Anální sex - zdravotní rizika a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
27.5.12 18:22
@Paoloska píše:
Tak jsem tu diskusi právě dočetla a jsem mrtvá :mrgreen: :potlesk: To jsou perly :palec:

no jo ,ta byla :mrgreen: :mrgreen: nezapomenutelná :mrgreen: a kamčo s tebou ji mám spojenou protože ty nejlepší hlášky patřily tobě :pankac: :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.12 20:37
@Dydynky píše:
Pokud jsi byla i na klonoskopii, tak to ani nezkoušej, partnerovo penis by byl pro tebe jako žiletka.. (pokud není mrňavej ;) )
Přebytky chuti tvé, nebo partnerovo? Tvé se dají ukojit orálním sexem, pokud ti stačí klitoriální orgasmus (prostě si vezmeš tampon a šňůrku malinko schováš) a necháš si udělat dobře, u chlapa máš možností o dost víc..ruce, nohy, pusa atd.. :Da pro některé páry není ani ms překážkou..pokud není opravdu silná… :pankac:

Přebytky moje. A klitoriální nestačí :? Partner nemá problém ty dny vydržet, ale já jo. Ms mám první dny silnou a hlavně partner do klasickýho sexu během ms nepůjde. Asi nezbývá, než to vydržet :(

• Citovat
  • Upravit
33916
27.5.12 20:40
@Kamča.dalmatinka píše: :lol: hlavně trefit díru :lol: mezi to to totiž dost bolí :mrgreen:

Ty jo Kačko se chlámu šíleně..ale máš pravdu :pankac:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.12 20:42

Osoobně mám anál docela ráda,ale musí být nálada..u mě být opilá a nepotřebuju ani lubrikant..to že si pak nesednu týden na prdel je jiná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
27.5.12 20:52
@Anonymní píše:
Přebytky moje. A klitoriální nestačí :? Partner nemá problém ty dny vydržet, ale já jo. Ms mám první dny silnou a hlavně partner do klasickýho sexu během ms nepůjde. Asi nezbývá, než to vydržet :(

Nestačí? To je škoda, pro mě je ten nejsilnější ze všech.. :lol: no pokud ti partner nehelfne, tak si pořiď robertka a udělej si to sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
27.5.12 20:54
@denisa 76 píše:
Osoobně mám anál docela ráda,ale musí být nálada..u mě být opilá a nepotřebuju ani lubrikant..to že si pak nesednu týden na prdel je jiná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: akorát jsem si na takovej jeden zážiteček vzpomněla 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.12 21:01
@Dydynky píše: :mrgreen: :mrgreen: akorát jsem si na takovej jeden zážiteček vzpomněla 8o :mrgreen: :mrgreen:

jo já právě taky..když jsem v ráži tak to semnou mlátí a nějaké trhliny se nepřipouštím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pamatuju si jak jednou jsem se odvázala a chtěla jít rovnou na věc..Hláška vra..mě ho tam chlapa dostala varu a já si prdel heřmánkovala ještě týden :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.12 21:42

Robertek není špatnej nápad. Asi chlapovi řeknu.

• Citovat
  • Upravit
3466
27.5.12 23:35
@Anonymní píše:
Robertek není špatnej nápad. Asi chlapovi řeknu.

No pokud s tebou nechce spát při ms, pochybuju, že se v tobě bude chtít rochnit robertkem.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.12 23:39

Ne, to sem myslela, že obstarám sama. Chlap ho jen pořídí.

• Citovat
  • Upravit
3466
27.5.12 23:42
@denisa 76 píše:
jo já právě taky..když jsem v ráži tak to semnou mlátí a nějaké trhliny se nepřipouštím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pamatuju si jak jednou jsem se odvázala a chtěla jít rovnou na věc..Hláška vra..mě ho tam chlapa dostala varu a já si prdel heřmánkovala ještě týden :jazyk: :jazyk:

taky jsem byla jednou pěkně v ráži.. :pankac: jen jsem malinko pozapomněla na ty vnitřní hemeroidy.. ten následující pohled do wc plného krve mě fakt dostal.. :zed: tejden jsem chodila jako naprc… kobyla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
27.5.12 23:44
@Anonymní píše:
Ne, to sem myslela, že obstarám sama. Chlap ho jen pořídí.

no vidíš a máš to vyřešený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.5.12 06:32
@Dydynky píše:
taky jsem byla jednou pěkně v ráži.. :pankac: jen jsem malinko pozapomněla na ty vnitřní hemeroidy.. ten následující pohled do wc plného krve mě fakt dostal.. :zed: tejden jsem chodila jako naprc… kobyla :lol: :lol:

Tak to si umím živě představit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
28.5.12 16:17
@Anonymní píše:
Už nějakou dobu směřujem s partnerem k análnímu sexu. Už jsme oba asi odhodlaní, ale není nám jaksi jasná technika :oops: Asi hodně lubrikantu, ale co je ještě důležité, abychom si to užili a zároveň si neublížili?

No co se týče mě, tak já na to většinou dostávám chuť ve chvíli,kdy mi přítel dráždí klitoris, je to úžasná kombinace :D :D Jinak doporučuju dětský olejíček, ten je fakt nejlepší. A jak píšou ostatní, chce to pomalu a opatrně, nejdřív jeden prst, pak dva…atd. Nechce to uspěchat, protože pokud nejsi uvolněná, tak to může být dost nepříjemný. Jinak nejlepší je to samozřejmě zezadu, ale na koníčka to má taky něco do sebe :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
28.5.12 16:20

@denisa 76 jsem mrtvá smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie