Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Srandu? No jestli to fakt dělá proto, že mu to přijde srandovní, tak bych se trochu lekla jestli jsem nepřecenila jeho mentální vyspělost…a to bych mu taky řekla. Takováhle věc může připadat někomu legrační tak možná v pubertě. Ubližuje tobě a vašemu vztahu, i kdyby pro nic jiného, tak proto, že místo toho, aby se věnoval tobě, nebo malé, tak sedí u PC a shání si hezké a chytré holky do života. Ale ubližuje i těm holkám, které touží po lásce a po vztahu a netuší, že to je ve skutečnosti jen prča k popukání. Takže jestli mu tohle přijde legrační, měl by se nad sebou vážně zamyslet.
Jenže ono to asi nebude o legraci, bude to spíš nějaká taková podivná hra s ohněm. Ze začátku to třeba vážně může myslet jen tak nevinně, ale pak natrefí na nějakou fakt zajímavou/krásnou/nevímco a úžasně vám všem zkomplikuje život, sobě taky.
Zkusila bych se ho zeptat co by říkal na to, kdybys měla také takovej profil na netu a dopisovala si s cizíma chlápkama o tom, že nikoho nemáš a že někoho sháníš a jestli by s tebou nešli na kafe…a kdyby řekl, že by mu to nevadilo, tak bych to vážně udělala, aby si uvědomil, že by mu to sakra vadilo. Pokud ne, je něco divně.
Děkuji všem moc za názory
.Každopádně potom kraválu doma co byl je zatím klid,na netu nesdí a chová se úplně jinak.Jen mám strach že to prostě jednou udělá
.Taky jsem mu říkala že to je pěkně blbá sranda teda,a že sranda a jenom takové flirtování je velký rozdíl
.Já mu ani nic o netu a tak říkat nemusím,ten na mě žárlí a úplně zbytečně.Ale ono se to říká,že rýpe většinou ten co to sám dělá!!!!!Nevím proč to dělá,jestli fakt jen aby si zvedl ego nebo aby si fakt nějakou našel.Jedna se ptal kde bydlí a pak jí psal že to je super,že tam bude mít nějakou práci tak můžou zajít na kafčo.A druhé psal že se chce seznámit,ona na to že není problém,kdy?a on nato kde bydlí,ana to napsala a on napsal že to je ok.doufám že jste mě pochopili
.No a samozřejmě ještě ty lichotky,to psal asi všem a bylo toho dost.Jo a taky si tam jedné vylíval srdce jaký to není doma stereotyp atd,ale když jsem se ho já už dávno ptala že je to mezi náma stereotip tak řekl že ne,že má jen ted víc starostí.Ten stereotip je tak akorát s jeho stránky,spíš než stereotip je to spíš to,že ho asi každá hned omrzí,nevím připadá mi to tak,ale možná se plrtu.Ted seká latinu tak jsem zvědavá jak dlouho ![]()
Ještě musím podotknout že té jedné se přiznal že má nějaký vztah(prý ale na dálku
),jelikož ona mu napsala že je taky neštastně zadaná,tak se tam doplnovali. ![]()
Daniella82 píše:
další ***…Píše že je svobodnej a nemá rodinu?
Udělala bych z jeho „přání“ hodně rychle skutečnost.
Naprosto souhlasím.
Tohle mi bejvalej taky udělal.. Nejdřív se asi měsíc choval ke mne jako k cizí (údajně má moc starostí a potřebuje si to srovnat v hlavě) a když jsem bádala, co se děje, našla jsem vesměs totéž,co zakladatelka. To už byla poslední kapka po všem, co jsem si s ním vytrpěla (viz nápady, že pojede do francouzský legie a podobný klukovský nápady) a poslala jsem ho do kšá. No a když zjistil, že ztratil svou „jistotu“ tak se začal vymlouvat, že ten profil byl starý, inzerát taky a že tam chodí jen kvůli starým známým.. No prostě malej nevyzrálej blbeček
Aspoň jsem konečně zahodila růžový brejle a uznala jsem to,co mi říkala i jeho mamka, že s ním nemám budoucnost… Ráda bych źakladatelce řekla, že třeba ten její se fakt změní a uvědomí si, co má doma za poklady a že mu je žádná krasavice seznamující se na netu mu je nenahradí.. jenže tomu nevěřím… Je to jako se vším - udělal to jednou,udělá to znovu
Drž se ![]()
me2dova píše:
Srandu? No jestli to fakt dělá proto, že mu to přijde srandovní, tak bych se trochu lekla jestli jsem nepřecenila jeho mentální vyspělost…a to bych mu taky řekla. Takováhle věc může připadat někomu legrační tak možná v pubertě. Ubližuje tobě a vašemu vztahu, i kdyby pro nic jiného, tak proto, že místo toho, aby se věnoval tobě, nebo malé, tak sedí u PC a shání si hezké a chytré holky do života. Ale ubližuje i těm holkám, které touží po lásce a po vztahu a netuší, že to je ve skutečnosti jen prča k popukání. Takže jestli mu tohle přijde legrační, měl by se nad sebou vážně zamyslet.
Jenže ono to asi nebude o legraci, bude to spíš nějaká taková podivná hra s ohněm. Ze začátku to třeba vážně může myslet jen tak nevinně, ale pak natrefí na nějakou fakt zajímavou/krásnou/nevímco a úžasně vám všem zkomplikuje život, sobě taky.
Zkusila bych se ho zeptat co by říkal na to, kdybys měla také takovej profil na netu a dopisovala si s cizíma chlápkama o tom, že nikoho nemáš a že někoho sháníš a jestli by s tebou nešli na kafe…a kdyby řekl, že by mu to nevadilo, tak bych to vážně udělala, aby si uvědomil, že by mu to sakra vadilo. Pokud ne, je něco divně.
Jo,to si taky pořád říkám,že ted to může být sranda a pak to může vzrůst v něco většího,přeskočí jiskra a je to
.Fakt nevím jestli to je tím egem nebo fakt hledá.Nechápu to,já jsem s chlapama nikdy neměla problém)dost jich po mě vždycky jelo a jede i ted,dokonce i jeho kamarádi(tím se fakt nechci chlupit,jen tím chci říct že nechápu proč to dělá když doma šeredu nemá).Dokonce než jsme si spolu začali tak po mě jel jeho kamarád a on mu furt tlačil do hlavy at si se mnou nic nezačíná,že prý jsem moc pěkná a že by měl pak se mnou problém co se chlapů týče.A co se týče sexu tak si myslím že v tom problém taky nebude,praktikujem zkoro vše a vždycky říkal že jsem mu dala to co žádná nedala.O malou je postaráno a o domácnost se taky staram.Tak nechápu včem to je.Po té hádce se chová jako by jsme spolu začínali.A hlavně mě dost štve,že když se o tom začnu bavit tak je ještě milost pán uraženej a pokaždé mi řekne : tebe to ještě nepustilo?nechceš to zase rozebírat že?!!!!No to by mě
.Já nejsem žádná putka co odpustí a hned tak zapomene!!!Na to upozornovalo hodně lidí než jsme spolu začali a on na to,že se mu to líbí,že takovou holku chce,a ne takovou co sedí doma a je ji všechno jedno.Ale když mu na něco příjdu tak se vzteká!
Anonymní píše:me2dova píše:Jo,to si taky pořád říkám,že ted to může být sranda a pak to může vzrůst v něco většího,přeskočí jiskra a je to
Zkusila bych se ho zeptat co by říkal na to, kdybys měla také takovej profil na netu a dopisovala si s cizíma chlápkama o tom, že nikoho nemáš a že někoho sháníš a jestli by s tebou nešli na kafe…a kdyby řekl, že by mu to nevadilo, tak bych to vážně udělala, aby si uvědomil, že by mu to sakra vadilo. Pokud ne, je něco divně..Fakt nevím jestli to je tím egem nebo fakt hledá.Nechápu to,já jsem s chlapama nikdy neměla problém)dost jich po mě vždycky jelo a jede i ted,dokonce i jeho kamarádi(tím se fakt nechci chlupit,jen tím chci říct že nechápu proč to dělá když doma šeredu nemá).Dokonce než jsme si spolu začali tak po mě jel jeho kamarád a on mu furt tlačil do hlavy at si se mnou nic nezačíná,že prý jsem moc pěkná a že by měl pak se mnou problém co se chlapů týče.A co se týče sexu tak si myslím že v tom problém taky nebude,praktikujem zkoro vše a vždycky říkal že jsem mu dala to co žádná nedala.O malou je postaráno a o domácnost se taky staram.Tak nechápu včem to je.Po té hádce se chová jako by jsme spolu začínali.A hlavně mě dost štve,že když se o tom začnu bavit tak je ještě milost pán uraženej a pokaždé mi řekne : tebe to ještě nepustilo?nechceš to zase rozebírat že?!!!!No to by mě
.Já nejsem žádná putka co odpustí a hned tak zapomene!!!Na to upozornovalo hodně lidí než jsme spolu začali a on na to,že se mu to líbí,že takovou holku chce,a ne takovou co sedí doma a je ji všechno jedno.Ale když mu na něco příjdu tak se vzteká!
Tak mluvit (oblbovat) umí, ale skutečnost je jiná… Prostě chlap…
![]()
Míle ženy, mějte se rady ![]()
Běžte na pedikuru, ke kadeřnici, vytahněte ze šupliku svá kouzla, a chlap zapomené co je to PC. Není vam hanba že virtualní holka je pro něj zajmavější?
Když to klapalo na začatku tak co se změnilo? Jste stejné jako byvaly kdysi? Na každy oheň je potřeba přikladat… ![]()
Lena F. píše:
Míle ženy, mějte se rady
Běžte na pedikuru, ke kadeřnici, vytahněte ze šupliku svá kouzla, a chlap zapomené co je to PC. Není vam hanba že virtualní holka je pro něj zajmavější?
Když to klapalo na začatku tak co se změnilo? Jste stejné jako byvaly kdysi? Na každy oheň je potřeba přikladat…
Tak já si myslím že jsem stejná,to on se spíš změnil.Jinak na sebe dbám,k holiči si zajdu,namalovat se taky namaluju(ikdyž si myslím že to nepotřebuju nějak často),nové ohadříky jsem si taky pořídila,tak nevím v čem se mám ještě změnit.Já jsem ta co se snaží mi spíš příjde.Je pravda že jsem byla dva měsíce po porodu trochu ze všeho paf,je to moje první dítko,ale on sám říkal že to chápe a že se to zpraví!Je mi hanba,ale za něho že oblbuje baby na netu
.
Lena F. píše:
Míle ženy, mějte se rady
Když to klapalo na začatku tak co se změnilo? Jste stejné jako byvaly kdysi? Na každy oheň je potřeba přikladat…
Já bych teda nerada ,aby mě muž miloval jen když jsem upravená, přijdu od kadeřnice a z pedikůry a lezu mu do vilně do prdele..
Co s takovým..
Lizbeth píše:Lena F. píše:Já bych teda nerada ,aby mě muž miloval jen když jsem upravená, přijdu od kadeřnice a z pedikůry a lezu mu do vilně do prdele..
Míle ženy, mějte se rady
Když to klapalo na začatku tak co se změnilo? Jste stejné jako byvaly kdysi? Na každy oheň je potřeba přikladat…Co s takovým..
a co třeba nějaká finta místo hádky? ![]()
udělej si profil, stáhni někde fotku, pozvi ho na kafe a ten se bude divit..
aspoň budete mít oba jasno ![]()
a dala bych mu to sežrat.. nový ohoz a účes ![]()
(btw já jsem takhle bývalýmu pozvala slečnu na večeři k nám domů, uvařila a po jejím příchodu jsem oznámila, že nebudu rušit a spím u kámošky. potom už jsem si jen zabalila věci a odstěhovala se. ty jejich pohledy byly super zadostiučinění.)
máte mimíse, tak to chce promyslet, ale myslím, že je jen otázka času, kdy od sebe půjdete ![]()
Ali88 píše:
a co třeba nějaká finta místo hádky?
udělej si profil, stáhni někde fotku, pozvi ho na kafe a ten se bude divit..aspoň budete mít oba jasno
a dala bych mu to sežrat.. nový ohoz a účes
(btw já jsem takhle bývalýmu pozvala slečnu na večeři k nám domů, uvařila a po jejím příchodu jsem oznámila, že nebudu rušit a spím u kámošky. potom už jsem si jen zabalila věci a odstěhovala se. ty jejich pohledy byly super zadostiučinění.)
máte mimíse, tak to chce promyslet, ale myslím, že je jen otázka času, kdy od sebe půjdete
teda to jsi odvážná
moc hezky vymyšleno ![]()
Lizbeth píše:Lena F. píše:Já bych teda nerada ,aby mě muž miloval jen když jsem upravená, přijdu od kadeřnice a z pedikůry a lezu mu do vilně do prdele..
Míle ženy, mějte se rady
Když to klapalo na začatku tak co se změnilo? Jste stejné jako byvaly kdysi? Na každy oheň je potřeba přikladat…Co s takovým..
Verca182 píše:Ali88 píše:teda to jsi odvážná
a co třeba nějaká finta místo hádky?
udělej si profil, stáhni někde fotku, pozvi ho na kafe a ten se bude divit..aspoň budete mít oba jasno
a dala bych mu to sežrat.. nový ohoz a účes
máte mimíse, tak to chce promyslet, ale myslím, že je jen otázka času, kdy od sebe půjdetemoc hezky vymyšleno
s odvahou to nemělo nic společného.. potom jsem se hroutila hezky dlouho ![]()
v podstatě šlo o pomstu, on dělal blbce ze mě, já jsem ho chtěla udělat z něj ![]()