Anální sex - zdravotní rizika a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lihow
12.3.13 10:53
@Wecernice2 píše:
No já mám anální styk ráda, občas ho praktikujeme, ale s těmi hemeroidy si to osobně nedokážu představit. Možná by ta chuť na něj ale byla hnacím impulsem to skutečně vyřešit :-)

Ono s těmi hemeroidy to možná nemusí být až takový problém. Podle mě vznikají hlavně přílišným tlačením apod. Prostě při dostatečné lubrikaci a uvolnění může být anální sex paradoxně méne náročným než nevhodné vyprázdnění. Ale tohle nevím úplně jistě, tak to neberte příliš vážně-)))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 15:37

Anální sex-včera jsme zkusily poprvé při milování anální sex, vzešlo to samo. manžel byl unešený ale mě to přes kondom nic neříkalo. no já mám problém s kondomem i u normálního sexu, bez něj je to v poho.je to jako by ve mně vůbec nebyl, nic necítím. zkoušel někdo anál i bez kondomu, šly by jste do toho?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 15:45

Anál bez kondomu je u nas normální. Jen musí zůstat u analu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 15:48

Rači anonym :-D. Já to sem tam manželovi dopřeju a bez kondomu. A nikdy jsem s tim neměla problém. Samozřejmě začátek byl velice pomalý a se vší opatrností ale jink to bylo v poho. A za sebe můžu říct že to bylo příjemné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 15:51

Anální sex praktikejem s manželem bez kondomu běžně, nemám s tím problém, ani on ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 15:54

Horší je, kdyz se do tebe udělá..alespoň mne to pak na zachode pálí :-0

• Citovat
  • Upravit
4263
30.3.13 16:08
@Kamča.dalmatinka píše: :lol: hlavně trefit díru :lol: mezi to to totiž dost bolí :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.13 16:22

Anální sex se mi líbí, já mám u toho hodně silný orgasmus, kondom nepoužíváme a střídáme obě dírky, chvíli jena, chvíli druhá a nikdy jsem neměla žádný zdravotní problém. Ale já si řitní otvor před sexem pořádně i zevnitř vymývám, jinak bych ho tam nepustila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 16:23
@Anonymní píše:
Anální sex se mi líbí, já mám u toho hodně silný orgasmus, kondom nepoužíváme a střídáme obě dírky, chvíli jena, chvíli druhá a nikdy jsem neměla žádný zdravotní problém. Ale já si řitní otvor před sexem pořádně i zevnitř vymývám, jinak bych ho tam nepustila.

jak ho vymýváš??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 16:54

Tak já se holky přiznám, že anální sex mě láká poslední dobou víc než je zdrávo :lol: jenže ten můj o tom nechce ani slyšet, takže si o tom můžu nechat jen zdát :cert: docela by mě zajímalo, jestli vás to třeba poprvé bolelo nebo se stala nějaká „nehoda“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 17:13

Ahoj, my jej taky sem tam praktikujeme. Vždy bez kondomu, ale udělat bych ho dovnitř asi nenechala, prostě stihne vyklouznout a tak nám to oběma vyhovuje :) jinak střídání dírek si myslím, že není dobrý nápad. Nevím, jak to zvládneš uvnitř umýt dokonale, podle mě to moc nejde :nevim: jinak je pravda, že člověk na to musí hodně pomalu, zkoušet to několikatero milování a nakonec se uvolníš natolik, že ani nevíš a už tam je :) jinak pro mě je to taky příjemné..dokonce mám ráda, když manžel je v zadečku a ve předu mám vibrátot, to jsou teprve orgasmy! :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.13 19:08

Dík za radu. střídat bych ho nenechala. jedině, že by do té jedné z nich pak použil kondom.bylo to poprvé u obou a bez gelu a bez problémů. krásně tam vklouzl ani nevím jak, prostě pohoda :).včera se mu to zalíbilo tak, že už žadoní na dnešní večer, prý zopáknout. 8o autorka otázky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.13 11:10

Střídání dírek je fakt šmakozní a nejlepší, když se mi pak vystříká na prsa, případně jedobrá kombinace anální kolík a macek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.13 11:13

Nejlepší je trojkombinade, tj. vibe plus střídání… tím si stimujuleš úplně všechno (krom dásní :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.13 19:26

anální šperk

Já to taky miluju do zadečku. Začnu vždy s análním šperkem, tak dvě hodiny před sexem, jsem pak rozžhavená při sexu a hned se udělám.. Ten anální šperk je na to super, že se dá nosit a pěkně mě rozdělá :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky