A zůstali jsme sami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
31.5.13 13:12
@snecek píše:
Moc děkuji za cenné rady, které jste mi tu včera dali. No s námi to teď vypadá tak: Ráno jsem tedy zavolala rodičům :( Ty pak mé starší sestře, která má jen o krapet starší miminko než já, takže mě by ani nenapadlo jí tím zatěžovat…Pobalila jsem dětem a sobě a odjeli jsme zatím k nim, než se naši vrátí a připraví nám u sebe místo. No bude to blázinec, ale nějaký čas to budeme muset vydržet. Té mladší jsou teprve dva měsíce, takže než se postavíme s holčičkama na vlastní nohy bude asi chvíli trvat. Na úřadě jsem se teda s paní poradila co a jak, vyplnila co bylo třeba no a zbytek se asi ještě rozjede. Manžel se sice ozval, ale teda rozhodně ne s pokorou a omluvou, chtěl jen řešit praktické věci jako od kdy zrušíme smlouvu na byt a pod. A taky mi řekl, že se nemusím bát, že rozvod vyřídí on. Je toho na mě nějak moc, takže ani nejsem schopná pátrat po tom, co za tím stojí, připadám si jako ve špatném snu…ale myslím, že i na tohle dojde :( Malá je zatím miminko takže ta ví prd a ta starší to dneska bere jako děsné vzrůšo, že jsme jeli na prázdniny…no více asi budeme řešit až opadnou emoce. Pevně doufám, že i když už teda nemá rád mě tak holčičky ano a že se na ně nevykašle a třeba aspoň za čas se nám podaří najít kvůli dětem společnou řeč. Teď hodlám být zcela neempatická a chladná, protože jinak by to se mnou asi seklo. Moc vám děkuji, že jsem se vám tu včera mohla takhle na dálku vybrečet a postěžovat si. :hug:
:hug: moc drzim palecky, jsi skvela mama!!!Brzo bude lip, jsi silna :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.5.13 14:39

Jste moc hodné, že na nás myslíte a držíte nám palce. Vím, že to s holkama zvládnem. Jen asi bude chvíli trvat než se to všechno nějak ustálí a na nový život si zvykneme :) A taky bych chtěla poděkovat za psychoanylýzu mé osoby a mého manželství. Ani jsem netušila, že se z těch pár řádků dá toho tolik poznat…určitě je to tu samý zkušený psycholog :)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
31.5.13 14:54

Asi Ti nepomuzeme, vyresit si to musis sama, ale nektere prispevky musi vyloudit usmev i na Tve tvari :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
31.5.13 15:12

@alein nevím, kde se hledají, já jsem ženská, Adam je jméno mého syna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.5.13 15:14
@Peczka píše:
@snecek je fajn jak hloupé příspěvky bereš s přehledem :pankac:
Uvidíš, nebude to hned, ale časem se to vše srovná. A časem potkáš i suprového chlapa :dance:Tak ať se už jen daří :kytka:

Presne tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
31.5.13 16:23
@Peczka píše:
@adam75 já jsem si taky myslela, že jsi muž celou dobu co tě tak vídám v diskuzích :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
4.6.13 13:03
@adam75 píše:
@alein nevím, kde se hledají, já jsem ženská, Adam je jméno mého syna :-)
:oops: :oops: :oops: pardon :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
6.6.13 12:48

@adam75 tomu se říká matení nepřítele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
7.6.13 13:08

Možná se vnitřně cítím být mužem, kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
3.9.13 21:18

Tak by me zajimalo, jak nakonec vse dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 08:29

Ahoj mamky, prosím potřebuju jen povzbudit. Jsem momentálně dost na dně sil a nemůžu to teď s nikým jiným, než tu s vámi probrat. Čekám mimčo a otec se rozhodl, že už nemá sílu s námi být :,(. Moc by mi pomohlo slyšet od některé z vás, co to zažila, že to není tak hrozné, jak to vypadá… že se to dá zvládnout. Mluvím spíš o té samotě - že to nemáte s kým prožívat, s kým se podělit o starosti, že za vás někdo večer stane, pohladí… ach jo, vím že všechno chce čas, ale mám pocit, že to nemůžu psychicky zvládnout.

• Citovat
  • Upravit
72725
16.10.13 08:32
@Anonymní píše:
Ahoj mamky, prosím potřebuju jen povzbudit. Jsem momentálně dost na dně sil a nemůžu to teď s nikým jiným, než tu s vámi probrat. Čekám mimčo a otec se rozhodl, že už nemá sílu s námi být :,(. Moc by mi pomohlo slyšet od některé z vás, co to zažila, že to není tak hrozné, jak to vypadá… že se to dá zvládnout. Mluvím spíš o té samotě - že to nemáte s kým prožívat, s kým se podělit o starosti, že za vás někdo večer stane, pohladí… ach jo, vím že všechno chce čas, ale mám pocit, že to nemůžu psychicky zvládnout.

zvládneš, neboj. Neříkám, že to není náročné, občas fakt hrozně, ale zase až za Tebou pak svišť přijde, obejme Tě, a řekne Ti, že jsi jeho láska, tak to vynahradí všechno :hug: nejhorší je si zvyknout, ale myslím, že kolem mimča budeš mít tolik práce, že Ti to fakt poletí. Máš rodinu, přátele? potom bude líp - kámošky Ti můžou občas povozit, rodiče chvilku pohlídat a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
16.10.13 08:35
@Anonymní píše:

Já to zažila a jde to zvládnout. :kytka: V těhotenství jsou veškeré city ještě umocněné a je to o to složitější. Ale popravdě, v mém případě se mi ulevilo a já si zase užívala svobody. Dost dlouho jsem chodila do práce, takže jsem neměla ani moc čas nad sebou přemýšlet a pak mi zůstali kolegové z práce se kterými se vídám do dnes. Ještě jsem chtěla dodat, že mám teď skvělého přítele se kterým čekáme dalšího sviště. :pankac:
Ty jsi úplně sama nebo ses vrátila k rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 08:40

@26lenka vracím se naštěstí k mamce… jinak bych neměla šanci to zvládnout.. Nejhorší je, že já měla hrozně hodného přítele, jen jsem ztratila (větší vinnou) jeho lásku a ted si nedokážu přestat vyčítat, jak jsem hlupá, že takovýho chlapa už nikdy nenajdu..

• Citovat
  • Upravit
MDK
10952
16.10.13 08:44

Ahoj. Nemám naštěstí podobnou situaci za sebou, ale moje kamarádka ano. Snažili se s přítelem dlouho o miminko a když se konečně zadařilo, našel si už v době jejího těhotenství milenku. :poblion: Vydrželi spolu ještě do 1. roku dítěte, ale vztah se stejně nakonec rozpadl. :( Kamarádka z toho byla dlouho špatná, ale všechno přebolí. Teď je šťastná, že má zdravého a veselého klučíka a snaží se žít dál. Neboj, nejsi jediná a určitě to zvládneš. Hlavně se snaž být v klidu kvůli mimču, bude tě potřebovat. Vím, že je to těžké, ale pokud se máš na koho obrátit(rodina, přátelé), buď co nejvíc s nimi. Přeji hodně štěstí. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí