A zůstali jsme sami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14662
29.5.13 23:09

@snecek :hug: :hug: nikdy není nic tak horké, jak se uvaří.
Dnes toho asi moc nenaspíš, ale zítra bude líp.
Třeba přijde, omluví se a…
I když tomu moc nevěřím.
Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
29.5.13 23:14

@sovicka1 Taky mě to první napadlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
29.5.13 23:20
@napresdrzku píše:
@snecek Manžel koukám dobrá svině. Tohle není náhoda, žádná práce a přesčasy, prostě se někde tahal, teď to rozseknul a šel. Je vidět co si o tobě myslí, neřeší ani děti, o to hůř. Takže oplácet stejnou mincí, jestli máš kartu k účtu, okamžitě vysát do mrtě, pokud to jde, prodat co se dá, klidně hned zítra začít řešit rozvod, tohle už lepší nebude. Můžeš zpytovat svědomí, jaký má kdo podíl viny na tom všem, zamýšlet se, jestli jste spolu komunikovali, nebo jsi třeba něco přehlížela (čímž tě neviním!), ale dal bych mu to hezky sežrat pacholkovi, ať se prohne. Hodně štěstí, už jsem šel spát, ale musel jsem to napsat.
:pankac: Normálně spíš na chlapy nadávám, ale tento názor se mi velice zamlouvá :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Mindater
29.5.13 23:39

Budeš mít doma klid, když ti chlap odešel. Taky bych se potřebovala zbavit chlapa, ale nevím jak na to :)

• Citovat
  • Upravit
1817
29.5.13 23:39

Tak snecku, první vec co me napadla, jako uz nektere tady je, ze mel delsi dobu milenku a dneska si rekl: kaslu na to, jdu pryc. a proste odesel… Necekala bych, ze se vrati. A s tim bydlenim, pokud na tom opravud nejste financne dobre, co zkusit kouknout na internetu nejblizsi azylovy dum pro matky s detmi? Tam snad muzes bydlet az rok, a za tu dobu by sis urcite dala zivot do poradku, nasla treba nejakou brigadu aspon, levne bydleni atd… Zkus to, za to nic nedas ;) A urcite pores zitra ty urady (tam by ti mimochodem pani na socialce mohly poradit ohledne tech azylovych domu). Tak hlavu vzhuru a hura do boje se zivotem. Ted je dulezity zaopatrit sebe a deti. Pak muzes reba smutnit, to je fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kottattko
29.5.13 23:40

@hvězdička25 Pokud by nezaplatila nájem včas, pronajímatel musí dát výpoved a to zpravidla co do učinnosti a nutnosti vystěhování trvá tak 3 měsíce. Mezitím lze peníze nějak sehnat.

Každá z těk kritiček by si měla uvědomit, že pisatelka vykreslila manžela jednostraně, když je sama chronicky nervozní, jak chce objektivne posuzovat jeho? Za další nemá smysl chtít hned řešit majetkové poměry, na to stačí průměrný advokát.
Malé děti nejsou žádná pojistka proti nevěře nebo rozchodu. Kdyby na něj musel každý nrát ohledy, nebyly by rozvody. Co myslíte, kdyby přišel a řekl, mám milenku, chci od vás odejít, budu ti platit 15T měsíčně, ok… bylo by to snad lepší? Jen proto, že by jí nechal těch 15T? Nenechte se vysmát. Dobrá nejsou peníze, tak si najdu lacinou garsonku, rodiče něco přihodí, zbytek vysoudí advokát a něco sociálka. To není problém. Problém je ten vztah.

• Citovat
  • Upravit
tinina
29.5.13 23:48
@Kottattko píše:
@hvězdička25 Pokud by nezaplatila nájem včas, pronajímatel musí dát výpoved a to zpravidla co do učinnosti a nutnosti vystěhování trvá tak 3 měsíce. Mezitím lze peníze nějak sehnat.Každá z těk kritiček by si měla uvědomit, že pisatelka vykreslila manžela jednostraně, když je sama chronicky nervozní, jak chce objektivne posuzovat jeho? Za další nemá smysl chtít hned řešit majetkové poměry, na to stačí průměrný advokát.
Malé děti nejsou žádná pojistka proti nevěře nebo rozchodu. Kdyby na něj musel každý nrát ohledy, nebyly by rozvody. Co myslíte, kdyby přišel a řekl, mám milenku, chci od vás odejít, budu ti platit 15T měsíčně, ok… bylo by to snad lepší? Jen proto, že by jí nechal těch 15T? Nenechte se vysmát. Dobrá nejsou peníze, tak si najdu lacinou garsonku, rodiče něco přihodí, zbytek vysoudí advokát a něco sociálka. To není problém. Problém je ten vztah.

Ty ses dobre mimon. Jakej vztah chces resit? Tento je zjevne pryc.Jak muzes vedet, ze je pisatelka chronicky nervozni, asi nevis, co to slovo znamena. Chudak zakladatelka tu potka zrovna tebe 8o

• Citovat
  • Upravit
29350
29.5.13 23:50
@Kottattko píše:
@hvězdička25 Pokud by nezaplatila nájem včas, pronajímatel musí dát výpoved a to zpravidla co do učinnosti a nutnosti vystěhování trvá tak 3 měsíce. Mezitím lze peníze nějak sehnat.Každá z těk kritiček by si měla uvědomit, že pisatelka vykreslila manžela jednostraně, když je sama chronicky nervozní, jak chce objektivne posuzovat jeho? Za další nemá smysl chtít hned řešit majetkové poměry, na to stačí průměrný advokát.
Malé děti nejsou žádná pojistka proti nevěře nebo rozchodu. Kdyby na něj musel každý nrát ohledy, nebyly by rozvody. Co myslíte, kdyby přišel a řekl, mám milenku, chci od vás odejít, budu ti platit 15T měsíčně, ok… bylo by to snad lepší? Jen proto, že by jí nechal těch 15T? Nenechte se vysmát. Dobrá nejsou peníze, tak si najdu lacinou garsonku, rodiče něco přihodí, zbytek vysoudí advokát a něco sociálka. To není problém. Problém je ten vztah.

Mám dojem, že ty mluvíš o koze, zatímco tady se jedná o voze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
29.5.13 23:51

A ty pindy s ucinnosti taky dobry :D To taky nevis co znamena, co? No ja pojdu, fakt :mrgreen: Snecku drz se, jsi spravna mama, co mysli prvne na deti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
900
29.5.13 23:53

Taky si myslim, že tam musela zakl. něco tušit předem. to nebyl blesk z čistého nebe. a jinak jak tu raději holky vyluxovat konto, zajít na sociálku a pořádně toho exota vosolit. hlavně sbírej důkazy o jeho majetkovych poměrech!

Příspěvek upraven 29.05.13 v 23:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
29.5.13 23:53
  • Citovat
  • Upravit
615
29.5.13 23:56

„Po každé bouřce přijde vítr a rozfouká všechny mraky.“
Holka drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.5.13 23:57
@Kottattko Booooooze, trapnost nezna mezi :lol:.Radeji bez spat, bude to lepsi :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
29.5.13 23:57

Malé děti nejsou žádná pojistka proti nevěře nebo rozchodu. Kdyby na něj musel každý nrát ohledy, nebyly by rozvody.

Já už to nevydržím, Kottattko, to si snad děláš prd. l.. Nebrat ohled na své děti, to může snad jen haj. l.. Tak a teď jsem napsal jediný svý dvě sprostý slova za posledních 20 let.. Mimochodem - říká ti něco zanedbání povinné výživy..? A když už ne zákon, tak třebas morálka? Nebo „aspoň“ city?

@Kottattko píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
30.5.13 00:04

Kotatko je chlap, to jinak není možný.
Děti nebudou mít co žrát, pardon jíst, a zakladatelka bude přemýšlet, jak přitáhnout manžela zpátky… To je uvažování chlapa podobnýho tomu, o kterým tu vedeme řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí