ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
6.11.13 21:11

Já s ním jezdím přes rok a už bych ho nechtěla ani za nic… :? Znovu bych si ho rozhodně nekoupila. Nově mám teď, jako golfky, kočárek Baby Jogger a vůbec se to nedá srovnávat, je to jako trabant a mercedes. Až teď si uvědomuji, jak je Viper příšerně těžký, špatně manipulovatelný a sportovní sedačka pro dítě je úplná katastrofa. Když pominu to, že je malá (krátká, úzká a s malou hloubkou sedu), tak má hlavně blbý sklon, dcera mi v ní pravidelně sjíždí, takže ji neustále tahám nahoru a je celá jakási vystrčená do prostoru, takže mi přijde, že tak nějak divně trčí z kočárku ven a vzadu za hlavou má hafo volného místa v boudě.
Kočár mě celkově strašně zklamal, od němců jsem čekala teda o dost víc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.2.14 20:30

@Janik26 Jste s tou taskou spokojena? Ja uvazuji o koupi nove, nejake, co nezklouzava. Ta original taska mi desne stve :-X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.2.14 21:49

Musím uznat, že po čase to vidím zas vše jinak. Prostě Viper 4S je nej. Udělala jsem velkou chybu, že jsem podlehla tlaku na nový kočár - Teutonia a fakt těžce lituju. A právě taška na Vipru po zkušenosti s Teu vůbec nepřekáží a drží perfektně daleko od nohou :).

A oilily je fakt bomba. Vejde se do ní velmi mnoho věcí, je prakticky vyřešená, přesně, jak potřebuji a ještě je moc hezká :).
Mám tuto:
 http://www.prams.net/…per-bag-ruby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
27.2.14 22:55

Prosim mate tip na plastenku ke sportaku? Ta co je origos je desna:( u hluboke korby vyborne sedela plastenka od Emitexu - psala jsem jim dotaz, co by doporucili ke sportaku a pry zalezi na kterou stranu jezdi mimco a podle toho je nutne mit 2 plastenky.. Jako nejsem blazen - uz ted mam jednu krigos abc naprd a jednu emitex na hlubokou korbu, prece nebudu kupovat dalsi dve:) prosim jakou konkretni pouzivate na sportak a kterou stranou jezdite - pls i odkazy, diky moc. A jak jste spokojene se sportakem 2013? Ja mam zatim tyden a proti korbe mi prijde silene mohutny a dlouhy, vahove asi nastejno, ale to jine teziste je silene, to nevychytali vubec. Denne musim sundavat vrsek a mimco uz musim brat zvlast abych ji nevyklopila..jak dlouho vyuzivate sportak? Nebo jste v urcitem veku poridily radeji neco mensiho skladnejsiho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.2.14 08:02

Pláštěnku mám též origoš a ještě jsem jí na sporťák nedávala. Uvidíme, snad brzy přijdou deště :).

Sporťák (po směru) mám již celý únor a musím říct, že ze začátku jsem měla podobné pocity jako kittysha, ale jelikož jsem párkrát byla venku se sporťákem Teutonia Cosmo, tak jsem se rychle vrátila k Vipru. Působí objemně, ale je hezky prostorný. Těžiště má jinde oproti korbě a musela jsem si zvyknout, ale oproti Teutonia Cosmo je to zas velký rozdíl. Viper je hlavně krásně stabilní, pěkně prostorný a sjede fakt všechno. Též jsem myslela, že ho vyměním za jiný sporťák, ale fakt mi vyhovuje, takže uvidíme, zdali časem až možná nějaké golfky.

Jen jsem ho slíbila už kamarádce (termín květen), že jí ho dám, ale po zkušenosti s Teu fakt nechci jezdit s ničím jiným :D. Kdyby jste některá VIper 4S prodávala Praha + okolí či tak nějak, budu moc ráda, když mi napíšete do sz :). Jo a bude to holčička :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.3.14 09:04

Ahojte… má už někdo vipera 2014? Vnitřní rozměry korbičky a sporťáku zůstaly? Nejdřív jsme ho s manželem chtěli, moc se nám líbí, ale jak vás tady tak pročítám, tak mě lámete děvčata:-) jestli nepůjdem do jinýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.3.14 09:55

@Jane1990 ja myslim ze rozměry asi zůstanou, vetsinou bývá na vyber více barev, ale to jen hadam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.3.14 09:58

@Janik26 ja ho zrovna prodala:) a to jen z duvodu, ze budu kupovat xlander a na bruslení::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.3.14 10:46

@Janik26 a mohla byste prosim poslat fotku, jak vypada na kocaru? mam cerny a nedokazu si to nejak predstavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.3.14 13:35

Prosím, mám dotaz, mám kočár abc design viper 4s a dneska jsme dali porpvé sporták. Manžel došel z venku že malá v něm dost sjíždí, mezi nožkama ji drží ten pás, ty pásy má taky nějaké divné u té hlavičky to bílé má moc na hoře ne? ale je to na suchý zip a pásy má nastavené ok.:-/ já fajt nevim, jakjste spokojené ze sportákem vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
8.3.14 13:40

@borenovaci zkus ji dat ty ramenní pasy o polohu níž, přijde mi, že to máš v té vyšší pozici. Jinak sjíždět bude, jak jsem psala výš, tohle je jeden z hlavních problémů sporťáku - blbě udělaná sportovní sedačka, sedák má špatný sklon a dítě v něm sjíždí. To počkej, až bude větší a nebude zapřená o nožičky tou podpěrou… Já bych ten kočár znovu nekoupila, už mám jiný, tento je uklizený v krabici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
9.3.14 10:08

@ver0n1ka nevíte jak se to dává níž, jsou tam na to dírky má to v té vyššší poloze :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.3.14 10:44
@Lindii píše:
@Janik26 ja ho zrovna prodala:) a to jen z duvodu, ze budu kupovat xlander a na bruslení::)

Je, to je škoda. A jaký Xlander na bruslení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.3.14 10:48
@ojlinka píše:
@Janik26 a mohla byste prosim poslat fotku, jak vypada na kocaru? mam cerny a nedokazu si to nejak predstavit :-D

Také jsem si to představit neuměla. Ale jak je to teď, je fajn, a vůbec mi to nepřijde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.3.14 10:50
@Janik26 píše:
Také jsem si to představit neuměla. Ale jak je to teď, je fajn, a vůbec mi to nepřijde. :)

Fotka tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4