21.12.2012 - předpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nespa
15.12.12 11:37
@consi píše:
tak tenhle pán o sobě rozhlašoval, že byl vybrán jako vyvolený nějakou organizací, která mu řekla, jak to tady všechno bude. A on porušil mlčenlivost a vyzvonil to do světa. :pankac:

V tom případě jsem já agent FBI :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kyti85
15.12.12 11:38
@Cuarentena píše:
Je tam vlevo nahoře tlačítko Date.

Abych se přiznala, tak tyhle grafy nechápu :(

• Citovat
  • Upravit
Nespa
15.12.12 11:44
@kyti85 píše:
Abych se přiznala, tak tyhle grafy nechápu :(

Stačí se koukat na ty čísla, jsou defakto stejný

• Citovat
  • Upravit
kyti85
15.12.12 11:44
@consi píše:
tak tenhle pán o sobě rozhlašoval, že byl vybrán jako vyvolený nějakou organizací, která mu řekla, jak to tady všechno bude. A on porušil mlčenlivost a vyzvonil to do světa. :pankac:

Bohužel mu hodně lidí věří :( A pojem galaktické jádro existuje a co se týče magnetického stínu, tak je asi jiné označení pro magnetické pole?
A ještě prý napsal tohle: "Správně. Až na jednu maličkost, že geodynamo potřebuje buzení příčnou složkou magnetického pole Galaxie, jinak je z něj jen zbytečný proud hmoty bez elektrického náboje. " Tohle nechápu vůbec. A prý se světové mocnosti v roce 1986 na summitu v Reykjavíku dohodly, že to utají a údajné mayské proroctví je jen zástěrka 8o

• Citovat
  • Upravit
6882
15.12.12 11:49

Kyti85 prosím Tě, proč to pořád čteš? To ti nevadí, že se tím jen užíráš? Děláš doma ještě něco nebo jen gůglíš? Možná by to chtělo změnit prostředí, jít někam ven. Vždyť Ti z toho už hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.12.12 11:50
@Nespa píše:

pššt…jsem v programu na ochranu svědků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lhassamag
15.12.12 12:47

Podle grafu se včera zase magnetismus zvýšil do normálu…

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
15.12.12 12:54

A proč byl vybrán, za jakým účelem? Proč mu to vůbec chtěli říct? Aby to tajně vyzvonil a vyděsil lidi a aby lidi nevnímali ten opravdový bo…l, který někdo chce zakrýt strašením o konci světa? Co je to zas za pitomost? Někdo čte detektivky a moc se dívá na horory, ne?

• Citovat
  • Upravit
Nespa
15.12.12 12:55
@Lhassamag píše:
A proč byl vybrán, za jakým účelem? Proč mu to vůbec chtěli říct? Aby to tajně vyzvonil a vyděsil lidi a aby lidi nevnímali ten opravdový bo…l, který někdo chce zakrýt strašením o konci světa? Co je to zas za pitomost? Někdo čte detektivky a moc se dívá na horory, ne?

Podle mě je to nějaký podvodník, kdyby to bylo tak jak říká tak by byl hlídán a už by seděl.

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
15.12.12 12:57

Nevěřte falešným prorokům… to je opravdu v Bibli, ale nikdo to nechce slyšet…falšným prorokům se věří proto je plno ldí ne kolaps… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lhassamag
15.12.12 13:01
@Lhassamag píše:
Nevěřte falešným prorokům… to je opravdu v Bibli, ale nikdo to nechce slyšet…falešným prorokům se věří proto je plno lidí ne kolaps… :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1709
16.12.12 11:35

Lidi, že se na to nevy..rete :roll:. Takhle si kazit nejkrásnější období roku. My si včera ozdobili už stromeček a těšíme se na Vánoce. Přestante blbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.12.12 12:34
@Nespa píše:

A já jsem zase George Bond… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.12.12 12:36
@Nespa píše:
Podle mě je to nějaký podvodník, kdyby to bylo tak jak říká tak by byl hlídán a už by seděl.

Jistě, stačí si vygooglit aféru WikiLeaks. Jenže lidi, co věří těmto výmyslům, nevěří zase faktům o fungování standardních tajných služeb. Takže problém je opravdu v hlavách cílové skupiny lidí, na které jsou tyhle nesmysly směřovány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.12.12 12:41
@kyti85 píše:
Bohužel mu hodně lidí věří :( A pojem galaktické jádro existuje a co se týče magnetického stínu, tak je asi jiné označení pro magnetické pole?
A ještě prý napsal tohle: "Správně. Až na jednu maličkost, že geodynamo potřebuje buzení příčnou složkou magnetického pole Galaxie, jinak je z něj jen zbytečný proud hmoty bez elektrického náboje. " Tohle nechápu vůbec. A prý se světové mocnosti v roce 1986 na summitu v Reykjavíku dohodly, že to utají a údajné mayské proroctví je jen zástěrka 8o

Na summitu v Reykjavíku v roce 1986 řešili Ronald Reagan a Michail Gorbačov především odzbrojovací smlouvu SALT 2, potom otázky vzájemné hospodářské spolupráce, vyvtoření větší důvěry, aby nepokračoval program „hvězdných válek“ a byla přejdednaná konečná verze odzbrojovací smlouvy START. Ještě nějaký dotaz? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová