4 a více dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
16.6.17 12:40
@Anonymní píše:
Ono je to o rodině, nás bylo doma 5 dětí, neměli jsme na nic, nikam jsme nemohli a vždy mi to bylo líto, ale rodiče hodně šetřili, aby měli rezervu, takže třeba během SŠ jsem si musela vydělat na lyžák, výlety, řidičák,.apod v 18 letech už i polovinu za intr. VŠ jsem si musela hradit už kompletně, takže jsem jen dělala po brigádách přes léto, abych si koupila skripta, zaplatila kolej, jídlo, atd. Nikdy bych tohle nechtěla pro svoje děti :roll:

Tak z tohohle příspěvku je mé maličkosti trošku smutno a ani se ti nedivím. Na druhou stranu pokud jsi si prošla tímhle je to dobrá škola života. Tím nechci říct že je to v pořádku. To opravdu není a je to dost smutné. Nicméně pokud bych si měl vybrat holku pro život a vybrat si mezi tebou a rozmazlenou pipinkou co je zvyklá vše dostat (stačí natáhnout jen ručku) rozhodně bych neváhal a „šel“ do tebe. :kytka: :kytka: Každá mince má dvě strany. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.17 19:10
@Fofrník píše:
Tak z tohohle příspěvku je mé maličkosti trošku smutno a ani se ti nedivím. Na druhou stranu pokud jsi si prošla tímhle je to dobrá škola života. Tím nechci říct že je to v pořádku. To opravdu není a je to dost smutné. Nicméně pokud bych si měl vybrat holku pro život a vybrat si mezi tebou a rozmazlenou pipinkou co je zvyklá vše dostat (stačí natáhnout jen ručku) rozhodně bych neváhal a „šel“ do tebe. :kytka: :kytka: Každá mince má dvě strany. ;)

Ano, každá mince má dvě strany, takže jsem celkem narušená osoba, se kterou není rodinný život žádná procházka růžovým sadem :oops: Postarat se a vydělat umím, ale emoce, city a nějaké sebevědomí na bodu mrazu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
42775
17.6.17 19:55

Aaaa je tu nějaký klid, že by se už miminko rozhodlo :think: :think: :think: :think: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.6.17 20:22

@Ginuš Kdepak :zed:
Ale jsi hodná, že na nás myslíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.6.17 22:25

@fragola ty jo, tak držím palce dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.6.17 22:30

@fragola Taky držím palce dal a porad budu vyhlížet, kdy se tady objevi zprávička, že je mala na svete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.7.17 13:22

@fragola jůůů v podpisu vidím, že už.. Gratuluji k holčičce. Se ještě musela dofintit :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12162
2.7.17 13:44

@fragola Tyjo, tak holčička se měla u maminky teda luxusně! Jak se ti rodilo takového cvalíka? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.17 13:56

@Ginuš @Ketris Holky, děkuji :kytka: Byl to fofr, porodila jsem na příjmu 8 min. po příjezdu do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27577
2.7.17 13:59

@fragola gratuluju a klobouk dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.7.17 13:59

@fragola Tak takto si představuju ideální délku porodu, gratuluji k dcerušce :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.17 14:00

@ka2ka Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.17 14:01

@ještěřice To ano. A děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27577
2.7.17 14:02

@fragola nepřemýšlela jsi někdy nad tím dělat náhradní matku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.17 14:04

@ka2ka Ne. Vím, že na tohle bych zřejmě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí