Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ono je to o rodině, nás bylo doma 5 dětí, neměli jsme na nic, nikam jsme nemohli a vždy mi to bylo líto, ale rodiče hodně šetřili, aby měli rezervu, takže třeba během SŠ jsem si musela vydělat na lyžák, výlety, řidičák,.apod v 18 letech už i polovinu za intr. VŠ jsem si musela hradit už kompletně, takže jsem jen dělala po brigádách přes léto, abych si koupila skripta, zaplatila kolej, jídlo, atd. Nikdy bych tohle nechtěla pro svoje děti
Tak z tohohle příspěvku je mé maličkosti trošku smutno a ani se ti nedivím. Na druhou stranu pokud jsi si prošla tímhle je to dobrá škola života. Tím nechci říct že je to v pořádku. To opravdu není a je to dost smutné. Nicméně pokud bych si měl vybrat holku pro život a vybrat si mezi tebou a rozmazlenou pipinkou co je zvyklá vše dostat (stačí natáhnout jen ručku) rozhodně bych neváhal a „šel“ do tebe.
Každá mince má dvě strany. ![]()
@Fofrník píše:
Tak z tohohle příspěvku je mé maličkosti trošku smutno a ani se ti nedivím. Na druhou stranu pokud jsi si prošla tímhle je to dobrá škola života. Tím nechci říct že je to v pořádku. To opravdu není a je to dost smutné. Nicméně pokud bych si měl vybrat holku pro život a vybrat si mezi tebou a rozmazlenou pipinkou co je zvyklá vše dostat (stačí natáhnout jen ručku) rozhodně bych neváhal a „šel“ do tebe.![]()
Každá mince má dvě strany.
Ano, každá mince má dvě strany, takže jsem celkem narušená osoba, se kterou není rodinný život žádná procházka růžovým sadem
Postarat se a vydělat umím, ale emoce, city a nějaké sebevědomí na bodu mrazu ![]()
@fragola Taky držím palce dal a porad budu vyhlížet, kdy se tady objevi zprávička, že je mala na svete ![]()
@fragola jůůů v podpisu vidím, že už.. Gratuluji k holčičce. Se ještě musela dofintit
![]()
@fragola Tyjo, tak holčička se měla u maminky teda luxusně! Jak se ti rodilo takového cvalíka?
![]()
@fragola Tak takto si představuju ideální délku porodu, gratuluji k dcerušce
![]()
@fragola nepřemýšlela jsi někdy nad tím dělat náhradní matku?