Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slunicko83 tak jsem si početla tvoje rady a jediný s čím nesouhlasím je zezadu
mám pocit,že při téhle poloze bych si chlapa neohlídala a prdel by dostala nakládačku
![]()
Hele a ten olejíček
nemaže to pak moc
![]()
@denisa 76 no tak samozřejmě si musí chlap dávat pozor, i když záleží taky jak je vybavenej, můj přítel ho má tak akorát, takže i když to pěkně rozjedem,tak není problém
Ale kdyby měl nějakých 18 cm třeba nebo víc, tak to by byla jiná asi a musel by si dávat víc pozor
No maže to dost, stačí málo a vystačí to. Nemám ráda lubrikanty, páč mám pocit, že za chvíli ho musím použít znova. U olejíčku to takhle není
![]()
@Anonymní píše:
Robertek není špatnej nápad. Asi chlapovi řeknu.
urcite si ho porid, ten oral si myslim ze by chlap nedelal taky, kdyz mu vadi i Ms, ono je to taky trochu citit. Memu muzi to taky vadi, takze oral dela az nejakou dobu po MS.
U nas se moc nestava, ze bych mela nezvladatelnou chut a muz nechtel vubec, ale jednou me fakt zachranil, to jsem zkousela sama i ten analek a super.
K.
@slunicko83 píše:
@denisa 76 no tak samozřejmě si musí chlap dávat pozor, i když záleží taky jak je vybavenej, můj přítel ho má tak akorát, takže i když to pěkně rozjedem,tak není problémAle kdyby měl nějakých 18 cm třeba nebo víc, tak to by byla jiná asi a musel by si dávat víc pozor
No maže to dost, stačí málo a vystačí to. Nemám ráda lubrikanty, páč mám pocit, že za chvíli ho musím použít znova. U olejíčku to takhle není
![]()
no toho mýho je právě dost..my máme právě těch 19cm a když se rozvášní tak by mě asi natrhl i uši a co se týká zadku tak ten si musím ohlídat.Lubrikanty nepoužívám,prootže mě vysušují
![]()
Olejíček vyzkouším
![]()
jj, vibrátor doporučuju
Používáme ho s přítelem při sexu skoro pokaždý a je to bomba, hlavně ty vibrace na nejvyšší stupeň
![]()
@denisa 76 jo tak s 19ti cm chápu tvé obavy
to by mi taky asi vylezl krkem ![]()
ty jo, si pamatuju, jak byl přítel opatrnej i při klasickym sexu když jsem byla těhotná..někdy v 8.měsíci už jsem měla břicho jak s dvojčatama a on se strašně bál, aby tam malýmu něco neudělal, to bylo strašně sladký
![]()
@slunicko83 píše:
@denisa 76 jo tak s 19ti cm chápu tvé obavy![]()
to by mi taky asi vylezl krkem
ty jo, si pamatuju, jak byl přítel opatrnej i při klasickym sexu když jsem byla těhotná..někdy v 8.měsíci už jsem měla břicho jak s dvojčatama a on se strašně bál, aby tam malýmu něco neudělal, to bylo strašně sladký![]()
tak julče vyhovuje..je pro ní akurát,ale někdy se musí chlapec brzdit
No to se nedivím,že se bál..mám pocit,že v tomhle jsou chlapi i víc zodpovědnější.Já sice dítě nemám,ale když jsem v procesu ivf tak mangel si dá pohov a sex jde stranou.někdy spíš otravuju já
![]()
@denisa 76 jo to je pravda,že jsou zodpovědnější
I když já už ke konci těhu neměla ani moc chuť a přítel už to odmítal úplně, páč když se malej hejbal, tak se mi hejbalo celý břicho a při tom fakt nejde souložit
Malýmu jsou teprve 2 měsíce, tak to mám ještě v živé paměti ![]()
@slunicko83 píše:
@denisa 76 jo to je pravda,že jsou zodpovědnějšíI když já už ke konci těhu neměla ani moc chuť a přítel už to odmítal úplně, páč když se malej hejbal, tak se mi hejbalo celý břicho a při tom fakt nejde souložit
![]()
Malýmu jsou teprve 2 měsíce, tak to mám ještě v živé paměti
Taky bych si to nedokázala představit
No tak to je ještě takový čerstvoučký mimínečko a gratuluji ![]()
Já se ted připravuju na ivf a už ted jsem zodpovědná a rajtování jako za mlada si nechám až to bude za náma.Sex tedy provozujeme,ale jak já říkám..jenom na krajíček
i když je to tááááááák těžký dodržet
![]()
Taky jsem neměla k análnímu sexu důvěru, ale přítel loudil a nakonec se mi to i líbilo. Ale bez gelu a robertka nevím jak by to dopadlo.
@slunicko83 píše:
@denisa 76 no tak samozřejmě si musí chlap dávat pozor, i když záleží taky jak je vybavenej, můj přítel ho má tak akorát, takže i když to pěkně rozjedem,tak není problémAle kdyby měl nějakých 18 cm třeba nebo víc, tak to by byla jiná asi a musel by si dávat víc pozor
![]()
Ten olejíček vyzkouším, my tam naplácali indulonu, tu modrou je dost mastná. Akorát průser byl, že jsem usnula s tou indulonou pod zadkem
Ráno šok co bylo v posteli
![]()
Hlavně musíš být hodně vzrušená, aby tě to nebolelo. Ani tak to nemusí být nic extra, ale jestli chcete, jděte do toho.
@LucieŠH píše:
@Denisa 76…přítel má taky takového a prostě nám to nejde…jak jste začínali vy s análem? nebolelo tě to? já jsem umírala bolestí pokaždé(2×):-D, ale i tak…bojíme se, protože naposledy mi odtamtud tekla krev, ale oba nás to s partnerem hodně vzrušuje a snažíme se s tím něco dělat už 3.rokem…
písnu Ti u nás v diskusi ![]()
@LucieŠH píše:
@denisa 76 Ok, jen musím počkat, až mě dají do skupiny. Nějak jsem odtamtud zmizela
už jsem tě vrátila
![]()