Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AdelkaMala píše: Ženy jsou vzrušivé klitoridálně a nebo (některé)i vaginálně… z análu se ještě žádná pořádně neudělala (spíš se jen pok*kala a měla natrhnutý zadek)
Tohle není pravda, i když jsem si to taky dlouho myslel, ale kamarádka, která nemá důvod mi v tomhle lhát se takhle udělá, ne se mnou pochopitelně.
A není to jediný případ, o kterém vím.
Od té doby věřím, že se to může i ženám líbit.
Jsi už někdy zažila kamarádku, která nekecela a nedělala „velkou holku“?… taková neexistuje ![]()
@AdelkaMala
Zažil, páč jsem chlap a pro kamarádky tedy jaksi nemá smysl, aby si přede mnou hrály na velký holky.
A toho čerta si nech, já se ho stejně nebojím.
Dovol abych se zasmála… tak právě proto, že jsi chlap tak ti jako chlapovi navalí klínů ![]()
Já si na nic nehraji… já nás ženy vidím jen sebekriticky
… podle mně kecáááááá ![]()
A podle me zase ne, obcas to s pritelem taky vyzkousime, a co si naposled(je to uz je dlouho) pamatuju tak to bylo daleko lepsi nez semse kdy udala vaginalne
![]()
Tak s kolibříkem to asi ani nebolí… ale s pořádným mackem co má ten můj… nene děkuji… nechci jít na zašívání ![]()
@AdelkaMala píše:
Já si na nic nehraji… já nás ženy vidím jen sebekriticky… podle mně kecáááááá
Spis „podle sebe soudim tebe“ ne? Ja mam pri analnim sexu mnohen silnejsi orgasmus nez pri klasickem sexu…nemyslim si, ze dotycna keca…
@AdelkaMala píše:
Tak s kolibříkem to asi ani nebolí… ale s pořádným mackem co má ten můj… nene děkuji… nechci jít na zašívání
Tak muj muz je teda vybaven nadprumerne a presto me nikdy nenatrhnul. On to holt chlap taky musi s zenskou umet no ![]()
BEcherovka píše:
A podle me zase ne, obcas to s pritelem taky vyzkousime, a co si naposled(je to uz je dlouho) pamatuju tak to bylo daleko lepsi nez semse kdy udala vaginalne![]()
locika píše:
Spis „podle sebe soudim tebe“ ne? Ja mam pri analnim sexu mnohen silnejsi orgasmus nez pri klasickem sexu…nemyslim si, ze dotycna keca…
Ano, říkala mi že ten orgasmus je právě úplně jinej a že se jí líbí snad nejvíc.
Předtím než mi to řekla, jsem to taky netušil, myslel jsem si že celej anál je jen o tom, že holka podrží chlapovi a má u toho spíš strach, než jakékoliv jiné pocity.
@AdelkaMala nesmi na to jit hrr jasko do vaginy ale musi pomaloucku, pohrat si a poslouchat co ty pocitujes, pokud si te partner vazi tak nechce abys jela na pohotovost a vysvetlovala jak se ti to vlastne stalo,
nemuzu s cim srovnat ale kolibritk to rozhodne neni, ja jsem spokojena
a pokud jste oba spokojeni s vaginalnim sexem a libi se vam to stale to same tak proc menit ze? Ale nekdo rad experimentuje a ja az na pocatecni bolest anal miluju
@Heineken je to uplne neco jineho, intenzivniho, nevim presne jak pro chlapa, ale ja si ztezovat nemuzu
co si matne pamatuju co kdysi rikal pritel tak ze je to uzssi a lepsi
@Heineken my si teda anal dopravame obcas, musim ja na to mit chut a naladu, ale pak teda se na to tesim, rozhodne nepocituju zadny strach. Ale nepripravena bych do toho nesla, a taky jak tu nekdo psal, je to i o duvere tech dvou.