ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Majdulka N.
28.2.12 10:58

Viper

Ahojky, tak už taky začínám řešit kočárek, ikdyž čekáme až na srpen, ale je takový výběr, že jsem začala radši s předstihem:-)
Moc se mi taky líbí Viper, jsme z hor, takže rovný silnice skoro nemáme, hlavně volný terén. Tak přemýšlím, jestli ta váha 16kg nebude na to tlačení do kopců moc, na druhou stranu potřebujeme bytelný kočár, aby vydržel všechny ty nerovnosti a rozbité cesty. Co se týče výšky, tak měřím 176 cm, takže by tam s tím nízkým těžištěm nemusel být problém při nějakém najíždění na vyvýšeniny. Ale zase nevím, protože hodně cestujeme autem a budeme převážet kočár, jestli ta váha nebude na škodu:-( máte nějaké zkušenosti nebo doporučení na jiný kočárek? Děkuju moc za každou odpověď, jsem z toho trochu zoufalá..

• Citovat
  • Upravit
Iva K
28.2.12 14:32

Viper 4S

Ahoj,chtěla bych se zeptat,jak řešíte polohovani zad v korbičce? Taky by mě zajímali vnitřní rozměry korbičky a jízda v terénu…budu ráda za vaše zkušenosti a info… :)

• Citovat
  • Upravit
LuuccaS
4.3.12 21:45

velikost zádové části sporťáku

Ahojte maminky, chtěla jsem se zeptat. Čekáme prvního prcka, takže také hledáme kočárek a už jsem z toho mírně zoufalá. Vždy když se mi nějaký líbí, má spoustu vychytávek, relativně prostorný, praktický, atd., tak zas neprojde u manžela, který kouká, aby měl dobré odpružení, kuličková ložiska, stabilitu, nafukovací kolečka atd. nebo když projde u nás obou, tak ho pak vidíme „naživo“ a něco nám na něm nesedí. Zjistila jsem, že dokonalý kočár neexistuje (i když zatím to vypadá, že by všechny požadavky mohl splnit Gesslein F3, ale ten bude na trhu až v dubnu a u nás kdo ví kdy a my máme termín ke konci května), takže jsem musela slevit ze svých nemalých požadavků a nakonec jsme skončili u ABC Design Viper 4S, dnes jsme ho objednali, ale furt si říkám, zda jsme udělali dobře. Kdo máte starší děti, vejdou se vám do sporťáku bez problému? Nemá moc krátkou tu zádovou část? Měřila jsem ji v obchodě a měla nějakých 42 cm. V obchodě některé kočárky měly ještě kratší tu část, některé ale i delší. Myslíte, že velikost je optimální? Do jakého věku/výšky dítěte se vám dítko do vipera vešlo? A kdo má Vipera delší dobu (ne pouze pár měsíců nebo týdnů), jak jste s ním spokojené? V terénu (polní, lesní cesty, louky, ale třeba i dlažební kostky,…) se také osvědčil? Děkuji moc :-) Mějte se 8)

• Citovat
  • Upravit
1267
24.3.12 20:59

Dnes jsem viděla tento kočárek a líbil se mi. Můžete mi někdo napsat, jaký má největší rozměr zadních koleček, zda se vejdeme do výtahu? A jak se vám s ním jezdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
26.3.12 12:43

Ještě jeden dotaz. Dá se složit kočárek i se sedačkou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majdulka N.
26.3.12 16:55

For kids 2012

Ahoj, tak už mi z toho výběru kočárku jde hlava kolem. Bohužel v téhle diskusi poslední dobou dotazy jen přibývaj a není nikdo, kdo by na ně odpověděl.
Každopádně 12.- 15.4. je v letňanech veletrh For kids, takže tam z mužem zajedeme a snad už konečně vybereme:-)

• Citovat
  • Upravit
LuuccaS
26.3.12 20:39

Viper 4S

Ahojte, kočárek jsme asi před 4 týdny objednávali, měl by brzy dorazit, takže pak budu moci všechno změřit a popsat. Ale před objednáním jsme všechno možné měřili a jestli si dobře vzpomínám, rozvor zadních koleček byl nějakých 62 či 63 cm. Co se týká skládání, tak korba se myslím musí pokaždé sundat, nejde to složit dohromady. Ale jestli můžete ještě nějakou dobu počkat, zkusím zavolat do obchodu, jestli už náhodou nedorazil nebo neví, kdy by kočár mohl dorazit, že bych Vám to pak všechno změřila přesně :-)

• Citovat
  • Upravit
4823
27.3.12 11:20

My mame Viper S3, ale myslim, ze sportak bude stejny. Denne je v provozu pres 1,5roku, takze nejake zkusenosti uz mam.
Asi za hodinu dam spat Maru a pak se dotazy prokousu a zodpovim, co budu vedet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.3.12 12:40
@Nikuše píše:
Ahoj všem, zarazila mě tvrdost sedáku ve sporťáku.Jak to řešíte? Vedle stál X lander a byl nesrovnatelně měkoučko vypolstrovaný. Všimly jste si toho? 8o

Ahoj :-) Pri koupi jsem sedacku s jinym kocarem neporovnavala, tak jeji tvrdost nijak neresim :-D Mara si zatim taky nestezoval. Navic myslim,ze plina je dost dobre polstrovani, kdyz mu nevadi sedet na tvrde zemi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.3.12 12:46
@Majdulka N. píše:
Moc se mi taky líbí Viper, jsme z hor, takže rovný silnice skoro nemáme, hlavně volný terén. Tak přemýšlím, jestli ta váha 16kg nebude na to tlačení do kopců moc, na druhou stranu potřebujeme bytelný kočár, aby vydržel všechny ty nerovnosti a rozbité cesty. Co se týče výšky, tak měřím 176 cm, takže by tam s tím nízkým těžištěm nemusel být problém při nějakém najíždění na vyvýšeniny. Ale zase nevím, protože hodně cestujeme autem a budeme převážet kočár, jestli ta váha nebude na škodu:-(

Majdulko, my jsme z podhuri a spis prirodni typy, takze jsme kocar vybirali taky do terenu. Jak jsem psala vyse, tak mame 3kolku a tereny zvlada bezvadne. Myslim tedy, ze 4kolka na tom bude jeste o kousek lip. Jen ta vaha. Ze zacatku byla v pohode, ale ted, kdy ma Mara cca12kg a kocar 16kg, je to uz do kopce znat. Tak jsem ted stravila more hodin vyberem golface, ktery bude taky aspon trosku terenni :-D
Co se cestovani tyka, tak moc neporadim. My az tak necestujem a kdyz, tak minimalne s kocarem. Nevim, jak mate velke auto, my klasicky sedan a kdyz do nej kocar slozime, uz je minimum mista na dlasi veci :-(

Dost lidi se boji toho, ze je kocar nize polozeny a tak pro vysoke lidi nevhodny. Manzel ma cca 185cm a drandi v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.3.12 12:49
@iva K píše:
Ahoj,chtěla bych se zeptat,jak řešíte polohovani zad v korbičce? Taky by mě zajímali vnitřní rozměry korbičky a jízda v terénu…budu ráda za vaše zkušenosti a info… :)

Ahoj, u Vipera zada v korbe polohovat nejdou. Nam to tedy vubec nevadilo. Mara se sam posadil az nekde kolem 8 mesice a to uz chvilku jezdil ve sportaku v uplnem lehu.
Vnitrni rozmer korbicky - mereno u matrace - 74cm delka a 35cm sirka (v nejuzsim miste).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.3.12 12:55
@danielacap píše:
Dnes jsem viděla tento kočárek a líbil se mi. Můžete mi někdo napsat, jaký má největší rozměr zadních koleček, zda se vejdeme do výtahu? A jak se vám s ním jezdí?

Sirka zadni napravy je 87cm s kolecky a 54cm bez nich. Jdou sundat docela lehce :-D S kocarem jezdim asi 1,5roku a jsem spokojena. Tereny zvlada bezvadne - v nedeli jsem zase testovala na lesni a polni ceste :lol:
Jedina chybka, kterou jsem nasla je, ze nelze sundat u sportovni nastavby cely potah, abych ho mohla vyprat. Teda asi by sundat sel, ale za cenu komplet rozsroubovani strisky a sedacky :-(
Se sportovni nastavbou slozit lze, praktikujem kazdy den :-D Ale jestli i s korbou, to si nejsem jista :think: , uz si nepamatuju, zda jsem to nekde zkouseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.3.12 13:13

Je to docela široké, my máme Mutsy šírku s kolečky 62cm. Měli jste někdy problém s projetím někde v obchodě u kas atd??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.3.12 13:37

Jsme z mensiho mesta a moc obchodu, kam se s da s kocarem vjet, tu neni. A marne patram v pameti, zda jsme byli v nejakem obchodaku :think:
Jooooo, tak v obchodaku primo ne, ale v Lidlu v pohode projedeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.3.12 23:22
@dusicka.. píše:
Sirka zadni napravy je 87cm s kolecky a 54cm bez nich. Jdou sundat docela lehce :-D

to určitě ne, nepřepsala jsi se? není to 67? :) Quinny je hodně široký a má 67cm! 87 je většinou u dvojčecích kočárků…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí