Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, takže jsem mail dnes odeslala. Odpověď nebyla žádná, moje dcerka slavila dnes narozeniny, takže se nás na oslavě sešlo povícero. Přivezl jí krásné dárky, pohoda, jako normálně. Večer odjel k sobě domů, přeskupit auta atd., zítra odjíždí na Moravu. Nahlédla jsem teď na jeho profil a má tam, že je zadaný. Takže tímto už se s ním o tom nebudu vůbec bavit a budu mu věřit, co joného mi taky zbývá…Katka
Spravnej chlap…
drzim vam pesti, at je vsechno jak ma byt… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, takže jsem mail dnes odeslala. Odpověď nebyla žádná, moje dcerka slavila dnes narozeniny, takže se nás na oslavě sešlo povícero. Přivezl jí krásné dárky, pohoda, jako normálně. Večer odjel k sobě domů, přeskupit auta atd., zítra odjíždí na Moravu. Nahlédla jsem teď na jeho profil a má tam, že je zadaný. Takže tímto už se s ním o tom nebudu vůbec bavit a budu mu věřit, co joného mi taky zbývá…Katka
No vidíš, ani to nebolelo, vždycky ve vztahu musí ustupovaz dva, ne jen jeden. Jsem za tebe ráda, mě vždycky cizí štěstí potěší. ![]()
Co se tím změní, že si dal do statusu, že je zadaný? ![]()
Pro vdané ženy je zadaný milenec velice výhodný a atraktivní, ví že nebude otravovat, protože má závazky..popř. stačí pohrozit, že to řeknu manželce nebo přítelkyni a je klid..kdyby byl nějaký extra dotěrný.. ![]()
@peggy.sl píše:
Co se tím změní, že si dal do statusu, že je zadaný?
Pro vdané ženy je zadaný milenec velice výhodný a atraktivní, ví že nebude otravovat, protože má závazky..popř. stačí pohrozit, že to řeknu manželce nebo přítelkyni a je klid..kdyby byl nějaký extra dotěrný..
No asi se nezměnilo nic. Chtěla, ať si to tam dá a on poslechnul.
Tak pro mě v tom rozdíl je. Milenku na povyražení tam podle mého nehledal, nepsal si o sexu, v sexu nám to klape a na paralelní vztahy on prostě není…Spíše jsem se obávala, zda tam nehledá nástupkyni a mně to nechce říct až do té doby, kdy by byla ruka v rukávě. K.
@Anonymní píše:
Tak pro mě v tom rozdíl je. Milenku na povyražení tam podle mého nehledal, nepsal si o sexu, v sexu nám to klape a na paralelní vztahy on prostě není…Spíše jsem se obávala, zda tam nehledá nástupkyni a mně to nechce říct až do té doby, kdy by byla ruka v rukávě. K.
Tohle je hra s ohněm.. ![]()
No tak to samozřejmě je, s tím nic nenadělám. Víc se v tom šťourat nebudu. Ono 95 procent zadaných chlapů je tam bez fotky s nějakou přezdívkou, takže samozřejmě jejich drahé polovičky o tom nemají ani tušení. To jenom ten můj vůl tam má fotku, jméno i bydliště…
-prý nemá co skrývat a nic špatného nedělá… Ale já už to s ním řešit nebudu, ať si píše, když ho to baví…
@Anonymní píše:
No tak to samozřejmě je, s tím nic nenadělám. Víc se v tom šťourat nebudu. Ono 95 procent zadaných chlapů je tam bez fotky s nějakou přezdívkou, takže samozřejmě jejich drahé polovičky o tom nemají ani tušení. To jenom ten můj vůl tam má fotku, jméno i bydliště…-prý nemá co skrývat a nic špatného nedělá… Ale já už to s ním řešit nebudu, ať si píše, když ho to baví…
Máte k tomu celkem dobrý přístup…A pokud tam má vše vyplněno jak jste psala, tak si myslím že se nemáte čeho obávat…prostě si jen potřebuje s někým vyměnit pár písmenek a nic víc…některým to možná příjde hloupé a vždy zaatím hledají nevěru, ale né vždy tomu tak je…vyjasnila jste si to sním a tím to končí, Vy jste v klidu on taky, a upřímně myslím, že by jste sama poznala kdyby Vás podváděl nebo tak…hodně štěstí a upřímnosti ve vztahu
fandím Vám
@Anonymní píše:
No tak to samozřejmě je, s tím nic nenadělám. Víc se v tom šťourat nebudu. Ono 95 procent zadaných chlapů je tam bez fotky s nějakou přezdívkou, takže samozřejmě jejich drahé polovičky o tom nemají ani tušení. To jenom ten můj vůl tam má fotku, jméno i bydliště…-prý nemá co skrývat a nic špatného nedělá… Ale já už to s ním řešit nebudu, ať si píše, když ho to baví…
@Anonymní píše:
@peggy.sl píše:
Co se tím změní, že si dal do statusu, že je zadaný?
Pro vdané ženy je zadaný milenec velice výhodný a atraktivní, ví že nebude otravovat, protože má závazky..popř. stačí pohrozit, že to řeknu manželce nebo přítelkyni a je klid..kdyby byl nějaký extra dotěrný..
Přesně.. já beru například jenom zadaný..
![]()
@Anonymní píše:
No.. držím palce.. nicméně příležitost dělá zloděje.. s jídlem roste chuť.. a mít za partnera chlapa, kterej má profil na SEZNAMCE.. no.. ![]()
Njn, taky bych samozřejmě byla raději, kdyby tam nebyl. Ale co mám dělat, když ho mám ráda a vztah jinak klape? Prudit ho s tím nebudu, samozřejmě, když by se mi doneslo něco nekalého, tak bych to řešila, ale zatím jsem mi nestalo (resp. nezjistila jsem), že by mi někdy kecal…Katka