepší než odpoledne. Vidim to tak večer se opít a ráno se nevzbudit
Nie nie ten koniec..skor to rozdelenie sveta..zasadny impulz, ktory bude mat sancu zachranit svet..
@smrst píše:
Nie nie ten koniec..skor to rozdelenie sveta..zasadny impulz, ktory bude mat sancu zachranit svet..
A jak si to představuješ?
Paneboze vy snad dokažete usnout? ja teda ne.. asi jsem divna.. ve 12 hodin ma byt zimni slunovrat, ze by proto?:)