Anální sex - zdravotní rizika a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
7.8.13 00:01
@AdelkaMala píše:
@locikaa presto me nikdy nenatrhnul… to přijde :D

Neboj, mam citliveho manzela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prama
7.8.13 10:02

Tak u mě jsem se k tomu dostali neplánovaně po flašce vína a hned napoprvé jsem měla silný orgasmus. Následně za střízliva jsem s análním sexem žádný problém neměla. Asi na to nemá smysl použít nějakého nadrženýho uspěchanýho blba… u nás je anální sex už celkem standard, takže moc nerozumím těm prudérním obavám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.13 17:42

Já anál miluji, mám u toho super mokré orgasmy. :) Sama si ho tam dávám. A vůbec mě to nebolí. Záleží na chlapovi s prvním manželem jsem se styděla a neměla jsem ani anál, ani mokré orgasmy.

• Citovat
  • Upravit
Milovníček
31.10.13 17:57

Jeden názor z druhé strany

@Anonymní píše:
Dík za radu. střídat bych ho nenechala. jedině, že by do té jedné z nich pak použil kondom.bylo to poprvé u obou a bez gelu a bez problémů. krásně tam vklouzl ani nevím jak, prostě pohoda :).včera se mu to zalíbilo tak, že už žadoní na dnešní večer, prý zopáknout. 8o autorka otázky

Ahoj zvídavá!
Zkusím Ti taky k tomu něco říci, asi jako první chlap tady! :roll:
Análek jsem kdysi párkrát zkusil se ženou, když je člověk trpělivý. opatrnýa něžný, dá se to a chlapa to někdy pěkně vzruší, zvláště, když zastrčí prst do té druhé dirky, podráždí bod G a pak masíruje své nářadíčko přes úzkou přepážku mezi oběma dirkami! ;)
Používali jsme na zjemnění nejraději dětský olejíček, taky jsem třeba nejprve byl ve vagínce a pak to vzal do análku a pustil to tam - je to paráda, nebát se protržení kondomu či že to tam neplánovaně pustím bez něj /to jsem měl raději, ale žena nesnášela dobře antikoncepci a bez ní jsem musel ven dříve, než mi bylo milo! Ony ty rady o tom, jak může oddálit mé vyvrcholení, když mne zmačkne na správném místě u kořene se někdy dost těžko praktikují, když se už oba hezky rozpálí!/ :hug:
Ano, tenhle způsob má něco do sebe, ale i když se mi při tom podařilo i moji skvělou milenku pěkně vzrušit, většinou měla strach a pak byla až moc těsná a bolelo ji to! Jednou i trochu krvácela a pak ji to tam pálilo, takže jsme se vrátili raději k té správné dirce, se vším, co to obnáší! Nejhezčí je to stejně na koníčka! Ostatně, lidé by si měli vzájemně naslouchat a dělat jen to, co je příjemné oběma! A nepodceňovat něžnou předehru! /Já tedy už anální sex nemusím, to spíše ještě orální /samozřejmě s patřičnou hygienou!/- to mne dokáže hodně vzrušit i uspokojit a můj mrštný jazýček udělá své i ve vagínce, takže ani druhá strana nelituje, ale když to někomu vyhovuje a je opatrný, nebudu mu to vymlouvat! :hug: ♥ Mirek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.14 10:40

Ma nektera z vas takovy problem ze by vas partner nechtel anal? S byvalym pritelem jsme ho provozovali bezne a libilo se mi to i vic nez normalni sex, ale kdyz jsem se ptala meho soucasneho pritele co by mel za tajne prani tak jsem ocekavala ze rekne treba ten anal jako vetsina muzu ale on rek ze hlavně ne nic do zadku ze to by nechtel, tak se mu to ted uz docela bojim rict ze ja bych chtela. Jak by jste mu to rekli vy? :oops:

• Citovat
  • Upravit
7376
5.8.14 11:05

:oops: tak mozna myslel, Ze nechce nic strkat do sveho zadku :mrgreen: :oops: narovinu mu rekni, ze se ti to libi a proc se mu to prici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 11:21

No ale tak on myslel třeba svůj zadek :lol: muj taky miluje když to tak může dělat mě ale když jde o jeho zadek tak to je nepřijatelný a já to respektuju, se ho zkus na to zeptat a pěkně narovinu žádnej stud ať si třeba můžete pořádně užít i to o čem jen sníte :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.14 11:23

Na to jsem se ho pak prave ptala jak to myslel a myslel tak jeho ale i muj zadek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.14 11:24
@Anonymní píše:
Ma nektera z vas takovy problem ze by vas partner nechtel anal? S byvalym pritelem jsme ho provozovali bezne a libilo se mi to i vic nez normalni sex, ale kdyz jsem se ptala meho soucasneho pritele co by mel za tajne prani tak jsem ocekavala ze rekne treba ten anal jako vetsina muzu ale on rek ze hlavně ne nic do zadku ze to by nechtel, tak se mu to ted uz docela bojim rict ze ja bych chtela. Jak by jste mu to rekli vy? :oops:

jezisi a co je na tom divnyho? Nekdo ma rad holky, druhy zase vdolky… ;)
To, ze s byvalym jste meli radeji anal neznamena, ze to tak budou mit i dalsi tvi sexualni partneri…nebo chces mit mustr i na sex :?:

• Citovat
  • Upravit
72725
5.8.14 13:54
@Anonymní píše:
Ma nektera z vas takovy problem ze by vas partner nechtel anal? S byvalym pritelem jsme ho provozovali bezne a libilo se mi to i vic nez normalni sex, ale kdyz jsem se ptala meho soucasneho pritele co by mel za tajne prani tak jsem ocekavala ze rekne treba ten anal jako vetsina muzu ale on rek ze hlavně ne nic do zadku ze to by nechtel, tak se mu to ted uz docela bojim rict ze ja bych chtela. Jak by jste mu to rekli vy? :oops:
řekla bych mu to normálně.. můj chlap by do toho taky nešel - každý má rád něco jiného, no :nevim: s Tvým narovinu promluv, hotovo..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 14:23

Každý to má jinak přece. S ex jsme do tohodle nikdy nešli, a se současným si to užíváme oboustranně. Musíte se sladit no. A nikdo nemůže být nucen do ničeho.

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
5.8.14 18:26

Třeba řekl, že to nechce, protože si myslí, že bys do toho nešla ty a nechce to proto ani navrhovat :) nevím.. normálně říct, že máš ráda anál a proč je proti :palec: Já to nikdy nemusela, měla jsem špatný zkušenosti :mrgreen:. Až co jsem se svým nynějším přítelem, dala jsem tomu znova šanci a nelituju. Je to úplně o něčem jiným, ale jen jako zpestření jednou za čas.. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.14 14:09

Také by jsem to chtěla zkusit, takové malé zpestření ale na jednu stranu mi to přijde nechutné, přeci jenom ta dírka k tomu neslouží že… nebo treba je to takový hloupý si i o to řict.. ale přeci jenom láká to, mužeme si o tom tady nějak popovídat aby jsem treba nemela takovej blbej pocit se na to zeptat popřípadě to udělat? díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.14 15:44
@Anonymní píše:
Také by jsem to chtěla zkusit, takové malé zpestření ale na jednu stranu mi to přijde nechutné, přeci jenom ta dírka k tomu neslouží že… nebo treba je to takový hloupý si i o to řict.. ale přeci jenom láká to, mužeme si o tom tady nějak popovídat aby jsem treba nemela takovej blbej pocit se na to zeptat popřípadě to udělat? díky

No ja se taky prave bojim si o to partnerovi o to rict, nevim co si o mne pak pomysli :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.14 18:02

A co treba u nejakyho fajn veceru, vinka a oboustranny chuti tak navrhnout ze bys chtela experimentovat, co by se libilo jemu, kdxz se rozpovida tak to pak taky reknes a neprijde ti to divny ;) muj rovnou koupil lubrikac a vecer jsme to prubli, umi to luxusne a chce to casto ja uz takovej priznivec nejsem ale kdyz to sedne je to uzasny, ten orgasmus je uplne jinej a prijde mi ze lepsi ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky