Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anální sex-včera jsme zkusily poprvé při milování anální sex, vzešlo to samo. manžel byl unešený ale mě to přes kondom nic neříkalo. no já mám problém s kondomem i u normálního sexu, bez něj je to v poho.je to jako by ve mně vůbec nebyl, nic necítím. zkoušel někdo anál i bez kondomu, šly by jste do toho?
Anál bez kondomu je u nas normální. Jen musí zůstat u analu..
Rači anonym
. Já to sem tam manželovi dopřeju a bez kondomu. A nikdy jsem s tim neměla problém. Samozřejmě začátek byl velice pomalý a se vší opatrností ale jink to bylo v poho. A za sebe můžu říct že to bylo příjemné.
Anální sex praktikejem s manželem bez kondomu běžně, nemám s tím problém, ani on ne.
Horší je, kdyz se do tebe udělá..alespoň mne to pak na zachode pálí :-0
Anální sex se mi líbí, já mám u toho hodně silný orgasmus, kondom nepoužíváme a střídáme obě dírky, chvíli jena, chvíli druhá a nikdy jsem neměla žádný zdravotní problém. Ale já si řitní otvor před sexem pořádně i zevnitř vymývám, jinak bych ho tam nepustila.
@Anonymní píše:
Anální sex se mi líbí, já mám u toho hodně silný orgasmus, kondom nepoužíváme a střídáme obě dírky, chvíli jena, chvíli druhá a nikdy jsem neměla žádný zdravotní problém. Ale já si řitní otvor před sexem pořádně i zevnitř vymývám, jinak bych ho tam nepustila.
jak ho vymýváš??? ![]()
Tak já se holky přiznám, že anální sex mě láká poslední dobou víc než je zdrávo
jenže ten můj o tom nechce ani slyšet, takže si o tom můžu nechat jen zdát
docela by mě zajímalo, jestli vás to třeba poprvé bolelo nebo se stala nějaká „nehoda“
Ahoj, my jej taky sem tam praktikujeme. Vždy bez kondomu, ale udělat bych ho dovnitř asi nenechala, prostě stihne vyklouznout a tak nám to oběma vyhovuje
jinak střídání dírek si myslím, že není dobrý nápad. Nevím, jak to zvládneš uvnitř umýt dokonale, podle mě to moc nejde
jinak je pravda, že člověk na to musí hodně pomalu, zkoušet to několikatero milování a nakonec se uvolníš natolik, že ani nevíš a už tam je
jinak pro mě je to taky příjemné..dokonce mám ráda, když manžel je v zadečku a ve předu mám vibrátot, to jsou teprve orgasmy! ![]()
Dík za radu. střídat bych ho nenechala. jedině, že by do té jedné z nich pak použil kondom.bylo to poprvé u obou a bez gelu a bez problémů. krásně tam vklouzl ani nevím jak, prostě pohoda
.včera se mu to zalíbilo tak, že už žadoní na dnešní večer, prý zopáknout.
autorka otázky
Střídání dírek je fakt šmakozní a nejlepší, když se mi pak vystříká na prsa, případně jedobrá kombinace anální kolík a macek
Nejlepší je trojkombinade, tj. vibe plus střídání… tím si stimujuleš úplně všechno (krom dásní ![]()
Já to taky miluju do zadečku. Začnu vždy s análním šperkem, tak dvě hodiny před sexem, jsem pak rozžhavená při sexu a hned se udělám.. Ten anální šperk je na to super, že se dá nosit a pěkně mě rozdělá ![]()
Ono s těmi hemeroidy to možná nemusí být až takový problém. Podle mě vznikají hlavně přílišným tlačením apod. Prostě při dostatečné lubrikaci a uvolnění může být anální sex paradoxně méne náročným než nevhodné vyprázdnění. Ale tohle nevím úplně jistě, tak to neberte příliš vážně-)))